Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης
Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία εσωτερικών και διεθνών πτήσεων της χώρας, με κόμβους στα αεροδρόμια Pearson του Τορόντο και Trudeau του Μόντρεαλ, καθώς και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ. Η Air Canada διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο αεροσκαφών Airbus και Boeing τα οποία κάνουν πτήσεις σε ένα εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερους από 220 προορισμούς.
Κερδίστε Μίλια Skywards

Κάντε κράτηση με την Air Canada και δηλώστε τον αριθμό μέλους του προγράμματος Skywards της Emirates για να κερδίσετε έως 1,5 Μίλια Skywards ανά μίλι πτήσης. Ο αριθμός των Μιλίων Skywards που θα κερδίσετε εξαρτάται από την κατηγορία θέσης, τον τύπο του ναύλου και την απόσταση που θα διανύσετε.

Κάντε τώρα κράτηση στην Air Canada(Ανοίγει εξωτερικός ιστότοπος σε νέα καρτέλα)

Κάντε τώρα κράτηση στην Emirates και την Air Canada(Ανοίγει PDF σε νέα καρτέλα)

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards

Εξαργυρώστε Μίλια Skywards σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Air Canada ξεκινώντας από τα 8.000 Μίλια.

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση πτήσης της Air Canada με εξαργύρωση Μιλίων Skywards, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Εξαργύρωση τώρα(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα), επιλέξτε Κράτηση Πτήσης "Κλασικές Ανταμοιβές" και επιλέξτε αναζήτηση μόνο για πτήσεις συνεργαζόμενων εταιρειών. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των πτήσεων και να χρησιμοποιήσετε τα Μίλια σας κατά το checkout.

Εναλλακτικά, δώστε μας τα στοιχεία του ταξιδιού σας στο Live Chat(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα) και ένας από τους συμβούλους μας θα σας βοηθήσει αμέσως.

Εξαργύρωση τώρα(Ανοίγει σελίδα στην ίδια καρτέλα)

Προνόμια μελών συγκεκριμένων επιπέδων
Τα Gold και Platinum μέλη στο πρόγραμμα Skywards (+1 συνταξιδιώτης) που ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιλεγμένα σαλόνια στο Ντουμπάι, στο Τορόντο ή στο Μόντρεαλ όταν αναχωρούν ή έχουν ανταπόκριση με μια πτήση που εκτελείται από την Air Canada μεταξύ Ντουμπάι και Καναδά.