Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Μανίλα

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων είναι να αφεθείτε στη γοητεία της. Επιρροές από τη Μαλαισία, την Κίνα, την Ισπανία, τον αραβικό κόσμο, την Αμερική και ακόμα περισσότερες είναι εμφανείς στα πάντα, από τη γαστρονομία της Μανίλας μέχρι την αρχιτεκτονική της.

Εκτός του ότι διαθέτει κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και εδέσματα πρόχειρου φαγητού στην Ασία – το μοσχάρι ράμεν είναι κάτι σαν ψύχωση – η πόλη σάς δίνει την ευκαιρία να επισκεφτείτε εξαιρετικά αξιοθέατα. Σε όλα αυτά, προσθέστε μια επίσκεψη στην παλαιότερη Τσαϊνατάουν του κόσμου, στη συνοικία Binondo, όπου το φαγητό είναι απίστευτο, ιδίως τα προϊόντα του Χονγκ Κονγκ που θα βρείτε στους πλανόδιους πωλητές.

Η μητροπολιτική περιοχή της Μανίλα περιλαμβάνει 16 συνοικίες. Η Πόλη της Μανίλα, στο δυτικό τμήμα της μητροπολιτικής περιοχής, αποτελείται με τη σειρά της από οκτώ συνοικίες. Για να δείτε τα καλύτερα αξιοθέατα, αφιερώστε τον περισσότερο χρόνο σας στην περιοχή Intramuros. Το όνομά της – από τις λέξεις intra και muros – σημαίνει "εντός των τειχών" στα Ισπανικά. Οι Ισπανοί άφησαν στην περιοχή Intramuros έναν αριθμό όμορφων οικημάτων και το οχυρό Santiago, που σήμερα είναι μουσείο.

Στην ίδια συνοικία, αξίζει μια επίσκεψη στον καθεδρικό ναό, το Μητροπολιτικό Θέατρο και την Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης της Μανίλας. Νοτίως της περιοχής Intramuros είναι η Ermita, στην οποία υπάρχουν επίσης αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε, όπως το πάρκο Rizal, το θαλάσσιο πάρκο της Μανίλας και το Μουσείο του Λαού των Φιλιππίνων, και αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για μπιστρό, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα.

Η Μανίλα διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή και δημιουργικό πνεύμα, καθώς και μία από τις πιο μοντέρνες indie μουσικές σκηνές της Ασίας. Όλα αυτά συνενώνονται στις σύγχρονες γκαλερί και τους χώρους ζωντανής μουσικής στην πόλη. Πριν όμως ξεχυθείτε στους δρόμους της πόλης, πάρτε ένα jeepney – τα παλαιά αμερικάνικα τζιπ που χρησιμοποιούνταν ως δημόσια μέσα μεταφορών – για να πάτε στην περιοχή του λιμανιού και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στον Κόλπο της Μανίλας.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Μανίλα

1 προορισμός

Οι προορισμοί μας σε Φιλιππίνες
Φιλιππίνες
Η καταπράσινη έκταση 45.000 στρεμμάτων του Κλαρκ προσφέρεται για πολλές και ποικίλες δραστηριότητες στην ύπαιθρο καθώς και για εξερεύνηση συναρπαστικών ιστορικών αξιοθέατων.
Φιλιππίνες
Αν και πολλοί το θεωρούν ως ορμητήριο για εξερεύνηση των γειτονικών νησιών, το Σεμπού έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα εκτός από μαγευτικές ακρογιαλιές.