Πτήσεις προς Σιάτλ (SEA)

Είναι σίγουρο ότι οι πτήσεις προς Σιάτλ θα σας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες. Το Σιάτλ περιβάλλεται από δάση με πλούσια βλάστηση, ενώ διαθέτει εξαιρετική γαστρονομική και νυχτερινή ζωή.

Αναζήτηση πτήσεων έως Σιάτλ

Clear departure airport dropdown link
Clear arrival airport dropdown link

Πτήσεις προς Σιάτλ

Εξερευνήστε τον προορισμό σας από τους αιθέρες πριν την απογείωση της πτήση σας για Σιάτλ με την ανοίγει σε νέα καρτέλα Εναέρια προβολή.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψετε, κάποτε το Σιάτλ δεν ήταν ο διάσημος ταξιδιωτικός προορισμός που είναι σήμερα. Σήμερα, αυτή η μεγάλη πόλη των βορειοδυτικών αμερικανικών πολιτειών της ακτής του Ειρηνικού είναι στο επίκεντρο της ιστορικής διαδρομής της σύγχρονης λαϊκής κουλτούρας. Εξάλλου, στην πρωτεύουσα της πολιτείας Ουάσιγκτον γεννήθηκε το grunge rock και το συγκρότημα Nirvana, ενώ κινηματογραφικά έργα, όπως το Say Anything (Πες το όπως θες) και το Sleepless In Seattle (Άγρυπνος στο Σιάτλ), και τηλεοπτικές σειρές όπως το Frasier και το Grey’s Anatomy έκαναν την πόλη γνωστή στο ευρύ κοινό.

Το Σιάτλ είναι πόλη για ανθρώπους που έχουν όρεξη να περπατούν. Το κέντρο της πόλης, που φτάνει έως την ακτογραμμή, αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς, ενώ προάστια όπως το Ballard κατακλύζονται από επισκέπτες που εκτιμούν τα ποιοτικά εστιατόρια, τα ψυχαγωγικά θεάματα και τα βράδια σε μοντέρνα μαγαζιά για να υποδεχθούν το Σαββατοκύριακο.

Όπως και πολλές άλλες αμερικανικές πόλεις, το κέντρο του Σιάτλ σφύζει από ζωή: Είναι γεμάτο από πολυτελή ξενοδοχεία, πολυώροφα κτίρια, εστιατόρια, νυχτερινά μαγαζιά και καφέ. Μάλιστα, το "καύσιμο" των κατοίκων της πόλης είναι η καφεΐνη – εδώ ιδρύθηκε η αλυσίδα Starbucks, ενώ στους δρόμους υπάρχουν και πολλά ανεξάρτητα καφέ. Ρίζες στο Σιάτλ δεν έχει μόνο η πιο γνωστή αλυσίδα καφέ στον κόσμο – από εδώ ξεκίνησε και η Amazon. Η πασίγνωστη διαδικτυακή επιχείρηση λιανικού εμπορίου έχει έντονη παρουσία στην πόλη και είναι κινητήριος μοχλός της τοπικής οικονομίας.

Οι κάτοικοι του Σιάτλ είναι πολύ υπερήφανοι για την πόλη τους. Αυτό μπορείτε να το δείτε παντού, αλλά ίσως πουθενά πιο έντονα από τις τοπικές αθλητικές εκδηλώσεις. Αν θέλετε να δείτε τους φιλάθλους της πόλης στα καλύτερά τους, προσπαθήστε να βρεθείτε σε κάποιον αγώνα είτε των Seahawks (η ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου της πόλης – NFL), των Mariners (η ομάδα μπέιζμπολ της πόλης – MLB) ή των Sounders (η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης – MLS).

Αναζήτηση αυτοκινήτων

Με την υποστήριξη της CarTrawler

Το ελάχιστο όριο ηλικίας για τον οδηγό είναι τα 21 έτη. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας σχετικά με επιπλέον επιβαρύνσεις για οδηγούς που είναι κάτω των 30 ετών.

Ώρα συνάντησης με οδηγό
:
Επιθυμητή ώρα άφιξης σε σημείο προορισμού
:

Πτήσεις από Κύπρος προς Σιάτλ1 Προορισμός

Πτήσεις από Κύπρος προς Σιάτλ

Πτήσεις από Λάρνακα προς Σιάτλ