Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Πριν την πτήση

Υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο

Η Emirates προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο σε επιλεγμένους προορισμούς των ΗΑΕ, της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ και του Καναδά. Μάθετε περισσότερα γι' αυτή την υπηρεσία.

ΗΑΕ

Η Emirates παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης και της Premium Οικονομικής που θα επιδείξουν το εισιτήριο από την πτήση τους και ταξιδεύουν από το Άμπου Ντάμπι προς το Ντουμπάι και από το Αλ Αΐν προς το Ντουμπάι.

Από Άμπου Ντάμπι προς Ντουμπάι

ΑναχώρησηΆφιξη
03.0005.15
6.008.15
9.3011.45
16.3018.45
22.0023.59

Από Ντουμπάι προς Αμπού Ντάμπι

ΑναχώρησηΆφιξη
03.0005.15
6.308.45
10.0012.15
15.0017.15
23.0001.15

Από Αλ Αΐν προς Ντουμπάι

ΑναχώρησηΆφιξη
5:00 μμ23.15

Από Ντουμπάι προς Αλ Αΐν

ΑναχώρησηΆφιξη
02.3004.15


Σημεία επιβίβασης και αποβίβασης

Ντουμπάι
Αποβίβαση: Τερματικός αεροσταθμός 3, Επίπεδο αναχωρήσεων, Χώρος check-in - C.

Επιβίβαση: Επίπεδο αφίξεων, τελευταίος διάδρομος απέναντι από την Έξοδο 3.


Άμπου Ντάμπι
Επιβίβαση: Μπροστά από το γραφείο της Emirates στο κέντρο της πόλης - Khalidiya - Corniche.


Αλ Αΐν
Επιβίβαση/αποβίβαση: Χώρος στάθμευσης Al Falah Plaza, δίπλα από το εμπορικό κέντρο της Emirates (Emirates Commercial Complex), οδός Khalifa, Αλ Αΐν.


Όροι και προϋποθέσεις

 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο προσφέρεται μόνο στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης και της Premium Οικονομικής οι οποίοι έχουν κράτηση για πτήση της Emirates προς/από το Ντουμπάι και φτάνουν ή αναχωρούν με τη συγκεκριμένη πτήση.
 • Οι επιβάτες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο για να τους επιτραπεί η επιβίβαση στο λεωφορείο.
 • Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, η Emirates δεν είναι σε θέση να δεχθεί για επιβίβαση επιβάτες οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει προηγουμένως κράτηση ή/και δεν διαθέτουν το απαραίτητο εισιτήριο.
 • Η κράτηση θέσης στο λεωφορείο πρέπει να γίνει τουλάχιστον 48 ώρες πριν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή της υπηρεσίας.
 • Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ανταπόκρισης είναι δύο (2) ώρες τόσο για τους επιβάτες από πτήσεις αφίξεων όσο και για εκείνους από πτήσεις αναχωρήσεων.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates.
 • Οι επιβάτες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο που εκδόθηκε από την Emirates και ο αριθμός εισιτηρίου να ξεκινά με τον αριθμό 176. Τα εισιτήρια που εκδίδονται από άλλες αεροπορικές εταιρείες δεν είναι επιλέξιμα.
 • Κατά την αγορά του εισιτηρίου σας από τον ιστότοπο emirates.com, μην παραλείψετε να ορίσετε το Άμπου Ντάμπι ή το Αλ Αΐν ως την πόλη αναχώρησης ή άφιξης και βεβαιωθείτε ότι το εισιτήριο σας θα περιλαμβάνει και κράτηση για μεταφορά με λεωφορείο.
 • Κατά την αγορά εισιτηρίου πτήσης μέσω των γραφείων της Emirates ή ταξιδιωτικού πρακτορείου, ζητήστε από τον πράκτορα, πριν την έκδοση του εισιτηρίου σας, να συμπεριλάβει στο εισιτήριό σας τη μεταφορά με λεωφορείο από/προς Άμπου Ντάμπι ή Αλ Αΐν.
 • Η αλλαγή των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί και δεν περιλαμβάνουν την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο πρέπει να γίνει από τον ταξιδιωτικό πράκτορα που τα εξέδωσε. Δεν ισχύει κάποια χρέωση για τη μετέπειτα προσθήκη της υπηρεσίας μεταφοράς με λεωφορείο στο εισιτήριο, εφόσον δεν υπάρξει αλλαγή στις πτήσεις. Οποιαδήποτε αλλαγή στις πτήσεις, η οποία σχετίζεται με την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, συνεπάγεται χρεώσεις και διαφορά ναύλου ανάλογα με τους όρους ναύλου του εισιτηρίου σας.
 • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο - ΗΠΑ και Καναδάς

ΗΠΑ και Καναδάς

Η Emirates σε συνεργασία με την Quick Shuttle παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ Σιάτλ και Βανκούβερ για επιβάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις ΕΚ προς ή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, οι οποίες έχουν ως αφετηρία ή τελικό προορισμό το Βανκούβερ στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.

Κάντε κράτηση για μεταφορά με λεωφορείο

Για να κάνετε κράτηση θέσης στη γραμμή λεωφορείου Σιάτλ-Βανκούβερ της Quick Shuttle, αρκεί να επιλέξετε το "XEA" ως σημείο αφετηρίας ή ως προορισμό σας όταν κάνετε την κράτηση της πτήσης σας μέσω του ιστοτόπου emirates.com. Το κόστος της μεταφοράς με το λεωφορείο θα συμπεριληφθεί στο συνολικό ποσό του ναύλου σας. Πρέπει να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το ταξίδι σας.

Αφού πραγματοποιήσετε την κράτησή σας στον ιστότοπο emirates.com, η διεύθυνση email σας θα κοινοποιηθεί στην Quick Shuttle για να λάβετε το εισιτήριό σας για τη μεταφορά με το λεωφορείο. Θα λάβετε το εισιτήριο του λεωφορείου επτά (7) ημέρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση ή η ακύρωση της κράτησης για τη μεταφορά με λεωφορείο από τον ιστότοπο της Quick Shuttle. Για να τροποποιήσετε μια κράτηση που έχετε ήδη κάνει για μεταφορά με λεωφορείο, καλέστε το τμήμα κρατήσεων της Quick Shuttle στο 800 665 2122 χωρίς χρέωση ή στο 604 940 4428 αν βρίσκεστε στην περιοχή του Βανκούβερ. Για να δείτε τα δρομολόγια μεταβείτε στον ιστότοπο της Quick Shuttle.


Χειμερινό πρόγραμμα


Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα προς ξενοδοχεία Βανκούβερ

ΑναχώρησηΆφιξη
9:30 πμ2:05 μμ
1:00 μμ5:30 μμ
4:00 μμ9:00 μμ
7:00 μμ11:30 μμ

Ξενοδοχεία Βανκούβερ προς Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα

ΑναχώρησηΆφιξη
5:45 πμ11:00 πμ
8:45 πμ2:00 μμ
11:15 πμ5:00 μμ
4:15 μμ9:30 μμ

Θερινό πρόγραμμα


Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα προς ξενοδοχεία Βανκούβερ

ΑναχώρησηΆφιξη
8:00 πμ12:35 μμ
10:00 πμ3:00 μμ
1:00 μμ5:30 μμ
3:00 μμ7:35 μμ
4:30 μμ9:35 μμ
6:30 μμ10:55 μμ

Ξενοδοχεία Βανκούβερ προς Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα

ΑναχώρησηΆφιξη
5:00 πμ9:15 πμ
6:15 πμ11:30 πμ
8:45 πμ2:10 μμ
8:45 πμ1:30 μμ
9:45 πμ3:15 μμ
10:30 πμ4:25 μμ
2:30 μμ7:45 μμ

Ξενοδοχεία Βανκούβερ που εξυπηρετούνται από δρομολόγια της Quick Shuttle

Οι στάσεις του λεωφορείου της Quick Shuttle βρίσκονται στα εξής τρία σημεία για τους επιβάτες που αναχωρούν από το Βανκούβερ στη Βρετανική Κολούμπια.

 • Vancouver-Holiday Inn On Howe
 • Richmond-River Rock Casino
 • Surrey Campbell River Store

Για τους επιβάτες οι οποίοι παίρνουν το λεωφορείο της Quick Shuttle από το αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, το δρομολόγιο ξεκινάει έξω από τον χώρο παραλαβής των αποσκευών EK του αεροδρομίου Σιάτλ-Τακόμα.


Όροι και προϋποθέσεις

 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο, την εταιρεία Quick Shuttle, που φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη. Σε περίπτωση ακανόνιστης και εκτός προγράμματος λειτουργίας των δρομολογίων εξαιτίας κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, όπως για παράδειγμα καιρικά φαινόμενα, η εταιρεία Quick Shuttle θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρει εναλλακτικές διαδρομές. Ωστόσο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερημένης άφιξης του λεωφορείου ή ματαίωσης της υπηρεσίας. Σε τέτοια περίπτωση, η Emirates απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη, ενώ επίσης δεν παρέχει εναλλακτικές μεθόδους μεταφοράς και δεν καλύπτει ενδεχόμενα σχετικά έξοδα.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο παρέχεται μόνο σε επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για πτήση της Emirates προς ή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, με αφετηρία ή τελικό προορισμό το Βανκούβερ στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.
 • Η κράτηση θέσης στο λεωφορείο πρέπει να γίνει τουλάχιστον 48 ώρες πριν.
 • Για να κάνετε κράτηση θέσης στη γραμμή λεωφορείου Σιάτλ-Βανκούβερ, αρκεί να επιλέξετε το "XEA" ως σημείο αφετηρίας ή ως προορισμό σας όταν κάνετε την κράτηση της πτήσης σας μέσω του ιστοτόπου emirates.com.
 • Αν αγοράσατε εισιτήριο από τον ιστότοπο emirates.com Ή από το γραφείο της Emirates Ή από ταξιδιωτικό πράκτορα και δεν έχετε υποβάλει αίτημα για την υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο, θα πρέπει να αγοράσετε ένα ξεχωριστό εισιτήριο λεωφορείου για το ταξίδι σας μέσω του ιστοτόπου της Quick Shuttle στη διεύθυνση www.quickshuttle.com καταβάλλοντας τον ισχύοντα ναύλο για το λεωφορείο.
 • Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ανταπόκρισης είναι μία (1) ώρα και 30 λεπτά τόσο για τους επιβάτες από πτήσεις αφίξεων όσο και για εκείνους από πτήσεις αναχωρήσεων.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates.
 • Σε περίπτωση που χάσετε το δρομολόγιο του λεωφορείου, η Emirates δεν καλύπτει τα έξοδα της μεταφοράς σας αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται από ανεξάρτητο πάροχο. Ωστόσο, ενδέχεται να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε από το επόμενο δρομολόγιο της εταιρείας Quick Shuttle, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
 • Οι επιβάτες πρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης.
 • Το λεωφορείο διαθέτει αποχωρητήριο και δωρεάν ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi).
 • Το πρόγραμμα δρομολογίων της υπηρεσίας μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο αναφέρεται στον ιστότοπο της Quick Shuttle. Είναι ευθύνη των επιβατών να ελέγξουν το πρόγραμμα δρομολογίων πριν από το ταξίδι τους.

Όροι κρατήσεων

 • Συμβάσεις μεταφοράς: Το ταξίδι σας αποτελείται από δύο ξεχωριστές μεταφορές που διέπονται από διαφορετικές συμβάσεις. Αυτές οι ξεχωριστές μεταφορές παρέχονται από δύο διαφορετικούς παρόχους μεταφοράς και διέπονται από διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις.
 • Επιπλέον των γενικών όρων μεταφοράς της Emirates (συμπεριλαμβανομένων των σχετικών κανονισμών, πολιτικών και των όποιων προβλεπόμενων επιβαρύνσεων), λάβετε υπόψη και τα εξής:
  • Ενδέχεται να ισχύει διαφορετικό καθεστώς απόδοσης αστικής ευθύνης για την πτήση σας (η οποία εκτελείται από την Emirates) και για τη μεταφορά με το λεωφορείο (το δρομολόγιο της οποίας εκτελείται από την Quick Coach Lines Limited).
  • Η Emirates αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας για τη μεταφορά με το λεωφορείο. Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά σας με το λεωφορείο πρέπει να απευθυνθείτε στην Quick Coach Lines Limited.
  • Η Quick Shuttle αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας για το αεροπορικό ταξίδι. Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το αεροπορικό ταξίδι σας πρέπει να απευθυνθείτε στην Emirates.

Μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο - Ιαπωνία

Ιαπωνία

Η Emirates προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο στους επιβάτες που θα επιδείξουν το εισιτήριό τους και ταξιδεύουν με αφετηρία ή με προορισμό την Οσάκα και τη Ναγκόγια – δείτε το πρόγραμμα δρομολογίων που ακολουθεί.

Ισχύει από τις 10 Νοεμβρίου 2020

Από Ναγκόγια προς Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX)

ΑναχώρησηΆφιξη
3:30 μμ6:50 μμ


Από Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX) προς Ναγκόγια

ΑναχώρησηΆφιξη
8:00 μμ11:20 μμ


Σημεία επιβίβασης και αποβίβασης

Ναγκόγια

Έως 6 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 

Επιβίβαση/αποβίβαση: Σταθμός JR Nagoya, μπροστά από το σιντριβάνι στο σημείο Taiko-Dori Guchi. *Όταν βρέχει, περιμένετε κοντά στην έξοδο μπροστά από το ΚΙΟΣΚΙ στη βόρεια έξοδο της υπερταχείας αμαξοστοιχίας (Shinkansen).

Στις/Έπειτα από τις 7 Νοεμβρίου 2022

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 

Επιβίβαση/αποβίβαση: Σταθμός JR Nagoya, μπροστά από το σιντριβάνι στο σημείο TaikoDori Guchi. *Όταν βρέχει, περιμένετε κοντά στην έξοδο μπροστά από το ΚΙΟΣΚΙ στη βόρεια έξοδο της υπερταχείας αμαξοστοιχίας (Shinkansen).

 

Διεθνές Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX)

Έως 6 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 

Επιβίβαση/αποβίβαση: Λόμπι αφίξεων 1F έξω από τη βόρεια έξοδο μετά το τελωνείο

Στις/Έπειτα από τις 7 Νοεμβρίου 2022

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 

Επιβίβαση/αποβίβαση: Λόμπι αφίξεων 1F έξω από τη βόρεια έξοδο μετά το τελωνείο

 

Όροι και προϋποθέσεις

 • Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη. Σε περίπτωση ακανόνιστης και εκτός προγράμματος λειτουργίας των δρομολογίων εξαιτίας κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, όπως για παράδειγμα καιρικά φαινόμενα, ο πάροχος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρει εναλλακτικές διαδρομές. Ωστόσο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερημένης άφιξης του λεωφορείου ή ματαίωσης της υπηρεσίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην επιτραπεί η επιβίβαση των επιβατών στο λεωφορείο λόγω των συνθηκών ασφαλείας που ορίζονται από τον πάροχο της υπηρεσίας. Για αυτές τις περιπτώσεις η Emirates δεν φέρει ευθύνη. Σε περίπτωση που συντρέξουν οι παραπάνω περιστάσεις, η Emirates δεν παρέχει εναλλακτικές μεθόδους μεταφοράς και δεν πρόκειται να καλύψει ενδεχόμενα σχετικά έξοδα.
 • Η κράτηση θέσης στο λεωφορείο πρέπει να γίνει τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Ενδέχεται να επιτραπεί η επιβίβαση και σε επιβάτες που δεν έχουν πραγματοποιήσει κράτηση θέσης για το λεωφορείο εκ των προτέρων, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θέσεων και με την προϋπόθεση ότι θα έχουν έγκυρο αεροπορικό εισιτήριο.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, ωστόσο ο αποθηκευτικός χώρος του λεωφορείου είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση υπέρβασης του επιτρεπόμενου ορίου αποσκευών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ιδιωτική μεταφορική εταιρεία με δική σας επιβάρυνση. Στο λεωφορείο δεν γίνονται δεκτές αποσκευές που υπερβαίνουν το δωρεάν επιτρεπόμενο όριο και μέγεθος αποσκευών.
 • Οι επιβάτες πρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης. Ελέγξτε επίσης την τελευταία ώρα αναχώρησης και άφιξης.
 • Σε περίπτωση που χάσετε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του λεωφορείου, η Emirates δεν καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς σας αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία σάς παρέχεται χωρίς χρέωση.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο διατίθεται σε επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε πτήση της Emirates προς ή από το Αεροδρόμιο Κανσάι την ίδια ημέρα. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο την ίδια μέρα λόγω ζητημάτων καραντίνας κατά την άφιξη κ.λπ. μπορείτε να κάνετε εκ νέου κράτηση για την επόμενη υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το αεροδρόμιο Κανσάι προς τον σταθμό Ναγκόγια. Δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση εκ νέου κράτησης για οποιονδήποτε λόγο εκτός από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω
 • Επικοινωνήστε με το προσωπικό στο σημείο συνάντησης του λεωφορείου και δώστε τους το όνομά σας.
 • Εάν αγοράσατε εισιτήριο που περιλαμβάνει το σκέλος μεταφοράς με λεωφορείο από τη διεύθυνση emirates.com, επιλέξτε "Nagoya Station" (Σταθμός Ναγκόγια) ως σημείο αναχώρησης ή προορισμού σας κατά τη στιγμή της κράτησης.
 • Εάν θέλετε να προσθέσετε σκέλος μεταφοράς με λεωφορείο μετά την έκδοση του εισιτηρίου σας από τον ιστότοπο emirates.com ή από το τηλεφωνικό κέντρο της Emirates, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates.
 • Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα σκέλος μεταφοράς με λεωφορείο σε ένα εισιτήριο που εκδόθηκε από ταξιδιωτικό γραφείο, επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο αγοράσατε ένα εισιτήριο.
 • Όταν βρέχει, περιμένετε κοντά στην έξοδο μπροστά από το ΚΙΟΣΚΙ στη βόρεια έξοδο της υπερταχείας αμαξοστοιχίας (Shinkansen).
 • Μην περιμένετε στην αίθουσα αναμονής του JR Bus ή σε άλλες κοντινές εγκαταστάσεις.
 • Οι πελάτες κάτω των 16 ετών δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μόνοι τους.
 • Δεν υπάρχει τουαλέτα στο λεωφορείο. Το όχημα θα πραγματοποιήσει μια σύντομη στάση μόνο μία φορά στη διαδρομή. Οι επιβάτες δεν μπορούν να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν από το λεωφορείο στο σημείο σύντομης στάσης
 • Πρέπει να φοράτε ζώνη ασφαλείας κατά τη μεταφορά σας με το λεωφορείο.
 • Να φοράτε μάσκα και να μην μιλάτε κατά τη μεταφορά σας με το λεωφορείο.
 • Ελέγξτε τη θερμοκρασία σας και χρησιμοποιήστε αντισηπτικό χεριών με αλκοόλη πριν από την επιβίβασή σας. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία σας είναι 37,5 βαθμοί ή υψηλότερη, δεν θα μπορέσετε να επιβιβαστείτε.
 • Αποφύγετε την κατανάλωση φαγητού ή ποτού εντός του λεωφορείου. Ολοκληρώστε την κατανάλωση εκτός του λεωφορείου πριν από την επιβίβαση ή κατά τη διάρκεια των σύντομων στάσεων.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μπορεί να ακυρωθεί την προηγούμενη ημέρα εάν δεν έχει γίνει κράτηση από επιβάτες.
 • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εισιτήρια από άλλες αεροπορικές εταιρείες (εκτός από εισιτήρια με αριθμό που ξεκινά από 176).
 • Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates ή το ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο αγοράσατε το εισιτήριό σας.