Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Επιβάτες

 • Αν πιστεύετε ότι διακυβεύεται η ασφάλεια του λογαριασμού σας (ή η ταυτότητα χρήστη στο πρόγραμμα Skywards) στον ιστότοπο Emirates.com λόγω ηλεκτρονικού «ψαρέματος» ή αν ανησυχείτε για την ακεραιότητα του λογαριασμού σας, σας συνιστούμε να συνδεθείτε στη σελίδα του προγράμματος Skywards και να αλλάξετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό σας λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards, μπορείτε να μάθετε πώς να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης εδώ
 • Αν λάβετε μήνυμα που πιστεύετε ότι πρόκειται για ηλεκτρονικό «ψάρεμα» και του οποίου ο αποστολέας ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την αεροπορική εταιρεία Emirates ή άλλη εταιρεία του Ομίλου Emirates, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα πληροφοριών σχετικά με το ηλεκτρονικό «ψάρεμα» του Ομίλου Emirates και να το αναφέρετε.
 • Αν σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης για την ανάκτηση του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates, μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε από την ενότητα Συχνές ερωτήσεις.

Προστασία προσωπικού απορρήτου

Μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου και πώς διαφυλάσσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας.

Αν ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο κέντρο εξυπηρέτησης της Emirates ή να μιλήσετε μαζί μας μέσω διαδικτύου.

Υπεύθυνοι διερεύνησης ζητημάτων ασφαλείας και προστασίας του προσωπικού απορρήτου

Για να αναφέρετε ζητήματα ασφαλείας και προστασίας του προσωπικού απορρήτου που σχετίζονται με προϊόντα ή διακομιστές ιστού του Ομίλου Emirates, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση security@emirates.com(Ανοίγει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κλειδί PGP του Ομίλου Emirates σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για να κρυπτογραφήσετε ευαίσθητες πληροφορίες που αποστέλλετε μέσω email. Όταν λαμβάνουμε το email σας, σάς αποστέλλουμε αυτόματο email βεβαίωσης παραλαβής. Αν δεν λάβετε το συγκεκριμένο email, ελέγξτε τη διεύθυνση email και αποστείλετε εκ νέου το μήνυμα. Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε επιπλέον πληροφορίες για τη διερεύνηση ζητήματος ασφαλείας, θα απαντήσουμε μέσω αυτού του ασφαλούς διαύλου.

Για λόγους προστασίας των επιβατών μας, ο Όμιλος Emirates γενικά δεν γνωστοποιεί, δεν συζητά ούτε επιβεβαιώνει ζητήματα ασφαλείας μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας και τη διάθεση τυχόν αναγκαίων λογισμικών ενημέρωσης ή επιδιόρθωσης σφαλμάτων.

Οι ειδοποιήσεις που κοινοποιούνται από την ομάδα του Ομίλου Emirates που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο υπογράφονται με το κλειδί PGP του Ομίλου Emirates για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Συνιστούμε στους επιβάτες μας να ελέγχουν πάντα την υπογραφή, ώστε να διασφαλίζουν ότι το εκάστοτε ληφθέν έγγραφο έχει πράγματι συνταχθεί από το προσωπικό μας και ότι δεν έχει τροποποιηθεί.

Ο Όμιλος Emirates αποδίδει τα εύσημα στους υπεύθυνους διερεύνησης που ανέφεραν ζητήματα ασφαλείας στους διακομιστές ιστού του Ομίλου Emirates στη σελίδα των Ειδοποιήσεων Διακομιστών Ιστού του Ομίλου Emirates.

Σώματα ασφαλείας

Ο Όμιλος Emirates διαχειρίζεται τα αιτήματα κυβερνητικής πληροφόρησης σύμφωνα με την εγχώρια νομοθεσία των χωρών στις οποίες αναπτύσσει δραστηριότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση GSLEPI@emirates.com(Ανοίγει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ) αν είστε υπηρεσία των σωμάτων ασφαλείας.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Οι δημοσιογράφοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου μέσω email στη διεύθυνση PR@emirates.com(Ανοίγει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να επισκεφθούν το Emirates Media Centre(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα).

Αποφύγετε τα πλαστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ηλεκτρονικό «ψάρεμα»), τις απάτες με δωρεάν εισιτήρια, τα πλαστά τιμολόγια, τις ψεύτικες κλήσεις ταξιδιωτικών πρακτόρων και άλλες απάτες.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να προστατευθείτε από απάτες και να μάθετε τι πρέπει να κάνετε εάν πιστεύετε ότι διακυβεύεται η ασφάλεια του προσωπικού σας λογαριασμού στο πρόγραμμα Skywards.

Εάν λάβετε email ή σας καλέσει κάποιος/-α που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την Emirates και σας ζητήσει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, τότε είναι πιθανό ότι προσπαθεί να σας εξαπατήσει.

Οι απατεώνες θα χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο για να αποκτήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως πλαστά email, αναδυόμενες διαφημίσεις, κείμενα και μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις. Θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ώστε να κοινοποιήσετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως τον κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό σας λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας. Δείτε παρακάτω ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας και να αποφύγετε τις απάτες.

Προστατεύστε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards

Μην γνωστοποιείτε ποτέ και σε κανέναν τον κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό σας λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards. Η Emirates δεν θα σας το ζητήσει ποτέ στο πλαίσιο της διαδικασίας επαλήθευσης ή κατά την παροχή υποστήριξης. Αν πιστεύετε ότι διακυβεύεται η ασφάλεια του προσωπικού σας λογαριασμού στο πρόγραμμα Skywards, σας συνιστούμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας αμέσως.

Εάν λάβετε κάποια ύποπτη κλήση ή φωνητικό μήνυμα

Οι απατεώνες είναι ικανοί να προβούν σε ενέργειες παραπλάνησης με τη χρήση αριθμών τηλεφώνου και ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν συνδυασμό κολακειών και απειλών για να σας ασκήσουν πίεση προκειμένου να τους δώσετε στοιχεία και/ή χρήματα. Σας συνιστούμε να επιβεβαιώνετε πάντοτε την ταυτότητα του καλούντος προτού δώσετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία. Αν τυχόν δεχθείτε κλήση από άγνωστο που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την Emirates ή αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την κλήση, κλείστε το τηλέφωνο και επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Εάν λάβετε πλαστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ηλεκτρονικό «ψάρεμα») ή μήνυμα κειμένου

Οι απατεώνες επιχειρούν επίσης να αντιγράψουν μηνύματα email και μηνύματα κειμένου χρησιμοποιώντας παράνομα εταιρικά λογότυπα και την τυποποιημένη μορφή γραφής νομίμων εταιρειών προκειμένου να σας εξαπατήσουν και να σας αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης. Συνιστούμε στους επιβάτες μας να μην ανοίγουν συνδέσμους ή συνημμένα αρχεία σε ύποπτα μηνύματα ή μηνύματα από αγνώστους. Εάν χρειάζεται να αλλάξετε ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Οι παρακάτω ενδείξεις σάς βοηθούν να αναγνωρίσετε πιθανές απάτες του ηλεκτρονικού «ψαρέματος»:

 • Η διεύθυνση email ή ο αριθμός τηλεφώνου του αποστολέα δεν αντιστοιχεί στο όνομα της εταιρείας στην οποία ισχυρίζεται ότι ανήκει ο αποστολέας.
 • Η διεύθυνση email ή ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι διαφορετική/-ός από εκείνη/-ον που παρείχατε στη συγκεκριμένη εταιρεία.
 • Το μήνυμα ξεκινά με έναν γενικό χαιρετισμό, όπως «Αγαπητέ πελάτη». Οι περισσότερες νόμιμες εταιρείες συμπεριλαμβάνουν το όνομά σας στα μηνύματα που σας απευθύνουν.
 • Ένας σύνδεσμος φαίνεται να είναι έγκυρος, αλλά αν τον επιλέξετε θα μεταφερθείτε σε έναν ιστότοπο URL που δεν αντιστοιχεί στη διεύθυνση του ιστοτόπου της εταιρείας.
 • Το μήνυμα φαίνεται πολύ διαφορετικό από άλλα μηνύματα που μπορεί να έχετε λάβει από την εταιρεία.
 • Το μήνυμα ζητά προσωπικά στοιχεία, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή κωδικό πρόσβασης λογαριασμού.
 • Το μήνυμα είναι από άγνωστο και περιλαμβάνει συνημμένο αρχείο.

Αναφέρετε απόπειρες ηλεκτρονικού «ψαρέματος» και άλλα ύποπτα μηνύματα στην Emirates

Για να αναφέρετε ύποπτο email του οποίου ο αποστολέας ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την Emirates, μπορείτε να προωθήσετε το μήνυμα σε εμάς στη διεύθυνση abuse@emirates.com(Ανοίγει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Συμπεριλάβετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την επικεφαλίδα(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα). Όσο η συγκεκριμένη διεύθυνση email ελέγχεται από την Emirates, ενδέχεται να μην λάβετε ξεχωριστή απάντηση στην αναφορά σας εκτός από το αυτόματο μήνυμα βεβαίωσης παραλαβής.

Προστασία πληροφοριών ασφαλείας

Λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα των πληροφοριών ασφαλείας, η Emirates σάς παρέχει μια μέθοδο για να:

1. Απόκτηση PGP

Μπορείτε να αποκτήσετε την εμπορική ή τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του PGP Desktop από τη PGP Corporation(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα). Επιπλέον, το GnuPG(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα) διατίθεται ως δωρεάν λογισμικό.

2. Κλειδί της Emirates για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Αυτό είναι το κλειδί PGP και ισχύει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2025

Ταυτότητα κλειδιού: 8E56617F

Τύπος κλειδιού: RSA

Λήξη: 13/01/2025

Μέγεθος κλειδιού: 4096/4096

Αποτύπωμα: AC60 79A5 44C5 67B4 1C9C A7ED 4BC6 07E3 8E56 617F

Ταυτότητα χρήστη: security@emirates.com

-----BEGIN PGP PUBLIC KEY BLOCK-----
 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=oe12
-----END PGP PUBLIC KEY BLOCK-----

3. Έλεγχος της υπογραφής PGP στα μηνύματα email και στα έγγραφα

Τα μηνύματα που αποστέλλονται νομίμως από την ομάδα της Emirates που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο υπογράφονται πάντοτε με το κλειδί PGP της Emirates. Συνιστούμε στους επιβάτες μας να ελέγχουν πάντα την υπογραφή, ώστε να διασφαλίζουν ότι το εκάστοτε ληφθέν έγγραφο έχει πράγματι συνταχθεί από το προσωπικό μας και ότι δεν έχει τροποποιηθεί.

4. Κρυπτογράφηση ευαίσθητων πληροφοριών

Συνιστούμε στους επιβάτες μας να κρυπτογραφούν πάντοτε τα μηνύματα που επιθυμούν να αποστείλουν μέσω email, όταν αυτά περιλαμβάνουν πληροφορίες ασφαλείας ευαίσθητου χαρακτήρα.

Αν πιστεύετε ότι διακυβεύεται η ασφάλεια του προσωπικού σας λογαριασμού στο πρόγραμμα Skywards

Ανησυχείτε ότι ένα μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ενδέχεται να έχει πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards; Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε τι συμβαίνει και να επανακτήσετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας.

Καθώς οι επιβάτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη τους στο πρόγραμμα Skywards τόσο για την Emirates όσο και για προϊόντα και υπηρεσίες συνεργαζόμενων εταιρειών, σας συνιστούμε να διασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός σας στο πρόγραμμα Skywards είναι απολύτως ασφαλής. Συνιστούμε στους επιβάτες μας να μην γνωστοποιούν σε κανέναν τον κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό τους λογαριασμό. Αν κάποιος που δεν γνωρίζετε ή δεν εμπιστεύεστε μπορεί να συνδεθεί στον προσωπικό σας λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards, τότε ο λογαριασμός σας δεν είναι ασφαλής.

Δείτε παρακάτω ορισμένους λόγους για τους οποίους ο προσωπικός σας λογαριασμός στο πρόγραμμα Skywards ενδέχεται να μην είναι ασφαλής:

 • Κάποιος άλλος δημιούργησε λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards εξ ονόματός σας ή χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards που σας παρείχε ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας.
 • Μοιράζεστε έναν λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards με μέλη της οικογένειάς σας ή φίλους σας. Υπενθυμίζουμε στους επιβάτες μας ότι ο λογαριασμός σας στο πρόγραμμα Skywards είναι ο προσωπικός σας λογαριασμός. Αν θέλετε να συγκεντρώσετε Μίλια για (ή από) μέλη της οικογένειάς σας, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Η Οικογένειά Μου του προγράμματος Skywards.
 • Δεν αναγνωρίζετε τον λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards που έχει συνδεθεί στην Εφαρμογή της Emirates μέσω της συσκευής σας.
 • Ενδέχεται να γνωστοποιήσατε/Γνωστοποιήσατε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης σε κάποιον άλλον είτε ηθελημένα είτε αθέλητα. Για παράδειγμα, κάποιος άλλος επέλεξε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης για εσάς, είπατε σε κάποιον τον κωδικό πρόσβασής σας ή ενδέχεται να εισαγάγατε τον κωδικό πρόσβασής σας σε κάποιον ιστότοπο ηλεκτρονικού «ψαρέματος».
 • Δεν έχετε τον έλεγχο της διεύθυνσης email ή του αριθμού τηλεφώνου που συνδέονται με τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards.
 • Ο κωδικός πρόσβασής σας ενδέχεται να είναι αδύναμος ή να διακυβεύεται η ασφάλειά του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους αδύναμους κωδικούς πρόσβασης εδώ(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα) και για το πώς πρέπει να δημιουργήσετε έναν πιο ισχυρό κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας εδώ(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα).

Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, ενδέχεται να διακυβεύεται η ασφάλεια του λογαριασμού σας και σας συνιστούμε να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες όσο πιο σύντομα μπορείτε προκειμένου να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης και να ελέγξετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Πώς μπορώ να γνωρίζω αν διακυβεύεται η ασφάλεια του λογαριασμού μου στο πρόγραμμα Skywards;

Ενδέχεται να διακυβεύεται η ασφάλεια του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα Skywards εάν λάβετε τυχόν ειδοποίηση από το πρόγραμμα Skywards της Emirates για κάποια αλλαγή που δεν πραγματοποιήσατε ή εάν δεν αναγνωρίζετε τυχόν αλλαγές στα στοιχεία λογαριασμού. Για παράδειγμα:

 • Λαμβάνετε email ή ειδοποίηση που αναφέρει ότι ο λογαριασμός σας στο πρόγραμμα Skywards χρησιμοποιήθηκε για σύνδεση σε συσκευή που δεν αναγνωρίζετε ή από την οποία δεν συνδεθήκατε πρόσφατα (παραδείγματος χάριν, «Ο λογαριασμός σας στο πρόγραμμα Skywards χρησιμοποιήθηκε για τη σύνδεση στον ιστότοπο Emirates.com από άγνωστο υπολογιστή ή από άγνωστη τοποθεσία»).
 • Λαμβάνετε email επιβεβαίωσης από την Emirates που αναφέρει ότι ο κωδικός πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards άλλαξε ή ότι τα στοιχεία του λογαριασμού σας ενημερώθηκαν, αλλά δεν θυμάστε να έχετε κάνει τις εν λόγω αλλαγές.
 • Βλέπετε ότι έχουν αφαιρεθεί Μίλια Skywards για αγορές ή εξαργυρώσεις που δεν πραγματοποιήσατε.
 • Ο κωδικός πρόσβασής σας δεν λειτουργεί πλέον ή ενδέχεται να άλλαξε ή να κλειδώθηκε.
 • Δεν αναγνωρίζετε κάποια ή όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Αν λάβετε email για το οποίο δεν είστε σίγουροι ότι είναι έγκυρο ή πιστεύετε ότι μπορεί να είναι πλαστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ηλεκτρονικό «ψάρεμα»), δείτε παρακάτω ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε την εγκυρότητά του.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τον έλεγχο του λογαριασμού μου στο πρόγραμμα Skywards;

Αν πιστεύετε ότι διακυβεύεται η ασφάλεια του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα Skywards, μπορείτε να προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες για να αποκτήσετε τον έλεγχο και να επανεξετάσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας:

 1. Συνδεθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα Skywards. Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε ή αν λάβετε μήνυμα ότι ο λογαριασμός είναι κλειδωμένος όταν προσπαθήσετε να συνδεθείτε, δοκιμάστε να επαναφέρετε ή να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας. Αν ακόμα δεν μπορείτε να συνδεθείτε, επικοινωνήστε με την ομάδα του προγράμματος Skywards.
 2. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards και επιλέξτε ισχυρό κωδικό πρόσβασης.
 3. Ελέγξτε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, καθώς και τις πληροφορίες που αφορούν την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Ενημερώστε τυχόν στοιχεία που είναι λανθασμένα ή που δεν αναγνωρίζετε, όπως:
 4. Επικοινωνήστε με τον πάροχο της διεύθυνσης email σας για να επιβεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο όλων των διευθύνσεων email που συνδέονται με τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards. Αν δεν αναγνωρίζετε και δεν έχετε τον έλεγχο των διευθύνσεων email που συνδέονται με τον λογαριασμό στο πρόγραμμα Skywards, σας συνιστούμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης για τη διεύθυνση email ή να χρησιμοποιήσετε διαφορετική διεύθυνση email.

Αν πραγματοποιήσατε τις παραπάνω ενέργειες, αλλά έχετε ακόμη βάσιμους λόγους να πιστεύετε ότι διακυβεύεται ακόμα η ασφάλεια του λογαριασμού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης της Emirates.