Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης
  1. Αρχική σελίδα
  2. Οι προορισμοί μας
  3. Ευρώπη
  4. Τουρκία
  5. Κωνσταντινούπολη
  6. Πτήσεις προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Προορισμοί της Emirates

Πτήσεις προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Οι πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης σάς συνδέουν με μία από τις πιο πλούσιες σε πολιτισμό πόλεις του κόσμου. Η άφιξη και η αναχώρηση των πτήσεων της Emirates πραγματοποιούνται στον Τερματικό Αεροσταθμό Πτήσεων Εξωτερικού.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται 25 χιλιόμετρα μακριά από την Πλατεία Ταξίμ και μπορείτε να μεταβείτε στο κέντρο της πόλης με ταξί, μετρό ή λεωφορείο. Το μετρό είναι ο πιο γρήγορος και φθηνότερος τρόπος να φθάσετε στην πόλη. Ωστόσο, εάν ταξιδεύετε με γκρουπ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο Havataş από και προς το αεροδρόμιο. Για τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο διατίθενται επίσης υπηρεσίες ταξί και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Είτε έχετε μόλις φτάσει, είτε πρόκειται να μετεπιβιβαστείτε σε άλλη πτήση ή έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο πριν από την πτήση σας, το Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης διαθέτει άπλετες επιλογές για να κάνετε τις αγορές σας, να φάτε και να χαλαρώσετε. Μπορείτε να κάνετε μια εξόρμηση για ψώνια της τελευταίας στιγμής στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών. Ή να απολαύσετε ένα γεύμα και λίγο τούρκικο καφέ πριν από την πτήση σας.

Αν ταξιδεύετε στην Πρώτη ή τη Διακεκριμένη Θέση της Emirates, μπορείτε να επωφεληθείτε από δωρεάν πρόσβαση στο Σαλόνι της Emirates που βρίσκεται στον Τερματικό Αεροσταθμό Πτήσεων Εξωτερικού.

Η Emirates εκτελεί εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι (DXB) και του Αεροδρομίου Κωνσταντινούπολης (IST).

Άλλα αεροδρόμια στην πόλη Κωνσταντινούπολη
Με τις πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης φτάνετε στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.