Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

Είναι μια καταπληκτική χρονιά για να ταξιδέψετε στο Ντουμπάι, με την Expo 2020 που πραγματοποιείται από τον Οκτώβριο και με τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΑΕ - για να μην αναφερθούμε στις αξέχαστες εμπειρίες που η πόλη πάντα προσφέρει. Για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, μπορείτε να κερδίσετε ένα Μίλι Skywards για κάθε λεπτό που περνάτε στην πόλη κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Expo 2020 που θα πραγματοποιηθεί από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Κερδίζετε καθώς χαλαρώνετε στο Ντουμπάι

Ταξιδέψτε στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια των έξι μηνών που πραγματοποιείται η Expo 2020 και κερδίστε 1 Μίλι για κάθε λεπτό που ξοδεύετε μέσα στην πόλη. Όποιος και να είναι ο ενδιάμεσος σταθμός ή ο τελικός προορισμός σας, μπορείτε να κερδίσετε εύκολα Μίλια τη στιγμή που χαλαρώνετε κατά τη παραμονή σας. Με τους εορτασμούς να κορυφώνονται τον Δεκέμβριο για την επέτειο των 50 χρόνων ανεξαρτησίας των ΗΑΕ, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να απολαύσετε όλα όσα έχει το Ντουμπάι να σας προσφέρει.

Κάντε εγγραφή για να λάβετε επιπλέον Μίλια

Πριν ταξιδέψετε, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε για να κερδίζετε ένα Μίλι ανά λεπτό ( στο Ντουμπάι. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον Μίλια αν εγγραφείτε πριν τις 31 Μαρτίου 2022 για πτήση που εκτελείται από 1η Οκτωβρίου 2021 έως 31 Μαρτίου 2022. Εγγραφείτε ηλεκτρονικά, μέσω της Εφαρμογής Emirates ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάνετε εγγραφή ως μέλη Skysurfers του προγράμματος Skywards τα παιδιά ηλικίας μεταξύ δύο και 17 ετών και να κερδίσουν Μίλια στο οικογενειακό σας ταξίδι.

Εγγραφείτε τώρα

Κερδίστε Μίλια στο Dubai Mall

Μπορείτε να ψωνίσετε, να γευματίσετε και να χαλαρώσετε σε πάνω από 1.300 κορυφαίες διεθνείς μάρκες στο Dubai Mall ενώ παράλληλα κερδίζετε Μίλια.

Κερδίστε Μίλια με την εφαρμογή Skywards Everyday

Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε την Εφαρμογή Skywards Everyday και κερδίστε αμέσως Μίλια σε πάνω από 1.500 καταστήματα στα ΗΑΕ.

Όροι και προϋποθέσεις