Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Μαλέ

Το Μαλέ, που βρίσκεται ανάμεσα στα διασκορπισμένα νησάκια των Μαλδίβων, το προτιμούν οι ταξιδιώτες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση σε συνδυασμό με ένα από τα πιο όμορφα τοπία του κόσμου.

Πολλοί θεωρούν το Μαλέ απλώς ένα πέρασμα προς τα νησιά που μοιάζουν σαν να βγήκαν από καρτ ποστάλ (κάτι που δεν ισχύει, καθώς το κεντρικό αεροδρόμιο βρίσκεται στο γειτονικό νησί Hulhulé). Ωστόσο, εάν μείνετε για λίγο στην πρωτεύουσα, θα ανακαλύψετε μια μικροσκοπική ζούγκλα από στριφογυριστά δρομάκια, πανύψηλα κτίρια και μια πλούσια και γοητευτική κουλτούρα.

Οι ζωηρόχρωμοι δρόμοι του Μαλέ, οι εκκεντρικοί ουρανοξύστες, τα ατελείωτα σοκάκια και οι πολυσύχναστοι δρόμοι του μπορούν να σας οδηγήσουν σε πολυάριθμα μέρη εφάμιλλα μιας μοντέρνας πόλης. Με μήκος μόλις 1,7 χλμ. και ένα χιλιόμετρο πλάτος, πρόκειται ουσιαστικά για μια λωρίδα άμμου μέσα στον ωκεανό. Και όμως, οι λεπτές ακτές του αποτελούν την πατρίδα 100.000 ανθρώπων. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από μία ώρα για να γυρίσετε το νησί με τα πόδια, αν και οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι φθηνές και προσιτές, αν δεν θέλετε να κουραστείτε.

Εδώ βρισκόταν κάποτε το παλάτι του βασιλιά, απ' όπου οι βασιλικές δυναστείες των Μαλδίβων κυβερνούσαν τη χώρα. Παρόλα αυτά, το παλάτι και τα φρούριά του καταστράφηκαν όταν καταργήθηκε η μοναρχία και ανέλαβε την εξουσία ο Πρόεδρος Ibrahim Nasir προς το τέλος της δεκαετίας του 1950. Το μόνο που σώζεται σήμερα είναι κάποια όμορφα ερείπια και η ιστορία που η πόλη ανυπομονεί να σας διηγηθεί. Στις μέρες μας, τουλάχιστον το ένα τρίτο του εισοδήματος της χώρας οφείλεται στον τουρισμό, οπότε είναι εύκολο να συναντήσετε ταξιδιώτες με σακίδια στους ώμους, καθώς και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Μαλέ

1 προορισμός