Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Ιπποδρομίες

ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ

Φεστιβάλ ιπποδρομιών

Θα μας βρείτε στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της περιοχής, όπως το Dubai World Cup (Παγκόσμιο Κύπελλο του Ντουμπάι).

Dubai World Cup Carnival (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιπποδρομιών του Ντουμπάι)

Είμαστε η Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία του Dubai World Cup Carnival (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιπποδρομιών του Ντουμπάι), στο πλαίσιο του οποίου διεξάγεται το Dubai World Cup, η πλουσιότερη ιπποδρομία στον κόσμο. Το φεστιβάλ διεξάγεται κάθε χρόνο από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο στον διάσημο ιππόδρομο Meydan Racecourse, που φιλοξενεί ιπποδρομίες παγκοσμίου επιπέδου. Κάθε βραδιά αγώνων διοργανώνονται διαφορετικές εκδηλώσεις, και την προτελευταία ημέρα των αγώνων, το λεγόμενο Σούπερ Σάββατο, διοργανώνουμε σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του ιπποδρόμου Meydan, μια μαγική βραδιά αγώνων προετοιμασίας των ίππων που πρόκειται να λάβουν μέρος στο Dubai World Cup.

Ιπποδρομίες

Διευρύνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο αγώνων μας. Η χορηγία μας περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Ντουμπάι, τους αγώνες Jebel Ali, το Mansour bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival και τους αγώνες Meydan Races. 

Dubai World Cup

Ως χορηγός τίτλου, έχουμε συμβάλει στην ανάδειξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιπποδρομιών του Ντουμπάι σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες ιπποδρομιών παγκοσμίως με εκατομμύρια οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι αγώνες διεξάγονται παραδοσιακά το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου και είναι μία από τις 5 κορυφαίες ιπποδρομίες παγκοσμίως. Αλλά δεν πρόκειται απλώς για έναν από τους ακριβότερους ιπποδρομιακούς αγώνες,·στις εννέα κούρσες του προγράμματος μετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα των ιπποδρομιών και τα πιο λαμπρά αστέρια του αθλήματος. Με εντυπωσιακή προσέλευση που ξεπερνά τους 80.000 θεατές, το Dubai World Cup με χορηγό την Emirates προσελκύει θεατές από ολόκληρο τον κόσμο και είναι μία από τις κορυφαίες αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της περιοχής.

Ιπποφορβεία

Η συνεργασία μας με το Godolphin συνέβαλε ώστε αυτό το ιπποφορβείο με έδρα το Ντουμπάι να αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως.

Το ιπποφορβείο για άλογα αγώνων Godolphin ανήκει στην οικογένεια Μακτούμ και έχει πάρει το όνομά του από το Godolphin Arabian, του αλόγου που είναι ένας από τους τρεις επιβήτορες-προπομπούς της σύγχρονης φυλής των καθαρόαιμων ίππων. Το ιπποφορβείο ιδρύθηκε το 1992, διακρίνεται για την υπεροχή του και έχει αναδειχθεί στον σπουδαιότερο οργανισμό που μετέχει σε διεθνείς ιπποδρομιακούς αγώνες, καθώς έχει κερδίσει πάνω από 250 αγώνες Group One σε 12 διαφορετικές χώρες.

Βάσει της χορηγικής συμφωνίας μας με το Godolphin, το λογότυπο Fly Better εμφανίζεται στα περίφημα μπλε μεταξένια διακριτικά του Godolphin, καθώς και στα ρούχα του προσωπικού, τα σκεπάσματα των ίππων και τα μεταφορικά οχήματα.