Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Κολόμπο

Από το 2009, η πόλη βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης και συνεχούς τουριστικής άνθησης. Οι πτήσεις προς Κολόμπο σάς οδηγούν σε κομψά καινούργια ξενοδοχεία, χώρους νυχτερινής διασκέδασης σε ταράτσες, ποιοτικά εστιατόρια για δείπνο, καφέ και γκαλερί τέχνης – όλα αυτά αναβιώνουν την αίγλη αυτής της ολοένα και περισσότερο κοσμοπολίτικης πόλης.

Το λιμάνι κυριαρχείται από οπτικές αντιθέσεις. Από το 1505 έως το 1948, η Σρι Λάνκα βρισκόταν υπό αποικιοκρατικό καθεστώς και ο πορτογαλικός, ο δανέζικος και ο βρετανικός αρχιτεκτονικός ρυθμός έχουν αφήσει το στίγμα τους. Αξίζει να επισκεφθείτε το Παλιό Ολλανδικό Νοσοκομείο (Old Dutch Hospital), σήμερα κομψό εστιατόριο και εμπορικό συγκρότημα, καθώς και το υπέροχα αναπαλαιωμένο Εθνικό Μουσείο και το ξενοδοχείο Galle Face Hotel.

Στην ανερχόμενη περιοχή του φρουρίου βρίσκονται πολλά αποικιακά κτίρια σε διάφορες φάσεις αναπαλαίωσης, ενώ στη συνοικία Pettah μπορείτε να βρείτε μια αγορά χονδρικής με προϊόντα πολλαπλών προελεύσεων.

Η πόλη δεν έχει εμφανές κέντρο: τα αξιοθέατα, τα εστιατόρια και τα καταστήματα βρίσκονται διασκορπισμένα στην ευρύτερη περιοχή. Η πλούσια περιοχή Cinnamon Gardens, η οποία συνορεύει με τον μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πόλης, το πάρκο Viharamahadevi, διαθέτει σικ καφετέριες, μπουτίκ ξενοδοχεία και spa. Η περιοχή Kollupitiya, η οποία απέχει 15 λεπτά από τους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, είναι διάσπαρτη από πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων. Στο Mount Lavinia, το νοτιότερο προάστιο του Κολόμπο, θα βρείτε την κύρια παραλία της πόλης.

Ενώ τα κομψά καταλύματα δεν λείπουν από το Κολόμπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγες ρουπίες επιλέγοντας ένα από τα οικονομικά και μεσαίας κατηγορίας ξενοδοχεία ο αριθμός των οποίων αυξάνεται διαρκώς, και τρώγοντας αυθεντικά παραδοσιακά εδέσματα της Σρι Λάνκα στα τοπικά μεζεδοπωλεία.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Κολόμπο

1 προορισμός