Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πριν την πτήση

Υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο

Η Emirates προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο για επιλεγμένους προορισμούς των ΗΑΕ και της Ιαπωνίας. Μάθετε περισσότερα γι' αυτή την υπηρεσία.

ΗΑΕ

Η Emirates παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης και της Premium Οικονομικής που θα επιδείξουν το εισιτήριο από την πτήση τους και ταξιδεύουν από το Άμπου Ντάμπι προς το Ντουμπάι και από το Αλ Αΐν προς το Ντουμπάι.

Από Άμπου Ντάμπι προς Ντουμπάι

ΑναχώρησηΆφιξη
03.0005.15
6.008.15
9.3011.45
16.3018.45
22.0023.59

Από Ντουμπάι προς Αμπού Ντάμπι

ΑναχώρησηΆφιξη
03.0005.15
6.308.45
10.0012.15
15.0017.15
23.0001.15

Από Αλ Αΐν προς Ντουμπάι

ΑναχώρησηΆφιξη
5:00 μμ23.15

Από Ντουμπάι προς Αλ Αΐν

ΑναχώρησηΆφιξη
02.3004.15


Σημεία επιβίβασης και αποβίβασης

Ντουμπάι
Αποβίβαση: Τερματικός αεροσταθμός 3, Επίπεδο αναχωρήσεων, Χώρος check-in - C.

Επιβίβαση: Επίπεδο αφίξεων, τελευταίος διάδρομος απέναντι από την Έξοδο 3.


Άμπου Ντάμπι
Επιβίβαση: Μπροστά από το γραφείο της Emirates στο κέντρο της πόλης - Khalidiya - Corniche.


Αλ Αΐν
Επιβίβαση/αποβίβαση: Χώρος στάθμευσης Al Falah Plaza, δίπλα από το εμπορικό κέντρο της Emirates (Emirates Commercial Complex), οδός Khalifa, Αλ Αΐν.


Όροι και προϋποθέσεις

 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο προσφέρεται μόνο στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης και της Premium Οικονομικής οι οποίοι έχουν κράτηση για πτήση της Emirates προς/από το Ντουμπάι και φτάνουν ή αναχωρούν με τη συγκεκριμένη πτήση.
 • Οι επιβάτες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο για να τους επιτραπεί η επιβίβαση στο λεωφορείο.
 • Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, η Emirates δεν είναι σε θέση να δεχθεί για επιβίβαση επιβάτες οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει προηγουμένως κράτηση ή/και δεν διαθέτουν το απαραίτητο εισιτήριο.
 • Η κράτηση θέσης στο λεωφορείο πρέπει να γίνει τουλάχιστον 48 ώρες πριν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή της υπηρεσίας.
 • Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ανταπόκρισης είναι δύο (2) ώρες τόσο για τους επιβάτες από πτήσεις αφίξεων όσο και για εκείνους από πτήσεις αναχωρήσεων.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates.
 • Οι επιβάτες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο που εκδόθηκε από την Emirates και ο αριθμός εισιτηρίου να ξεκινά με τον αριθμό 176. Τα εισιτήρια που εκδίδονται από άλλες αεροπορικές εταιρείες δεν είναι επιλέξιμα.
 • Κατά την αγορά του εισιτηρίου σας από τον ιστότοπο emirates.com, μην παραλείψετε να ορίσετε το Άμπου Ντάμπι ή το Αλ Αΐν ως την πόλη αναχώρησης ή άφιξης και βεβαιωθείτε ότι το εισιτήριο σας θα περιλαμβάνει και κράτηση για μεταφορά με λεωφορείο.
 • Κατά την αγορά εισιτηρίου πτήσης μέσω των γραφείων της Emirates ή ταξιδιωτικού πρακτορείου, ζητήστε από τον πράκτορα, πριν την έκδοση του εισιτηρίου σας, να συμπεριλάβει στο εισιτήριό σας τη μεταφορά με λεωφορείο από/προς Άμπου Ντάμπι ή Αλ Αΐν.
 • Η αλλαγή των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί και δεν περιλαμβάνουν την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο πρέπει να γίνει από τον ταξιδιωτικό πράκτορα που τα εξέδωσε. Δεν ισχύει κάποια χρέωση για τη μετέπειτα προσθήκη της υπηρεσίας μεταφοράς με λεωφορείο στο εισιτήριο, εφόσον δεν υπάρξει αλλαγή στις πτήσεις. Οποιαδήποτε αλλαγή στις πτήσεις, η οποία σχετίζεται με την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, συνεπάγεται χρεώσεις και διαφορά ναύλου ανάλογα με τους όρους ναύλου του εισιτηρίου σας.
 • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο - Ιαπωνία

Ιαπωνία

Η Emirates προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο στους επιβάτες που θα επιδείξουν το εισιτήριό τους και ταξιδεύουν με αφετηρία ή με προορισμό την Οσάκα και τη Ναγκόγια, καθώς και από το Haneda – δείτε το πρόγραμμα δρομολογίων που ακολουθεί.

Από Ναγκόγια προς Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX)

ΑναχώρησηΆφιξη
3:30 μμ6:50 μμ


Από Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX) προς Ναγκόγια

ΑναχώρησηΆφιξη
8:00 μμ11:20 μμ


Από το Αεροδρόμιο Haneda (HND) στον Σταθμό του Τόκιο

ΑναχώρησηΆφιξη
23.5900.40


Από το Αεροδρόμιο Haneda (HND) στον Σταθμό Shinagawa

ΑναχώρησηΆφιξη
23.5900.30


Σημεία επιβίβασης και αποβίβασης

Ναγκόγια

Δευτέρα έως Κυριακή

Σημείο επιβίβασης: Σταθμός JR Nagoya, χώρος λεωφορείων επίπεδο A. Για βοήθεια, μπορείτε να δείτε τον χάρτη.

Αεροδρόμιο Κανσάι (KIX)

Δευτέρα έως Κυριακή

Σημείο επιβίβασης: Λόμπι αφίξεων1F έξω από τη βόρεια έξοδο. Για βοήθεια, μπορείτε να δείτε τον χάρτη.

Αεροδρόμιο Haneda (HND)

Σημείο επιβίβασης: Θέση στάθμευσης ναυλωμένων λεωφορείων Τερματικού Σταθμού 3 στο Αεροδρόμιο Haneda Οι επιβάτες πρέπει να ακολουθήσουν τις πινακίδες με την ένδειξη "Charter Bus Parking" (Στάθμευση ναυλωμένων λεωφορείων) έξω από τις αφίξεις.

Σταθμός του Τόκιο

Σημείο αποβίβασης: Σταθμός του Τόκιο, Marunouchi, βόρεια είσοδος

Σταθμός Shinagawa

Σημείο αποβίβασης: Σταθμός Shinagawa, είσοδος Konan, στάση λεωφορείου 7


Όροι και προϋποθέσεις

 • Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο παρέχεται από ανεξάρτητο πάροχο ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη για ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως προς την ασφάλιση και την αστική ευθύνη. Σε περίπτωση ακανόνιστης και εκτός προγράμματος λειτουργίας των δρομολογίων εξαιτίας κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, όπως για παράδειγμα καιρικά φαινόμενα, ο πάροχος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρει εναλλακτικές διαδρομές. Ωστόσο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερημένης άφιξης του λεωφορείου ή ματαίωσης της υπηρεσίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην επιτραπεί η επιβίβαση των επιβατών στο λεωφορείο λόγω των συνθηκών ασφαλείας που ορίζονται από τον πάροχο της υπηρεσίας. Για αυτές τις περιπτώσεις η Emirates δεν φέρει ευθύνη. Σε περίπτωση που συντρέξουν οι παραπάνω περιστάσεις, η Emirates δεν παρέχει εναλλακτικές μεθόδους μεταφοράς και δεν πρόκειται να καλύψει ενδεχόμενα σχετικά έξοδα.
 • Η κράτηση θέσης στο λεωφορείο πρέπει να γίνει τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Ενδέχεται να επιτραπεί η επιβίβαση και σε επιβάτες που δεν έχουν πραγματοποιήσει κράτηση θέσης για το λεωφορείο εκ των προτέρων, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θέσεων και με την προϋπόθεση ότι θα έχουν έγκυρο αεροπορικό εισιτήριο.
 • Ισχύει το σύνηθες επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, ωστόσο ο αποθηκευτικός χώρος του λεωφορείου είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση υπέρβασης του επιτρεπόμενου ορίου αποσκευών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ιδιωτική μεταφορική εταιρεία με δική σας επιβάρυνση. Στο λεωφορείο δεν γίνονται δεκτές αποσκευές που υπερβαίνουν το δωρεάν επιτρεπόμενο όριο και μέγεθος αποσκευών.
 • Οι επιβάτες πρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης. Ελέγξτε επίσης την τελευταία ώρα αναχώρησης και άφιξης.
 • Σε περίπτωση που χάσετε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του λεωφορείου, η Emirates δεν καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς σας αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία σάς παρέχεται χωρίς χρέωση.
 • Εάν θέλετε να προσθέσετε σκέλος μεταφοράς με λεωφορείο μετά την έκδοση του εισιτηρίου σας από τον ιστότοπο emirates.com ή από το τηλεφωνικό κέντρο της Emirates, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates.
 • Εάν θέλετε να προσθέσετε σκέλος μεταφοράς με λεωφορείο σε εισιτήριο που εκδόθηκε από ταξιδιωτικό γραφείο, επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο αγοράσατε το εισιτήριο.
 • Οι πελάτες κάτω των 16 ετών δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μόνοι τους.
 • Πρέπει να φοράτε ζώνη ασφαλείας κατά τη μεταφορά σας με το λεωφορείο.
 • Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική. Ωστόσο, συνιστάται να φοράτε μάσκα, εάν δεν αισθάνεστε καλά.
 • Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μπορεί να ακυρωθεί την προηγούμενη ημέρα εάν δεν έχει γίνει κράτηση από επιβάτες.
 • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εισιτήρια από άλλες αεροπορικές εταιρείες (εκτός από εισιτήρια με αριθμό που ξεκινά από 176).
 • Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Emirates ή το ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο αγοράσατε το εισιτήριό σας.

Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις για το δρομολόγιο Ναγκόγια-Οσάκα:

 • Η υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο διατίθεται σε επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε πτήση της Emirates προς ή από το Αεροδρόμιο Κανσάι την ίδια ημέρα. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο την ίδια μέρα λόγω ζητημάτων καραντίνας κατά την άφιξη κ.λπ. μπορείτε να κάνετε εκ νέου κράτηση για την επόμενη υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το αεροδρόμιο Κανσάι προς τον σταθμό Ναγκόγια. Δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση εκ νέου κράτησης για οποιονδήποτε λόγο εκτός από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω
 • Επικοινωνήστε με το προσωπικό στο σημείο συνάντησης του λεωφορείου και δώστε τους το όνομά σας.
 • Εάν αγοράσατε εισιτήριο που περιλαμβάνει το σκέλος μεταφοράς με λεωφορείο από τη διεύθυνση emirates.com, επιλέξτε "Nagoya Station" (Σταθμός Ναγκόγια) ως σημείο αναχώρησης ή προορισμού σας κατά τη στιγμή της κράτησης.
 • Μην περιμένετε στην αίθουσα αναμονής του JR Bus ή σε άλλες κοντινές εγκαταστάσεις.
 • Δεν υπάρχει τουαλέτα στο λεωφορείο. Το όχημα θα πραγματοποιήσει μια σύντομη στάση μόνο μία φορά στη διαδρομή. Οι επιβάτες δεν μπορούν να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν από το λεωφορείο στο σημείο σύντομης στάσης