Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Κρίκετ

ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΙΚΕΤ

Συνδέουμε την Ασία, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του αθλητισμού

Το κρίκετ αποτελεί ισχυρό δίαυλο για εμάς αν λάβει κανείς υπόψη τις χώρες με παράδοση στο κρίκετ και τα βασικά δίκτυα δρομολογίων μας στην Ασία, την Αυστραλασία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντάς μας ένα ευρύ πεδίο επικοινωνίας με φιλάθλους και τοπικές κοινωνίες.

Emirates Elite Panel of ICC Umpires

Η Emirates είναι υπερήφανη για τη συνεργασία που έχει συνάψει με τη Διεθνή Ομοσπονδία Κρίκετ (International Cricket Council, ICC) και τη χορηγία της σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της ICC, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Κρίκετ Ανδρών (ICC Men’s Cricket World Cup), του Παγκόσμιου Κυπέλλου Κρίκετ Γυναικών (ICC Women’s Cricket World Cup), του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ Ανδρών κάτω των 20 (Men’s T20 World Cup), του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ Γυναικών κάτω των 20 (Women’s T20 World Cup), του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ κάτω των 19 (ICC Under 19 Cricket World Cup), των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ Ανδρών κάτω των 20 (ICC Men’s T20 World Cup Qualifier) και των Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου κρίκετ Ανδρών (ICC Men’s Cricket World Cup Qualifier). Η συνεργασία μας με την Διεθνή Ομοσπονδία Κρίκετ περιλαμβάνει επίσης προβολή των σημάτων μας στην επίσημη εμφάνιση της Επιτροπής Αγωνοδικών και Διαιτητών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κρίκετ (ICC).

Είμαστε επίσης ο βασικός χορηγός της Emirates Elite ICC Panel of Umpires and Referees από το 2002. Η επιτροπή επιβλέπει και τις τρεις διοργανώσεις - τους αγώνες Test, τους διεθνείς αγώνες μίας ημέρας (One Day Internationals) και τους διεθνείς αγώνες κάτω των 20 σε ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί με την προβολή της επωνυμίας που μας βοήθησε να αποκτήσουμε ευρεία αναγνωρισιμότητα και προβολή από τα μέσα ενημέρωσης και να προσεγγίσουμε τους φιλάθλους του κρίκετ σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουμε αναλάβει και τη μεταφορά των αγωνοδικών και των διαιτητών σε ολόκληρο τον κόσμο, ως Παγκόσμια Συνεργαζόμενη Εταιρεία για όλες τις μετακινήσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κρίκετ.

Lancashire County Cricket Club

Το παγκοσμίου φήμης στάδιο κρίκετ Old Trafford ήταν η έδρα του Lancashire County Cricket Club για πάνω από 150 χρόνια. Το 2013, μια πρωτοποριακή συνεργασία για τα δικαιώματα επί της ονομασίας συνέβαλε στην ανάδειξη του Emirates Old Trafford ως ενός παγκοσμίου φήμης χώρου αθλητικών διοργανώσεων, συνεδρίων, εκδηλώσεων και μουσικής. 

Είμαστε επίσης περήφανοι που είμαστε χορηγός φανέλας της ομάδας Lancashire Lightning T20. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας προς τον σύλλογο, αναζητούμε την επόμενη γενιά αστέρων του κρίκετ μέσω του προγράμματος Future Flyers. Μαζί με το Lancashire Cricket, ανακαλύπτουμε ταλαντούχους νέους παίκτες κρίκετ στα ΗΑΕ και τους δίνουμε την ευκαιρία να προπονηθούν και να παίξουν επαγγελματικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.