Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών Meet & Greet και πρόσβασης σε σαλόνια αναμονής που προσφέρει η marhaba κάνει την άφιξη ή την αναχώρησή σας πιο εύκολη, πιο γρήγορη και λιγότερο αγχωτική. Εγκαινιάστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι το 1991 και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες αεροδρομίου σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια επιβάτες ετησίως – από τουρίστες και οικογένειες μέχρι VIP και εταιρικούς πελάτες. Οι υπηρεσίες της marhaba διατίθενται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αλ Μακτούμ.

Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας

Ανεξάρτητα από την αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε, ή από το αν πραγματοποιείτε κράτηση για τον εαυτό σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας, η marhaba κάνει τη διέλευσή σας από το αεροδρόμιο μια ευχάριστη εμπειρία που θα προσμένετε με ανυπομονησία.

Κάντε κράτηση τώρα

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της marhaba για να δείτε τα επιλέξιμα πακέτα και τον αριθμό των απαιτούμενων Μιλίων Skywards. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates προκειμένου να εξαργυρώσετε Μίλια Skywards.