Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Όσλο

Κάποτε το Όσλο θεωρούταν λίγο παλιομοδίτικο, αλλά σήμερα αποτινάσσει την παλιά του φήμη και επενδύει ενέργεια, αλλά και χρήματα, στο εκπληκτικό ντιζάιν, στην αρχιτεκτονική, τις μπουτίκ και τη γαστρονομία.

Μοντέρνες συνοικίες έχουν ξεπηδήσει στην πόλη που αξίζει πραγματικά να τις επισκεφτείτε. Οι ενημερωμένοι ταξιδιώτες επιλέγουν πτήσεις προς Όσλο έχοντας αυτές τις νέες γειτονιές κατά νου. Περάστε από τη συνοικία Tjuvholmen όπου βρίσκεται σήμερα το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Astrup Fearnley (ένας προορισμός από μόνος του). Η ίδια περιοχή είναι γεμάτη από γκαλερί τέχνης και εστιατόρια, όπως το Fru K και εκεί βρίσκεται και το εντυπωσιακό ξενοδοχείο, The Thief. Το Vulcan στις όχθες του ποταμού Ακερσέλβα, είναι ένα ακόμη μέρος που επιβάλλεται να δείτε, με πάρα πολλά νυχτερινά κέντρα και τη στεγασμένη αγορά τροφίμων Mathallen Oslo.

Το ντιζάιν αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής στο Όσλο και μια βόλτα στα καταστήματα με τα τοπικά προϊόντα είναι ένας φανταστικός τρόπος για να περάσετε το απόγευμά σας. Ακόμα και στα πολυτελή πολυκαταστήματα, όπως το GlasMagasinet θα βρείτε πληθώρα σκανδιναβικών προϊόντων, όπως ρουχισμό, αξεσουάρ και είδη χειροτεχνίας. Το Kvadraturen, η παλιά πόλη, έχει μερικά πανέμορφα παλιά κτίρια, αλλά και φιλόξενα μπαρ και καταστήματα ειδών με πρωτότυπο ντιζάιν. Το Όσλο διαθέτει επίσης εντυπωσιακή καλλιτεχνική σκηνή και θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το Μουσείο Μουνκ (όπου εκτίθεται Η Κραυγή, ο θρυλικός πίνακας του Έντβαρτ Μουνκ).

Το Όσλο μπορεί να είναι ακριβή πόλη, αλλά προσφέρει καλές και οικονομικές επιλογές. Οι τιμές στα εστιατόρια και τα καφέ μπορεί να είναι υψηλές, αλλά εξίσου υψηλό είναι και το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν, ενώ η έμφαση στο όμορφο ντιζάιν κάνει κάθε γεύμα σας ή ακόμα και έναν γρήγορο καφέ, πραγματική εμπειρία. Η πόλη αποτελεί πρότυπο του μοντέρνου σκανδιναβικού στυλ.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.