Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Τρόπος πραγματοποίησης αλλαγών στις πτήσεις σας με την Emirates 

Αλλαγή της κράτησής σας ηλεκτρονικά

Αν πραγματοποιήσατε την κράτησή σας μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του για να κάνετε αλλαγές.

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία της κράτησής σας παραπάνω για να αλλάξετε τις ημερομηνίες της πτήσης σας, να αλλάξετε την ώρα αναχώρησής σας, να αλλάξετε μια πτήση ανταπόκρισης ή τη θέση καμπίνας σας.
 • Μπορείτε να δείτε πόσο κοστίζει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε πτήσεις στο δρομολόγιό σας ή να συμπεριλάβετε μια στάση.
 • Θα σας εμφανίσουμε τη διαφορά τιμής πριν από την επιβεβαίωση των αλλαγών στις πτήσεις σας.
 • Οι αλλαγές σας θα εφαρμοστούν σε όλους τους επιβάτες της κράτησής σας. Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή για έναν μόνο επιβάτη της κράτησης, (Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα)επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερες πληροφορίες για την αλλαγή των πτήσεών σας

 • Αυτήν τη στιγμή λαμβάνουμε μεγάλο αριθμό κλήσεων και λυπούμαστε εάν δεν μπορέσατε να εξυπηρετηθείτε για την αλλαγή της κράτησής σας. Εδώ θα βρείτε ορισμένους άλλους τρόπους για να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Κρατήστε το εισιτήριό σας και πετάξτε αργότερα - Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας εύκολα και δωρεάν, εάν τα σχέδιά σας έχουν επηρεαστεί από τη νόσο COVID-19. Ελέγξτε τις επιλογές των εισιτηρίων σας (Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα)εδώ.
 • Εάν πρέπει να αλλάξετε τις πτήσεις σας λόγω της COVID-19, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας στην ενότητα (Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα)Διαχείριση της κράτησής σας είναι ενημερωμένα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ακύρωση ή την αλλαγή κρατήσεων

Συχνές ερωτήσεις

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την αλλαγή της πτήσης σας, επισκεφθείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ακύρωση ή την αλλαγή κρατήσεων​​​​​​​ ή διαβάστε όλες τις Συχνές Ερωτήσεις.

Διαχειριστείτε ολόκληρη την κράτησή σας ηλεκτρονικά

Μόλις ανακτήσετε την κράτησή σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην πτήση σας, να ελέγξετε και να στείλετε ηλεκτρονικά το δρομολόγιό σας, καθώς και να αγοράσετε μια αναβάθμιση για την επόμενη θέση καμπίνας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη θέση σας ή την προτίμηση γεύματος, να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Skywards της Emirates και να προσθέσετε τον αριθμό μέλους σας στην κράτηση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, να υποβάλετε ένα ειδικό αίτημα και να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας.

 • επιβάτης κάνει κράτηση εισιτηρίου στον ιστότοπο της Emirates

  Διαχείριση κράτησης

 • δύο οθόνες κινητών τηλεφώνων όπου εμφανίζεται η Εφαρμογή της Emirates

  Ηλεκτρονικό check-in

 • Οθόνη ψυχαγωγίας εν πτήσει στην Οικονομική Θέση σε αεροσκάφος Boeing 777 της Emirates

  Επιλέξτε τη θέση σας

 • επίσημα ντυμένος άνδρας κάθεται σε ιδιωτική σουίτα της Πρώτης Θέσης

  Αναβάθμιση πτήσης