Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Τέχνες και πολιτισμός

μέλη συμφωνικής ορχήστρας με επίσημη ενδυμασία παίζουν μουσικά όργανα

ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Συνδέουμε τις κοινότητες μέσα από τη μουσική, τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία

Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των τεχνών και του πολιτισμού παγκοσμίως μέσα από χορηγίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι συνεργασίες μας στο Ντουμπάι συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ζωντανής και πολυπολιτισμικής ατμόσφαιρας του εμιράτου. Παράλληλα, οι διεθνείς συνεργασίες μας συνδέουν τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου με τους υποστηρικτές τους στις αντίστοιχες πόλεις και από ολόκληρη την υφήλιο επίσης.

Οι Συμφωνικές Ορχήστρες της Αυστραλίας

Είμαστε υπερήφανος χορηγός των Συμφωνικών Ορχηστρών της Αυστραλίας, που αποτελούνται από τις Συμφωνικές Ορχήστρες της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ. Κάθε μία από αυτές τις συμφωνικές ορχήστρες διεθνούς φήμης και κύρους, αποτελούν παράδοση στην Αυστραλία όσον αφορά την προσφορά ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης. 

Αυτή η πολύ σημαντική χορηγία προβάλλει το όνομα της Emirates στους λάτρεις της κλασικής μουσικής, τόσο στην Αυστραλία όσο και διεθνώς. Επιπλέον μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, τα υψηλά πρότυπα αριστείας, καινοτομίας και ποιότητας με τις Συμφωνικές Ορχήστρες της Αυστραλίας.