Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης
Πώς κερδίζετε Μίλια
  • Πραγματοποιήστε εγγραφή ως μέλος του προγράμματος IHG One Rewards ηλεκτρονικά(Ανοίγει εξωτερικός σύνδεσμος σε νέα καρτέλα) ή σε οποιοδήποτε κατάλυμα IHG. Εναλλακτικά, καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης του προγράμματος IHG One Rewards στο +973 6 500 9 296.
  • Δηλώστε τον αριθμό μέλους στο πρόγραμμα IHG One Rewards
  • Επιλέξτε το πρόγραμμα Emirates Skywards ως προτιμώμενη μέθοδο συλλογής μιλίων
  • Δηλώστε τον αριθμό μέλους σας στο πρόγραμμα Emirates Skywards κατά την κράτηση και προσκομίστε την κάρτα μέλους στο check-in.
Τρόπος μετατροπής πόντων σε Μίλια

Για να μετατρέψετε τους πόντους σας στο πρόγραμμα IHG One Rewards σε Μίλια Skywards, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης του προγράμματος IHG One Rewards στο +973 6 500 9 296.

InterContinental Hotels & Resorts

Πρωτοπορώντας στα ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο για περισσότερα από 70 χρόνια, η εταιρεία μοιράζεται με τους επισκέπτες σε κάθε ξενοδοχείο τόσο τη διεθνή τεχνογνωσία της όσο και τις γνώσεις της για τον τοπικό πολιτισμό των προορισμών της, από ιστορικά κτίρια έως αξιοθέατα σε πόλεις και τεράστια θέρετρα.

Ανακαλύψτε όλες τις επωνυμίες Opens an external link in a new tab
Ανακαλύψτε καταλύματα IHG® Hotels & Resorts

4 συλλογές. 17 επωνυμίες. 6.000 προορισμοί.

Οι διαφορετικοί παγκόσμιοι προορισμοί της IHG είναι εδώ για να διευρύνουν τις επιλογές σας, προσκαλώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα ή να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και σας υποδέχονται με εμπειρίες καλωσορίσματος σε κάθε σας άφιξη.

Ανακαλύψτε όλες τις επωνυμίεςΑνακαλύψτε όλες τις επωνυμίες Opens an external link in a new tab