Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Γιορτή του Μεσοφθινόπωρου

Γιορτάστε με ένα παραδοσιακό κινέζικο mooncake

Ανακαλύψτε ένα νέο έθιμο ή πάρτε μια γεύση από την πατρίδα καθώς ταξιδεύετε προς την Ανατολική Ασία. Από9 έως 13 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα δρομολόγια προς την περιοχή, προσφέρουμε mooncake σε κάθε κατηγορία θέσης για να γιορτάσουμε το Μεσοφθινόπωρο. 

Τα γευστικά μας mooncake με γέμιση πάστας από κόκκινα φασόλια ή κόκκινους χουρμάδες, είναι το δώρο μας για τους εορτασμούς Μεσοφθινόπωρου καθώς ταξιδεύετε για να επισκεφτείτε τους δικούς σας.

Που πραγματοποιούνται εορτασμοί του Μεσοφθινόπωρου;

Μπορείτε να γιορτάσετε το Μεσοφθινόπωρο σε όλη την Ανατολική Ασία. Απολαύστε τους φωτισμούς στην Σιγκαπούρη, θαυμάστε τη σελήνη σε βαρκάδα στο Πεκίνο ή πάτε για μπάρμπεκιου στην Ταϊπέι υπό το φως του φεγγαριού. Μια μαγική περίοδος για να πετάξτε σε προορισμούς της Ανατολικής Ασίας.

Τι είναι η γιορτή του Μεσοφθινόπωρου.

Η γιορτή του Μεσοφθινόπωρου γνωστή και ως η γιορτή του Φεγγαριού, γιορτάζεται σε περιοχές της Ανατολικής Ασίας την 15 ημέρα του 8ου μήνα του σεληνιακού ημερολογίου, που συνήθως είναι τον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου. Παραδοσιακά είναι μια γιορτή για την αφθονία του καλοκαιριού όπου οι ντόπιοι ευχαριστούν το ολόγιομο φεγγάρι για μια πλούσια σοδειά. Είναι μια περίοδος όπου όλοι συγκεντρώνονται σε μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, ανάβουν πολύχρωμα χάρτινα φαναράκια και πηγαίνουν σε ειδικές εκδηλώσεις κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.

Και φυσικά η γιορτή δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τα στρογγυλά mooncake, τα οποία συμβολίζουν την ενότητα και τη συντροφικότητα, και δίνονται ως δώρο για την περίσταση.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.