Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Η Copa Airlines είναι κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Λατινική Αμερική για μεταφορά επιβατών και φορτίων. Η εταιρεία διαθέτει απευθείας πτήσεις σε περισσότερους από 80 προορισμούς σε 33 χώρες σε Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική καθώς και σε Καραϊβική.

Στα 70 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας της, η Copa Airlines κατέστησε τη βάση αεροσκαφών στην πόλη του Παναμά ως τον κορυφαίο κόμβο για πτήσεις στην Λατινική Αμερική.
Κερδίστε Μίλια Skywards

Κάντε κράτηση με την Copa Airlines και την Copa Airlines Colombia και δηλώστε τον αριθμό μέλους σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates για να κερδίσετε έως 1,5 Μίλια Skywards ανά μίλι πτήσης.

Ο αριθμός των Μιλίων Skywards που θα κερδίσετε εξαρτάται από την κατηγορία θέσης, τον τύπο του ναύλου και την απόσταση που θα διανύσετε.

Κάντε κράτηση στην Copa Airlines τώρα(Ανοίγει εξωτερικός ιστότοπος σε νέα καρτέλα)

Κάντε κράτηση στην Emirates και την Copa Airlines τώρα(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα)

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Copa Airlines και της Copa Airlines Colombia ξεκινώντας από τα 8.000 Μίλια.

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση του εισιτηρίου σας με εξαργύρωση Μιλίων, δώστε μας τα στοιχεία του ταξιδιού σας στο Live Chat(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα) και ένας από τους συμβούλους μας θα σας βοηθήσει αμέσως. Λάβετε υπόψη ότι το Live Chat είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά.