Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΗΑΕ

Η Emirates προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης που θα επιδείξουν το εισιτήριό τους και ταξιδεύουν από το Αμπού Ντάμπι προς το Ντουμπάι.

Από Αμπού Ντάμπι προς Ντουμπάι

ΑναχώρησηΆφιξη
22:0023:59
03:0005:00

Από Ντουμπάι προς Αμπού Ντάμπι

ΑναχώρησηΆφιξη
03:0005:15
10:0012:15

Σημεία επιβίβασης και αποβίβασης

Ντουμπάι
Αποβίβαση: Τερματικός Αεροσταθμός 3, Επίπεδο Αφίξεων, τελευταίος διάδρομος απέναντι από την Έξοδο 4.


Αμπού Ντάμπι
Επιβίβαση: Μπροστά από το γραφείο της Emirates στο κέντρο της πόλης - Khalidiya - Corniche.


Όροι και προϋποθέσεις

 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο προσφέρεται μόνο στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης οι οποίοι έχουν κράτηση για πτήση της Emirates προς/από το Ντουμπάι και φτάνουν ή αναχωρούν με τη συγκεκριμένη πτήση.
 • Οι επιβάτες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο για να τους επιτραπεί η επιβίβαση στο λεωφορείο.
 • Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, η Emirates δεν είναι σε θέση να δεχθεί για επιβίβαση επιβάτες οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει προηγουμένως κράτηση ή/και δεν διαθέτουν το απαραίτητο εισιτήριο.
 • Η κράτηση θέσης στο λεωφορείο πρέπει να γίνει τουλάχιστον 48 ώρες πριν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή της υπηρεσίας.
 • Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ανταπόκρισης είναι δύο (2) ώρες τόσο για τους επιβάτες από πτήσεις αφίξεων όσο και για εκείνους από πτήσεις αναχωρήσεων.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates.
 • Οι επιβάτες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο που εκδόθηκε από την Emirates και ο αριθμός εισιτηρίου να ξεκινά με τον αριθμό 176. Τα εισιτήρια που εκδίδονται από άλλες αεροπορικές εταιρείες δεν είναι επιλέξιμα.
 • Κατά την αγορά του εισιτηρίου σας από τον ιστότοπο emirates.com, μην παραλείψετε να ορίσετε το Αμπού Ντάμπι ή το Αλ Αΐν ως την πόλη αναχώρησης ή άφιξης και βεβαιωθείτε ότι το εισιτήριο σας θα περιλαμβάνει και κράτηση για μεταφορά με λεωφορείο.
 • Κατά την αγορά εισιτηρίου πτήσης μέσω των γραφείων της Emirates ή ταξιδιωτικού πρακτορείου, ζητήστε από τον πράκτορα, πριν την έκδοση του εισιτηρίου σας, να συμπεριλάβει στο εισιτήριό σας τη μεταφορά με λεωφορείο από/προς Αμπού Ντάμπι ή Αλ Αΐν.
 • Η αλλαγή των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί και δεν περιλαμβάνουν την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο πρέπει να γίνει από τον ταξιδιωτικό πράκτορα που τα εξέδωσε. Δεν ισχύει κάποια χρέωση για τη μετέπειτα προσθήκη της υπηρεσίας μεταφοράς με λεωφορείο στο εισιτήριο, εφόσον δεν υπάρξει αλλαγή στις πτήσεις. Οποιαδήποτε αλλαγή στις πτήσεις, η οποία σχετίζεται με την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, συνεπάγεται χρεώσεις και διαφορά ναύλου ανάλογα με τους όρους ναύλου του εισιτηρίου σας.
 • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ιαπωνία

Η Emirates προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο στους επιβάτες που θα επιδείξουν το εισιτήριό τους και ταξιδεύουν με αφετηρία ή με προορισμό την Οσάκα και τη Ναγκόγια – δείτε το πρόγραμμα δρομολογίων που ακολουθεί.


Ισχύει από τις 10 Νοεμβρίου 2020

Από Ναγκόγια προς Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX)

ΑναχώρησηΆφιξη
16:0019:20

Από Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX) προς Ναγκόγια

ΑναχώρησηΆφιξη
20:3023:50

Σημεία επιβίβασης και αποβίβασης

Ναγκόγια
Επιβίβαση/αποβίβαση Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: Σταθμός JR Nagoya, μπροστά από το σιντριβάνι στο σημείο Taiko-Dori Guchi.


Αεροδρόμιο Κανσάι (ΚΙΧ)
Επιβίβαση/αποβίβαση Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: Λόμπι αφίξεων 1F έξω από τη βόρεια έξοδο μετά το τελωνείο.


Όροι και προϋποθέσεις

 • Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη. Σε περίπτωση ακανόνιστης και εκτός προγράμματος λειτουργίας των δρομολογίων εξαιτίας κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, όπως για παράδειγμα καιρικά φαινόμενα, ο πάροχος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρει εναλλακτικές διαδρομές. Ωστόσο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερημένης άφιξης του λεωφορείου ή ματαίωσης της υπηρεσίας. Η Emirates δεν φέρει ευθύνη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε περίπτωση που συντρέξουν οι παραπάνω περιστάσεις, η Emirates δεν παρέχει εναλλακτικές μεθόδους μεταφοράς και δεν πρόκειται να καλύψει ενδεχόμενα σχετικά έξοδα.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο διατίθεται σε επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε πτήση της Emirates προς ή από το Αεροδρόμιο Κανσάι την ίδια ημέρα.
 • Η κράτηση θέσης στην υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον 72 ώρες πριν. Ενδέχεται να επιτραπεί η επιβίβαση και σε επιβάτες που δεν έχουν πραγματοποιήσει κράτηση θέσης για το λεωφορείο εκ των προτέρων, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θέσεων και με την προϋπόθεση ότι θα έχουν έγκυρο αεροπορικό εισιτήριο.
 • Για να κάνετε κράτηση θέσης στη γραμμή Αεροδρομίου Κανσάι - Ναγκόγια, αρκεί να επιλέξετε τη Ναγκόγια ως σημείο αφετηρίας ή ως προορισμό σας όταν κάνετε την κράτηση της πτήσης σας μέσω του ιστοτόπου emirates.com.
 • Αν έχετε προμηθευτεί ήδη το εισιτήριό σας είτε μέσω του ιστοτόπου emirates.com είτε μέσω γραφείου της Emirates και δεν έχετε υποβάλει αίτημα για την υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates.
 • Αν έχετε προμηθευτεί ήδη το εισιτήριό σας μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα και δεν έχετε κάνει κράτηση για την υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.
 • Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ανταπόκρισης είναι μία (1) ώρα και 30 λεπτά τόσο για τους επιβάτες από πτήσεις αφίξεων όσο και για εκείνους από πτήσεις αναχωρήσεων.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, ωστόσο ο αποθηκευτικός χώρος του λεωφορείου είναι περιορισμένος. Αν έχετε πολλές αποσκευές ή αποσκευές που υπερβαίνουν τα επιτρεπόμενα όρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδιωτική μεταφορική εταιρεία με δική σας επιβάρυνση.
 • Σε περίπτωση που χάσετε το δρομολόγιο του λεωφορείου, η Emirates δεν καλύπτει τα έξοδα της μεταφοράς σας αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία σάς παρέχεται χωρίς χρέωση.
 • Οι επιβάτες πρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο 10 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης.
 • Στο λεωφορείο δεν υπάρχει αποχωρητήριο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα γίνει μόνο μία στάση.
 • Οι επιβάτες πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας.
 • Κρατάτε αποστάσεις όταν βρίσκεστε εντός του λεωφορείου.
 • Πριν από την επιβίβαση, μετρήστε τη θερμοκρασία σας και απολυμάνετε τα χέρια σας.
 • Δεν επιτρέπεται η επιβίβαση σε επιβάτες με θερμοκρασία ίση ή μεγαλύτερη από 37,5°C.
 • Απαγορεύεται η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός του οχήματος. Επιτρέπεται μόνο κατά τις στάσεις του λεωφορείου για διάλειμμα ή πριν από την επιβίβαση.
 • Τα δρομολόγια των λεωφορείων ενδέχεται να ακυρώνονται ανάλογα με τον αριθμό των κρατήσεων 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο για την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας.
 • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

ΗΠΑ και Καναδάς

Η Emirates σε συνεργασία με την Quick Shuttle παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ Σιάτλ και Βανκούβερ για επιβάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις ΕΚ προς ή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, οι οποίες έχουν ως αφετηρία ή τελικό προορισμό το Βανκούβερ στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.

Κάντε κράτηση για μεταφορά με λεωφορείο

Για να κάνετε κράτηση θέσης στη γραμμή λεωφορείου Σιάτλ-Βανκούβερ της Quick Shuttle, αρκεί να επιλέξετε το "XEA" ως σημείο αφετηρίας ή ως προορισμό σας όταν κάνετε την κράτηση της πτήσης σας μέσω του ιστοτόπου emirates.com. Το κόστος της μεταφοράς με το λεωφορείο θα συμπεριληφθεί στο συνολικό ποσό του ναύλου σας. Πρέπει να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το ταξίδι σας.

Αφού πραγματοποιήσετε την κράτησή σας στον ιστότοπο emirates.com, η διεύθυνση email σας θα κοινοποιηθεί στην Quick Shuttle για να λάβετε το εισιτήριό σας για τη μεταφορά με το λεωφορείο. Θα λάβετε το εισιτήριο του λεωφορείου επτά (7) ημέρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση ή η ακύρωση της κράτησης για τη μεταφορά με λεωφορείο από τον ιστότοπο της Quick Shuttle. Για να τροποποιήσετε μια κράτηση που έχετε ήδη κάνει για μεταφορά με λεωφορείο, καλέστε το τμήμα κρατήσεων της Quick Shuttle στο 800 665 2122 χωρίς χρέωση ή στο 604 940 4428 αν βρίσκεστε στην περιοχή του Βανκούβερ. Για να δείτε τα δρομολόγια μεταβείτε στον ιστότοπο της Quick Shuttle.


Χειμερινό πρόγραμμα


Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα προς ξενοδοχεία Βανκούβερ

ΑναχώρησηΆφιξη
9:30 πμ2:05 μμ
1:00 μμ5:30 μμ
4:00 μμ9:00 μμ
7:00 μμ11:30 μμ

Ξενοδοχεία Βανκούβερ προς Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα

ΑναχώρησηΆφιξη
5:45 πμ11:00 πμ
8:45 πμ2:00 μμ
11:15 πμ5:00 μμ
4:15 μμ9:30 μμ

Θερινό πρόγραμμα


Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα προς ξενοδοχεία Βανκούβερ

ΑναχώρησηΆφιξη
8:00 πμ12:35 μμ
10:00 πμ3:00 μμ
1:00 μμ5:30 μμ
3:00 μμ7:35 μμ
4:30 μμ9:35 μμ
6:30 μμ10:55 μμ

Ξενοδοχεία Βανκούβερ προς Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα

ΑναχώρησηΆφιξη
5:00 πμ9:15 πμ
6:15 πμ11:30 πμ
8:45 πμ2:10 μμ
8:45 πμ1:30 μμ
9:45 πμ3:15 μμ
10:30 πμ4:25 μμ
2:30 μμ7:45 μμ

Ξενοδοχεία Βανκούβερ που εξυπηρετούνται από δρομολόγια της Quick Shuttle

Οι στάσεις του λεωφορείου της Quick Shuttle βρίσκονται στα εξής τρία σημεία για τους επιβάτες που αναχωρούν από το Βανκούβερ στη Βρετανική Κολούμπια.

 • Vancouver-Holiday Inn On Howe
 • Richmond-River Rock Casino
 • Surrey Campbell River Store

Για τους επιβάτες οι οποίοι παίρνουν το λεωφορείο της Quick Shuttle από το αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, το δρομολόγιο ξεκινάει έξω από τον χώρο παραλαβής των αποσκευών EK του αεροδρομίου Σιάτλ-Τακόμα.


Όροι και προϋποθέσεις

 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο, την εταιρεία Quick Shuttle, που φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη. Σε περίπτωση ακανόνιστης και εκτός προγράμματος λειτουργίας των δρομολογίων εξαιτίας κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, όπως για παράδειγμα καιρικά φαινόμενα, η εταιρεία Quick Shuttle θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρει εναλλακτικές διαδρομές. Ωστόσο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερημένης άφιξης του λεωφορείου ή ματαίωσης της υπηρεσίας. Σε τέτοια περίπτωση, η Emirates απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη, ενώ επίσης δεν παρέχει εναλλακτικές μεθόδους μεταφοράς και δεν καλύπτει ενδεχόμενα σχετικά έξοδα.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο παρέχεται μόνο σε επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για πτήση της Emirates προς ή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, με αφετηρία ή τελικό προορισμό το Βανκούβερ στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.
 • Η κράτηση θέσης στο λεωφορείο πρέπει να γίνει τουλάχιστον 48 ώρες πριν.
 • Για να κάνετε κράτηση θέσης στη γραμμή λεωφορείου Σιάτλ-Βανκούβερ, αρκεί να επιλέξετε το "XEA" ως σημείο αφετηρίας ή ως προορισμό σας όταν κάνετε την κράτηση της πτήσης σας μέσω του ιστοτόπου emirates.com.
 • Αν αγοράσατε εισιτήριο από τον ιστότοπο emirates.com Ή από το γραφείο της Emirates Ή από ταξιδιωτικό πράκτορα και δεν έχετε υποβάλει αίτημα για την υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο, θα πρέπει να αγοράσετε ένα ξεχωριστό εισιτήριο λεωφορείου για το ταξίδι σας μέσω του ιστοτόπου της Quick Shuttle στη διεύθυνση www.quickshuttle.com καταβάλλοντας τον ισχύοντα ναύλο για το λεωφορείο.
 • Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ανταπόκρισης είναι μία (1) ώρα και 30 λεπτά τόσο για τους επιβάτες από πτήσεις αφίξεων όσο και για εκείνους από πτήσεις αναχωρήσεων.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates.
 • Σε περίπτωση που χάσετε το δρομολόγιο του λεωφορείου, η Emirates δεν καλύπτει τα έξοδα της μεταφοράς σας αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται από ανεξάρτητο πάροχο. Ωστόσο, ενδέχεται να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε από το επόμενο δρομολόγιο της εταιρείας Quick Shuttle, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
 • Οι επιβάτες πρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης.
 • Το λεωφορείο διαθέτει αποχωρητήριο και δωρεάν ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi).
 • Το πρόγραμμα δρομολογίων της υπηρεσίας μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο αναφέρεται στον ιστότοπο της Quick Shuttle. Είναι ευθύνη των επιβατών να ελέγξουν το πρόγραμμα δρομολογίων πριν από το ταξίδι τους.

Όροι κρατήσεων

 • Συμβάσεις μεταφοράς: Το ταξίδι σας αποτελείται από δύο ξεχωριστές μεταφορές που διέπονται από διαφορετικές συμβάσεις. Αυτές οι ξεχωριστές μεταφορές παρέχονται από δύο διαφορετικούς παρόχους μεταφοράς και διέπονται από διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις.
 • Επιπλέον των γενικών όρων μεταφοράς της Emirates (συμπεριλαμβανομένων των σχετικών κανονισμών, πολιτικών και των όποιων προβλεπόμενων επιβαρύνσεων), λάβετε υπόψη και τα εξής:
  • Ενδέχεται να ισχύει διαφορετικό καθεστώς απόδοσης αστικής ευθύνης για την πτήση σας (η οποία εκτελείται από την Emirates) και για τη μεταφορά με το λεωφορείο (το δρομολόγιο της οποίας εκτελείται από την Quick Coach Lines Limited).
  • Η Emirates αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας για τη μεταφορά με το λεωφορείο. Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά σας με το λεωφορείο πρέπει να απευθυνθείτε στην Quick Coach Lines Limited.
  • Η Quick Shuttle αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας για το αεροπορικό ταξίδι. Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το αεροπορικό ταξίδι σας πρέπει να απευθυνθείτε στην Emirates.

Σλοβενία

Τώρα μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα μεταξύ Λιουμπλιάνας (Σλοβενία) και Ζάγκρεμπ (Κροατία) χάρη στις υπηρεσίες μεταφοράς της GoOpti από και προς το αεροδρόμιο.

Χάρη στη συνεργασία της Emirates με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μεταφορών μπορείτε να συνδυάσετε την πτήση σας από και προς το Ζάγκρεμπ με τη μετακίνηση με λεωφορείο μεταξύ των αεροδρομίων του Ζάγκρεμπ και της Λιουμπλιάνα.

Η νέα δυνατότητα μεταφοράς σημαίνει ότι ακόμα κι αν διαμένετε, δουλεύετε ή πηγαίνετε διακοπές στη Σλοβενία, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πτήσεις της Emirates από το Ζάγκρεμπ προς περισσότερους από 150 προορισμούς παγκοσμίως.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο σταθμών λεωφορείων στη Λιουμπλιάνα:

 • Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας - Κτίριο τερματικού αεροσταθμού
 • Σιδηροδρομικός σταθμός Λιουμπλιάνας - στη διασταύρωση των οδών Miklosiceva cesta και Trg Osvobodilne fronte (απέναντι από το κτίριο της Triglav)

Κάντε κράτηση για μεταφορά με λεωφορείο

Κάντε κράτηση της πτήσης σας ηλεκτρονικά και επιλέξτε το Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας (LJU) ή τον Σιδηροδρομικό σταθμό Λιουμπλιάνας (LJR) ως την αφετηρία ή τον προορισμό σας. Αφού ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα λάβετε ένα εισιτήριο της Emirates το οποίο θα περιλαμβάνει την πτήση σας καθώς και τη μετακίνησή σας με λεωφορείο.

Αν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας μέσω γραφείου της Emirates ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, ζητήστε από το προσωπικό να προσθέσει και την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο πριν την ολοκλήρωση της κράτησης.


Επιβεβαίωση από την GoOpti

Θα λάβετε email ή γραπτό μήνυμα SMS με τις τελικές λεπτομέρειες της παραλαβής σας μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη σας μετακίνηση με λεωφορείο, αν ο αριθμός τηλεφώνου σας ή η διεύθυνση email σας αναφέρεται στην κράτησή σας.

Θερινό Πρόγραμμα

ΔρομολόγιοΑερομεταφορέαςΑρ. ΠτήσηςΑναχώρηση (τοπική ώρα)Άφιξη (τοπική ώρα)
Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας (LJU) - Αεροδρόμιο ΖάγκρεμπGoOptiEK703010:30 πμ1:00 μμ
Σιδηροδρομικός σταθμός Λιουμπλιάνας (LJR) - Αεροδρόμιο ΖάγκρεμπGoOptiEK703011:00 πμ1:00 μμ
Ζάγκρεμπ - ΝτουμπάιEmiratesEK1303:35 μμ11:05 μμ
Ντουμπάι - ΖάγκρεμπEmiratesEK1298:15 πμ12:20 μμ
Αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ - Σιδηροδρομικός σταθμός Λιουμπλιάνας (LJR)GoOptiEK70291:45 μμ3:45 μμ
Αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ - Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας (LJU)GoOptiEK70291:45 μμ4:15 μμ

Χειμερινό πρόγραμμα

ΔρομολόγιοΑερομεταφορέαςΑρ. ΠτήσηςΑναχώρηση (τοπική ώρα)Άφιξη (τοπική ώρα)
Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας (LJU) - Αεροδρόμιο ΖάγκρεμπGoOptiEK703010:00 πμ12:30 μμ
Σιδηροδρομικός σταθμός Λιουμπλιάνας (LJR) - Αεροδρόμιο ΖάγκρεμπGoOptiEK703010:30 πμ12:30 μμ
Ζάγκρεμπ - ΝτουμπάιEmiratesEK1302:40 μμ11:05 μμ
Ντουμπάι - ΖάγκρεμπEmiratesEK1298:50 πμ12:05 μμ
Αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ - Σιδηροδρομικός σταθμός Λιουμπλιάνας (LJR)GoOptiEK70291:15 μμ3:15 μμ
Αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ - Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας (LJU)GoOptiEK70291:15 μμ3:45 μμ

Αναχώρηση λεωφορείου από Λιουμπλιάνα

Όταν το δρομολόγιό σας έχεις ως αφετηρία το Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας ή τον Σιδηροδρομικό σταθμό Λιουμπλιάνας, μεταβείτε στο σταθμό λεωφορείων της GoOpti όπου κάνατε την κράτηση και επιδείξτε το διαβατήριό σας σε ισχύ. Δεν απαιτείται η εκ των προτέρων πραγματοποίηση check-in ή κάρτα επιβίβασης για τη μετακίνηση με λεωφορείο.

Για λόγους ασφαλείας δεν είναι δυνατό να παραδώσετε τις αποσκευές σας στους σταθμούς λεωφορείων της GoOpti στη Λιουμπλιάνα για ολόκληρο το ταξίδι σας - μπορείτε να παραδώσετε τις αποσκευές σας για παραλαβή στον τελικό προορισμό σας μόνο στο Αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ.


Αναχώρηση λεωφορείου από το Αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ

Όταν φθάσετε στο Αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ πρέπει να περάσετε από τον έλεγχο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Τελωνείου. Ύστερα, παραλάβετε τις αποσκευές σας και μεταβείτε στον χώρο παραλαβής επιβατών στο ισόγειο όπου σας περιμένει το λεωφορείο της GoOpti. Στο λεωφορείο πρέπει απλώς να επιδείξετε διαβατήριο σε ισχύ - δεν απαιτείται η εκ των προτέρων πραγματοποίηση check-in ή κάρτα επιβίβασης για τη μετακίνηση με λεωφορείο.


Όροι και προϋποθέσεις

 • Μπορείτε να κάνετε κράτηση για την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μόνο σε συνδυασμό με κάποια πτήση της Emirates.
 • Η GoOpti θα τηρεί στα λεωφορεία το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates. Δεν απαιτείται η πραγματοποίηση check-in για τις αποσκευές όσον αφορά το σκέλος μετακίνησης με λεωφορείο.
 • Οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο σταθμό λεωφορείων τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την αναχώρηση.
 • Δεν είναι δυνατό να μετακινηθείτε μόνο από το Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνας (LJU) προς τον Σιδηροδρομικό σταθμό Λιουμπλιάνας (LJR).