Καταστήματα αφορολόγητων ειδών του Ντουμπάι (Dubai Duty Free)

Τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών του Ντουμπάι (Dubai Duty Free) ανεβάζουν τον πήχη της λιανικής πώλησης στα αεροδρόμια και συνεχίζουν να αναπτύσσονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum της ζώνης αστικών χρήσεων Dubai South. Με αυτή τη νέα συνεργασία της Emirates, τα μέλη μας μπορούν να εξαργυρώνουν τα Μίλια τους στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών που συμμετέχουν στην προσφορά όταν διέρχονται από τα αεροδρόμια του Ντουμπάι.

Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας

Εξαργυρώστε τα Μίλια Skywards που έχετε συγκεντρώσει αγοράζοντας αφορολόγητα είδη από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και το Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum της ζώνης αστικών χρήσεων Dubai South. Είτε προσέρχεστε, είτε αναχωρείτε, είτε απλώς περιμένετε για πτήση ανταπόκρισης, μπορείτε να ξοδέψετε τα Μίλια σας στα καταστήματα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια*. Αγοράστε ηλεκτρονικές συσκευές, μοντέρνα ρούχα, αρώματα, καλλυντικά και πολλά άλλα είδη διαλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 35.000 προϊόντα.

Μερικά από τα καταστήματα που θα βρείτε στο τμήμα αφορολογήτων ειδών του Ντουμπάι είναι αυτά των εταιρειών Apple, Chanel, Hermes, Gucci, Michael Kors και Estee Lauder.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε την προσωπική σας κάρτα μέλους στο πρόγραμμα Skywards της Emirates, ή να αναφέρετε τον αριθμό μέλους στο ταμείο, μαζί με την κάρτα επιβίβασης και το διαβατήριό σας. Πριν περάσετε από το ταμείο για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, μην παραλείψετε να ελέγξετε ότι το κατάστημα δέχεται πληρωμή με Μίλια Skywards.

*Δείτε τον κατάλογο με τα καταστήματα λιανικής των αεροδρομίων που δεν δέχονται πληρωμή με Μίλια Skywards(Ανοίγει έγγραφο PDF σε νέο παράθυρο).

Εξαργυρώστε Μίλια

Εξαργυρώνετε τα Μίλια σας απευθείας στο ταμείο, ξεκινώντας από μόλις 4.500 Μίλια.

4.500 Μίλια Skywards = 75 ντιρχάμ ΗΑΕ.

Κάθε επιπλέον ντιρχάμ αντιστοιχεί σε 60 Μίλια Skywards και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των Μιλίων που μπορείτε να εξαργυρώσετε.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε συνδυάζοντας τα Μίλια σας με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Μόλις φτάσετε στο ταμείο, ο υπάλληλος θα σας ενημερώσει πόσα Μίλια μπορείτε να εξαργυρώσετε για την αγορά σας.

Τα Μίλια που θα εξαργυρώσετε αφαιρούνται αυτομάτως από τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates. Στην απόδειξη αναγράφεται ο αριθμός των Μιλίων που εξαργυρώσατε ή αν πληρώσατε συνδυάζοντας Μίλια και μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Μετά την εξαργύρωσή τους, τα Μίλια Skywards δεν επιστρέφονται.

Σημαντικές πληροφορίες

 • Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates δεν κερδίζουν Μίλια Skywards με τις αγορές που πραγματοποιούν σε καταστήματα αφορολογήτων ειδών του Ντουμπάι.
 • Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να εξαργυρώνουν Μίλια Skywards σε όλες τις αγορές που κάνουν από καταστήματα αφορολογήτων ειδών του Ντουμπάι, τόσο του χώρου αφίξεων όσο και του χώρου αναχωρήσεων όλων των τερματικών αεροσταθμών, τα οποία συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια. Δείτε τον κατάλογο με τα καταστήματα λιανικής των αεροδρομίων που δεν δέχονται πληρωμή με Μίλια Skywards(Ανοίγει έγγραφο PDF σε νέο παράθυρο).
 • Για να αγοράσετε προϊόντα εξαργυρώνοντας Μίλια Skywards, πρέπει να προσκομίσετε την προσωπική σας κάρτα μέλους στο πρόγραμμα Skywards της Emirates, ή να αναφέρετε τον αριθμό μέλους, και να δείξετε την κάρτα επιβίβασης της αεροπορικής εταιρείας και το διαβατήριό σας.
 • Τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών του Ντουμπάι συγκεντρώνουν τα στοιχεία των μελών και των ταξιδιών και τα μεταβιβάζουν στη Emirates.
 • Τα ελάχιστα Μίλια εξαργύρωσης είναι 4.500 και αντιστοιχούν σε 75 ντιρχάμ ΗΑΕ.
 • Όταν πληρώνετε με Μίλια Skywards, γνωρίζετε και αποδέχεστε ότι τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών του Ντουμπάι θα έχουν πρόσβαση στον αριθμό των Μιλίων Skywards που υπάρχουν στον λογαριασμό σας.
 • Ο αριθμός των Μιλίων εξαργύρωσης ενδέχεται να αλλάζει κατά τη διακριτική ευχέρεια της Emirates.
 • Τα Μίλια Skywards που εξαργυρώνονται σε κάθε συναλλαγή αφαιρούνται από τον λογαριασμό μόνο ενός μέλους. Δεν μπορείτε να πληρώσετε με Μίλια Skywards που προέρχονται από πολλούς λογαριασμούς, ακόμη και παρουσία του μέλους.
 • Τα Μίλια Skywards εξαργυρώνονται και αφαιρούνται άμεσα από τον λογαριασμό σας.
 • Μετά από την εξαργύρωση, τα Μίλια Skywards δεν επιστρέφονται.
 • Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν να εξοφλούν τις αγορές τους εξαργυρώνοντας Μίλια Skywards ή συνδυάζοντας Μίλια Skywards με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
 • Προς το παρόν, τα μέλη Skysurfers του προγράμματος Skywards ή τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates που είναι κάτω από 18 ετών δεν έχουν δυνατότητα εξαργύρωσης Μιλίων.
 • Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος Skywards της Emirates.
 • Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις(Ανοίγει νέο παράθυρο) των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών του Ντουμπάι.