Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Ναϊρόμπι

Το όνομα και μόνο Κένυα φέρνει στο νου εικόνες από σαβάνα, σαφάρι και ανέγγιχτες παραλίες. Ίσως γι' αυτό οι ταξιδιώτες δεν αφιερώνουν χρόνο στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα, καθώς αποτελεί συχνά τον πρώτο σταθμό του ταξιδιού για άλλα σημεία της χώρας.

Φυσικά, ως αφετηρία είναι ιδανικό, με το Rift Valley, τα καταφύγια θηραμάτων και άλλες περιοχές προστατευόμενες από το κράτος να απέχουν μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο. Λίγο πιο μακριά είναι το όρος Κιλιμάντζαρο, το οποίο, αν και δεν ανήκει στην Κένυα, παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς εκδρομές για όσους κάνουν διακοπές στο Ναϊρόμπι.

Αλλά αυτό που καθιστά το Ναϊρόμπι ιδανικό προορισμό είναι η αντίθεση ανάμεσα στο αστικό τοπίο και στο υπέροχο φυσικό τοπίο. Και ενώ τα καταφύγια άγριων ζώων και τα πάρκα απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο, στο κέντρο της πόλης υψώνονται γυαλιστεροί ουρανοξύστες αντάξιοι οποιασδήποτε μεγαλούπολης.

Τα προβλήματα που είχε το Ναϊρόμπι ανήκουν πλέον στο παρελθόν και η πόλη εντυπωσιάζει με τη φιλοδοξία, τον δυναμισμό και την ανάπτυξή της. Η σημασία του ως σημαντικό κέντρο για τις επιχειρήσεις στην Ανατολική Αφρική διαρκώς αυξάνει, ενώ οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας – IBM, Google, Microsoft, Cisco και Intel – όλες έχουν τα κεντρικά τους γραφεία στην Αφρική εδώ. (Η περιοχή μάλιστα, που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη, είναι γνωστή και ως Σίλικον Σαβάνα.)

Η άφιξη μεγάλων επιχειρήσεων βοήθησε στο να αναβαθμιστούν και άλλες πτυχές της πόλης, όπως οι υπηρεσίες εστίασης, η νυχτερινή ζωή και άλλες δραστηριότητες.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Ναϊρόμπι

1 προορισμός