Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Αλλαγές στις υπηρεσίες σαλονιών αναμονής της Emirates ανά τον κόσμο

Επιλεγμένα σαλόνια αναμονής ανά τον κόσμο βρίσκονται ξανά σε λειτουργία. Το σαλόνι Διακεκριμένης Θέσης στην Πτέρυγα Β του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι λειτουργεί κανονικά με όλες τις υπηρεσίες μας, ενώ για τους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Πρώτη Θέση διατίθεται ιδιωτικό σαλόνι. Η πρόσβαση είναι δωρεάν για τους επιβάτες της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης καθώς και για επιλέξιμα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates, ενώ υπάρχει και δυνατότητα πρόσβασης στο σαλόνι αναμονής μας στο Ντουμπάι με καταβολή αντιτίμου. Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με το δίκτυο και τις υπηρεσίες μας αυτήν την περίοδο. Πραγματοποιήστε αναζήτηση για κάποιο σαλόνι αναμονής στο αεροδρόμιο αναχώρησής σας εδώ.

Προνόμια για το σαλόνι Πρώτης Θέσης

Όταν περνάτε χρόνο στο Σαλόνι Πρώτης Θέσης στο Ντουμπάι, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές πινελιές, ενώ περιμένετε να επιβιβαστείτε.
  • Δωρεάν ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi)

  • Cigar bar

  • Άμεση επιβίβαση

  • Ήσυχος χώρος

  • Le Clos Wine Cellar

Λόγω των περιορισμών βάσει της κατά τόπους νομοθεσίας για τη διάθεση οινοπνευματωδών ποτών, η είσοδος στα σαλόνια αναμονής ενδέχεται να μην επιτρέπεται σε ασυνόδευτους ανηλίκους ή σε επιβάτες νεαρής ηλικίας.