Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Προπαραγγείλετε το γεύμα σας στη Διακεκριμένη Θέση

Προγραμματίστε το ταξίδι σας εκ των προτέρων και παραγγείλετε τα κυρίως γεύματά σας από 14 ημέρες έως και 24 ώρες πριν από την πτήση. Περιηγηθείτε στο μενού και επιλέξτε πιάτα για να εξασφαλίσετε το αγαπημένο σας γεύμα.

Η υπηρεσία προπαραγγελίας γευμάτων διατίθεται προς το παρόν στη Διακεκριμένη Θέση σε επιλεγμένα δρομολόγια, με περισσότερα δρομολόγια σύντομα. Συνδεθείτε στη Διαχείριση της κράτησής σας για να ελέγξετε αν η προπαραγγελία γευμάτων είναι διαθέσιμη στην πτήση σας.

Διαχείριση κράτησης

Περισσότερες ανέσεις στη Διακεκριμένη Θέση

Υπάρχουν κάποιες ανέσεις που μπορείτε να πάρετε στο σπίτι για τις οποίες θα ανυπομονείτε για την πτήση σας. Ρίξτε μια ματιά στα πολυτελή μας αρώματα Bulgari και στα σετ περιποίησης που σας βοηθούν να φτάνετε ανανεωμένοι, και ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τα νέα ρούχα και κιτ ύπνου που έρχονται σύντομα στη Διακεκριμένη Θέση.

Ανακαλύψτε τα είδη άνεσης της Διακεκριμένης Θέσης


Διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, το μοντέλο και τις προδιαγραφές

Εξερευνήστε τη Διακεκριμένη Θέση στο αεροσκάφος A380

Ανακαλύψτε την εμπειρία της Διακεκριμένης Θέσης στο αεροσκάφος A380. Εξερευνήστε τα ευρύχωρα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης και ανακαλύψτε τη γευστική εμπειρία και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας που μπορείτε να απολαύσετε εν πτήσει. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο αποκλειστικό σαλόνι του αεροσκάφους A380. Το ταξίδι σας ξεκινά με τη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό και το σαλόνι του αεροδρομίου της Διακεκριμένης Θέσης.

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα δρομολόγια ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, το μοντέλο και τις προδιαγραφές
 • Απολαύστε ένα άψογο ταξίδι
  Κάντε κράτηση για τη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό από και προς το αεροδρόμιο.
  Μάθετε περισσότερα
 • Σαλόνια αναμονής αεροδρομίων
  Χαλαρώστε στα σαλόνια Διακεκριμένης Θέσης στο αεροδρόμιο, πριν από την πτήση σας.
  Μάθετε περισσότερα
 • Φθάστε στον προορισμό σας με ανανεωμένη διάθεση
  Στείλτε τα email σας, γράψτε το επόμενο κεφάλαιο του βιβλίου σας ή δημοσιεύστε το νέο σας άρθρο στο προσωπικό σας ιστολόγιο.
  Μάθετε περισσότερα

Προνόμια Διακεκριμένης Θέσης

Όταν ταξιδεύετε στη Διακεκριμένη Θέση, μπορείτε να απολαύσετε ένα άνετο και απρόσκοπτο ταξίδι από την πόρτα σας μέχρι τον προορισμό σας, με ξεχωριστές πινελιές καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης.
Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η Emirates εκτελεί τις πτήσεις της με έναν μικτό στόλο νεότερων και παλαιότερων μοντέλων αεροσκαφών A380 και B777. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι παροχές στις πραγματικές πτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται στις προγραμματισμένες πτήσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την κράτηση μιας πτήσης.