Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΒΟΗΘΕΙΑ

Σχόλια ή παράπονα

Χρησιμοποιήστε το παρόν έντυπο για να υποβάλετε παράπονα ή σχόλια σχετικά με κάποιο από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Δεν μπορούμε να απαντάμε σε αιτήματα βοήθειας μέσου αυτού του εντύπου

Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και τις επερχόμενες κρατήσεις μέσω αυτού του εντύπου. Αν ταξιδεύετε σύντομα και χρειάζεστε βοήθεια με κάποια κράτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Αυτό το έντυπο προορίζεται αποκλειστικά για την παροχή σχολίων ή την υποβολή παραπόνων σχετικά με πτήση που πραγματοποιήσατε ή υπηρεσία που χρησιμοποιήσατε στο παρελθόν. Δυστυχώς, ο χρόνος ανταπόκρισής μας είναι επί του παρόντος μεγαλύτερος από ό,τι συνήθως. Δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε εντός 60 ημερών.

Επιστροφή χρημάτων

Αν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε το αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Πείτε μας για την εμπειρία σας

Θα θέλαμε πραγματικά να ακούσουμε τη γνώμη σας σχετικά με τις πτήσεις ή τις υπηρεσίες μας. Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που απολαύσατε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε.

Εάν κάτι σχετίζεται με μια επερχόμενη πτήση, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε άμεσα.

Στοιχεία εισιτηρίου

Εισαγάγετε τα παρακάτω στοιχεία φροντίζοντας το επώνυμο να ταιριάζει με αυτό στο εισιτήριό σας. Αν ο αριθμός εισιτηρίου δεν ξεκινά με 176, πρέπει να υποβάλετε το παράπονό σας στην αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδέψατε.

Είδος σχολίου ή παραπόνου

Βοηθήστε μας να προσδιορίσουμε το είδος του σχολίου ή του παραπόνου που θέλετε να υποβάλετε. Εάν αυτό αφορά κράτηση που πραγματοποιήθηκε μέσω της Emirates για πτήση με άλλη αεροπορική εταιρεία, π.χ. Την Qantas ή τη flydubai, κάντε κλικ στην τρίτη επιλογή και συμπεριλάβετε τον αριθμό του εισιτηρίου σας στα σχόλια.
Προσωπικά στοιχεία

Τα προσωπικά σας στοιχεία

Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη

Επιβεβαίωση

Πατώντας υποβολή επιβεβαιώνω ότι όλα τα στοιχεία που εισήγαγα είναι σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών στοιχείων, διαβάστε την πολιτική απορρήτου της Emirates.

Tell us about your experience

We’d really like to hear what you think of our flights or services. It's helpful to know what you enjoyed and what we can improve.

If it’s about an upcoming flight, please contact us here so we can help you right away.