Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πτήσεις προς Τζακάρτα

Για τον επισκέπτη που αγαπά την περιπέτεια και ψάχνει ένα σύντομο ταξίδι σε μια ξεχωριστή πόλη, είναι η ιδανική περίοδος για να επισκεφτεί την Τζακάρτα.

Κάθε συνοικία της πρωτεύουσας έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα που προσφέρει ηρεμία αλλά και συγκινήσεις σε διαδοχικές δόσεις. Η Κεντρική Τζακάρτα είναι ο χώρος όπου βρίσκεται η Lapangan Merdeka, ή Πλατεία Merdeka, καθώς και το Εθνικό Μουσείο και η Εθνική Πινακοθήκη της Ινδονησίας. Εδώ βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα, ενώ το Jalan Jaksa, ο πόλος έλξης για τους backpackers, είναι γεμάτο από οικονομικά ξενοδοχεία και προσιτά εστιατόρια και καφέ.

Στα δυτικά θα ανακαλύψετε την παλιά Τζακάρτα, γνωστή και ως Κότα Τούα. Εδώ θα βρείτε το Μουσείο Ιστορίας της Τζακάρτας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ινδονησίας, τον "Κήπο με τις Ορχιδέες" ή Mall Taman Anggrek. Θαυμάστε τα αποικιακά κτίρια που χρονολογούνται από την εποχή της Ολλανδικής ηγεμονίας (η Τζακάρτα ήταν επίσης γνωστή ως Batavia κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Αποικιακής Αυτοκρατορίας), όπως και την Τσαινατάουν (ή Glodok), με προτάσεις για γευστικότατο πρόχειρο φαγητό και μαγευτικούς ναούς.

Η ευκατάστατη Νότια Τζακάρτα είναι η πιο πλούσια περιοχή της πόλης, με εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα που καλύπτουν τις ανάγκες όσων αναζητούν πιο εκκεντρικές απολαύσεις. Στο άλλο άκρο βρίσκεται το Κεμάνγκ, ένα απολαυστικό μείγμα από backpackers και νέους ντόπιους που συνωστίζονται σε μια όλο και πιο μοντέρνα ποικιλία από μπαρ.

Κανένα ταξίδι στην Τζακάρτα δεν είναι πλήρες χωρίς μια επίσκεψη στην εντυπωσιακή περιοχή με τα Χίλια Νησιά, που ουσιαστικά αποτελείται από κάτι παραπάνω από 100 μικρά νησιά, πολλά εκ των οποίων δεν κατοικούνται. Η Βόρεια Τζακάρτα (Jakarta Utara) είναι η πύλη προς το αχανές αυτό δίκτυο και αξίζει να την επισκεφτείτε προκειμένου να απολαύσετε τα φημισμένα θαλασσινά και τις παραλίες της.

Συνολικά, η Τζακάρτα είναι μία από τις πιο ζωντανές, συναρπαστικές και κοσμοπολίτικες πόλεις της Ασίας.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ημερομηνία παραλαβής - Ώρα
Ημερομηνία παράδοσης - Ώρα

Ξεκινήστε την κράτησή σας στη διεύθυνση emirates.com για να κερδίσετε Μίλια Skywards μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας CarTrawler, με την οποία συνεργαστήκαμε για να συγκρίνουμε πάνω από 1.700 διεθνείς προμηθευτές και να προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε πάνω από 50.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 145 χώρες.

Πτήσεις από Κύπρος προς Τζακάρτα

1 προορισμός

Οι προορισμοί μας σε Ινδονησία
Ινδονησία
Πρόκειται για τον απόλυτο νησιωτικό παράδεισο. Επισκεφθείτε το Μπαλί για να εξερευνήσετε παρθένες παραλίες με καθάρια νερά και κυματιστές πλαγιές, διάσπαρτες μέσα στη ζούγκλα.