Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης
Χώρες και περιοχές
Αφρική
Οι διορατικοί ταξιδιώτες που επιλέγουν τις πτήσεις προς Αγκόλα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν από τους πλέον συναρπαστικούς και πρόσφατα ανερχόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.
Αφρική
Με τις πτήσεις μας προς Αίγυπτο, θα περπατήσετε στις όχθες του Νείλου και θα θαυμάσετε τις πυραμίδες – ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα του ανθρώπου.
Αφρική
Κάντε κράτηση πτήσεων προς Αιθιοπία και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μια μοναδική χώρα. Τα επιβλητικά τοπία της Αιθιοπίας είναι μαγευτικά.
Αφρική
Οι πτήσεις προς Ακτή Ελεφαντοστού θα ικανοποιήσουν μέχρι κορεσμού την επιθυμία σας για περιπέτεια, είτε θέλετε να απολαύσετε έντονη νυχτερινή ζωή, είτε την εντυπωσιακή φύση, ή ακόμη και τα δύο.
Αφρική
Οι πτήσεις προς Αλγερία σηματοδοτούν την αρχή μιας περιπέτειας. Γίνετε οι πρώτοι που θα γνωρίσουν εκπληκτικές παραλίες, αχανή τοπία και ζεστούς ανθρώπους.
Αφρική
Κάντε κράτηση πτήσεων προς Γκάνα για να γνωρίσετε έναν ποικιλόμορφο ταξιδιωτικό προορισμό με μεγάλη ιστορία, φυσικές ομορφιές και πλούσια άγρια ζωή.
Αφρική
Με τις πτήσεις προς Γουινέα θα γνωρίσετε εντυπωσιακές ακτές με γαλήνιο ορίζοντα.
Αφρική
Οι πτήσεις προς Ζάμπια είναι στις προτιμήσεις όσων αγαπούν τη φύση και εκτιμούν προορισμούς όπου η άγρια ομορφιά ακτινοβολεί.
Αφρική
Επιλέξτε τις πτήσεις προς Ζιμπάμπουε για να θαυμάσετε από μόνοι σας τη φυσική της ομορφιά, από τα περίφημα πέντε μεγάλα θηλαστικά της άγριας πανίδας (Big Five) έως τους εντυπωσιακούς καταρράκτες της Βικτωρίας.
Αφρική
Πετάξτε προς Κένυα, έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς της Αφρικής, και δεν θα απογοητευτείτε. Η υπέροχη ύπαιθρος και η ζωντανή νυχτερινή ζωή της Κένυας θα σας μαγέψουν.
Αφρική
Οι πτήσεις προς Μαρόκο προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια γερή δόση πολιτισμού. Συναρπαστικά σοκάκια, παραδόσεις και αξέχαστες εμπειρίες αγορών.
Αφρική
Μερικές από τις καλύτερες παραθαλάσσιες διακοπές στον κόσμο ξεκινούν με τις πτήσεις προς Μαυρίκιο, εκεί όπου ο χρόνος έχει σταματήσει.
Αφρική
Οι πτήσεις προς Νιγηρία θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα ποικιλόμορφο πολιτιστικό και γεωγραφικό τοπίο, από το πολύβουο Λάγος μέχρι την τουριστική Αμπούζα.
Αφρική
Τώρα είναι η στιγμή να κλείσετε την πτήση σας προς Νότια Αφρική. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε κάποιο από τα περίφημα πέντε μεγάλα θηλαστικά της άγριας ζωής κάνοντας σαφάρι;
Αφρική
Οι πτήσεις προς Ουγκάντα προσελκύουν τους ταξιδιώτες που θέλουν να δουν τον Νείλο, τα περίφημα πέντε μεγάλα θηλαστικά της άγριας ζωής (Big Five) και τα όρη Ρουβενζόρι.
Αφρική
Οι πτήσεις προς Σενεγάλη σάς προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικές από τις καλύτερες ακρογιαλιές της Δυτικής Αφρικής, θαύματα της φύσης που κόβουν την ανάσα αλλά και επιλογές για shopping therapy.
Αφρική
Ένα θερμό καλωσόρισμα περιμένει τους επιβάτες των πτήσεων προς Σουδάν, που με την αρχαία του κληρονομιά εκπλήσσει ακόμη και τους έμπειρους ταξιδιώτες.
Αφρική
Κάντε κράτηση πτήσεων προς Τανζανία για να απολαύσετε σαφάρι άγριας ζωής, παραλίες και να δείτε το ψηλότερο βουνό της Αφρικής – και μιλάμε μόνο για τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο.
Αφρική
Οι πτήσεις προς Τυνησία σας ταξιδεύουν σε ένα από τα στολίδια της Βορείου Αφρικής, όπου τα ρωμαϊκά ερείπια και τα παραλιακά θέρετρα ανταγωνίζονται για να κερδίσουν την προσοχή σας.