Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Σεούλ

Οι κάτοικοι της Σεούλ δουλεύουν με μεγάλη ένταση και διασκεδάζουν με ακόμα μεγαλύτερη, ενώ ο ταξιδιώτης θα συναντήσει εδώ μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα της Νότιας Κορέας. Αν σε αυτά προστεθούν τα 24ωρα "bangs" (δωμάτια) – που χρησιμοποιούνται για τα πάντα, από βιντεοπαιχνίδια μέχρι καραόκε – τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Σεούλ δεν κοιμάται ποτέ. Ούτε εσείς βέβαια χρειάζεται να κοιμηθείτε.

Η Σεούλ είναι μία από τις πιο οικονομικές ασιατικές πρωτεύουσες. Η μετακίνηση με το μετρό είναι δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα και τα μεσαίας κατηγορίας και οικονομικά ξενοδοχεία αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Έτσι, και με την προϋπόθεση ότι ακολουθείτε τη διατροφή των ντόπιων (πράγμα εύκολο αφού το κορεάτικο φαγητό είναι πεντανόστιμο), είναι απίθανο να ξεμείνετε από γουόν, το τοπικό νόμισμα.

Η πόλη αποτελεί μια όμορφη μίξη του παλαιού και του νέου. Κάθε συνοικία της Σεούλ έχει τις δικές της ιδιομορφίες και το να βρείτε αυτήν που προτιμάτε είναι μια απολαυστική διαδικασία: Στη λίστα σας προσθέστε τις Insa-dong, Myeong-dong, Yongsan και Gangnam. Η hip φοιτητική συνοικία Hongdae είναι μια καλή αφετηρία, καθώς είναι ασφυκτικά γεμάτη με μπουτίκ ρούχων, μοδάτα μπαρ και μικρά καφέ. Είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε στην Itaewon, που αποτελεί πραγματικό μαγνήτη για τους απόδημους και εκεί βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για δείπνο και νυχτερινή ζωή στην πόλη.

Είναι εκπληκτικό αν σκεφτεί κανείς πόσο γρήγορα ανέκαμψε η Νότια Κορέα από τον Πόλεμο της Κορέας και εξελίχθηκε σε μία από τις ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου. Και αυτή η ταχύτητα αναδεικνύεται σε κύριο χαρακτηριστικό της: πρόκειται για τη χώρα του εξαιρετικά γρήγορου ασύρματου δικτύου (Wi-Fi), του άκρως αποτελεσματικού δικτύου δημόσιων συγκοινωνιών και της υπερταχείας αμαξοστοιχίας KTX που ταξιδεύει αγγίζοντας την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 300 χλμ/ώρα.

Ναι, η Σεούλ είναι μια σύγχρονη πόλη, η οποία είναι παράλληλα και περήφανη για την κληρονομιά της. Σε όλη την πόλη θα συναντήσετε ναούς και τεϊοποτεία να χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο εδώ και αιώνες. Μην εκπλαγείτε αν δείτε ανθρώπους ντυμένους με την παραδοσιακή πολύχρωμη ενδυμασία (το hanbok), ιδίως εάν είναι ημέρα εθνικής εορτής όπως η Chuseok (η Ημέρα των Ευχαριστιών στην Κορέα).

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα

Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Σεούλ

1 προορισμός