Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Η Malaysia Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Μαλαισίας και ένας από τους μεγαλύτερους της ασιατικής ηπείρου. Εξυπηρετεί 40.000 επιβάτες σε περισσότερες από 300 καθημερινές πτήσεις. Από την έδρα της στην Κουάλα Λουμπούρ, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί επιβατικά δρομολόγια στο πλαίσιο του εκτενούς δικτύου της, το οποίο αποτελείται από περισσότερους από 50 προορισμούς σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία.

Κερδίστε Μίλια Skywards

Κάντε κράτηση με τη Malaysia Airlines και δηλώστε τον αριθμό μέλους σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates για να κερδίσετε έως 1,5 Μίλια Skywards ανά μίλι πτήσης. Ο αριθμός των Μιλίων Skywards που θα κερδίσετε εξαρτάται από την κατηγορία θέσης, τον τύπο του ναύλου και την απόσταση που θα διανύσετε.

Κάντε κράτηση τώρα στη (Ανοίγει εξωτερικός ιστότοπος σε νέα καρτέλα)

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Malaysia Airlines ξεκινώντας από τα 8.000 Μίλια.

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση πτήσης με την Malaysia Airlines με εξαργύρωση Μιλίων Skywards, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Εξαργύρωση τώρα, επιλέξτε Κράτηση Πτήσης "Κλασσικές Ανταμοιβές" και επιλέξτε αναζήτηση μόνο για πτήσεις συνεργαζόμενων εταιρειών. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των πτήσεων και να χρησιμοποιήσετε τα Μίλια σας κατά το checkout. Εναλλακτικά, δώστε μας τα στοιχεία του ταξιδιού σας στο Live Chat και ένας από τους συμβούλους μας θα σας βοηθήσει αμέσως.

Εξαργύρωση τώρα