Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Μόσχα

Η Κόκκινη Πλατεία – όπου βρίσκεται το Μαυσωλείο Λένιν, το Κρεμλίνο και ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βασιλείου που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα – προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι καταφθάνουν με πτήσεις προς Μόσχα, και στο πλακόστρωτό της αντηχούν ακόμη τα βήματα των στρατιωτών που παρελαύνουν. Η ρωσική πρωτεύουσα με την μακραίωνη ιστορία υπήρξε κάποτε η καρδιά της Σοβιετικής Ένωσης, κάτι που είναι εμφανές παντού.

Ωστόσο, η πόλη διαθέτει επίσης και σύγχρονα αξιοθέατα. Ακόμη και το Μπολσόι, το παλαιότερο θέατρο της Μόσχας, ανακαινίστηκε διατηρώντας όμως την παλιά του γοητεία.

Κοντά στην ιστορική Κόκκινη Πλατεία βρίσκεται το GUM, ένα τεράστιο εμπορικό συγκρότημα όπου ντόπιοι και κάτοικοι συρρέουν για να κάνουν τα ψώνια τους. Σίγουρα δεν βλάπτει να έχετε παχύ πορτοφόλι. Θα το χρειαστείτε για τις νυχτερινές εξόδους σας. Τεράστια ποσά έχουν επενδυθεί στα εξαιρετικά εστιατόρια της πόλης. Λέγεται ότι μόνο η εσωτερική διακόσμηση του Turandot, για παράδειγμα, ενός εστιατορίου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε, κόστισε 40 εκατ. δολάρια. Στη συνέχεια υπάρχει και το O2 Lounge στο ξενοδοχείο Ritz, ένα μοντέρνο μπαρ όπου οι τιμές είναι τόσο υψηλές που προκαλούν ίλιγγο όπως και η θέα. .

Ευτυχώς, υπάρχει και μια άλλη πλευρά της πόλης, πιο οικονομική, όπου δεν χρειάζεται να είστε απόγονος της οικογένειας των Ρομανόφ. Πρόσφατα, οι κάτοικοι της Μόσχας έχουν υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής πιο κοντά στη φύση και υπάρχουν ορισμένοι πολύ όμορφοι χώροι πράσινου. Στο πάρκο Izmailovsky που βρίσκεται σε μια βασιλική κατοικία του 16ου αιώνα, μπορείτε να περιηγηθείτε στην αγορά και να αγοράσετε διάφορα αναμνηστικά. Εναλλακτικά, το πάρκο Γκόρκι το οποίο ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του συγγραφέα Μάξιμ Γκόρκι, προσελκύει με την πρώτη ηλιαχτίδα επισκέπτες και ντόπιους.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Μόσχα

1 προορισμός

Οι προορισμοί μας σε Ρωσία
Ρωσία
Οι πτήσεις προς Αγία Πετρούπολη σας μεταφέρουν σε μια ονειρεμένη πόλη με παλάτια και καθεδρικούς ναούς, κανάλια και γέφυρες, τέχνη και χαβιάρι.