Όμιλος Hilton

Ο όμιλος Hilton κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των επιχειρήσεων φιλοξενίας, αφού αριθμεί 14 αλυσίδες ξενοδοχείων υψηλών διεθνών προδιαγραφών με περισσότερα από 5.200 καταλύματα σε πάνω από 105 χώρες.

Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας

Ως μέλος του προγράμματος Skywards της Emirates, μπορείτε πλέον να μετατρέψετε Πόντους Hilton Honors σε Μίλια Skywards και να φθάσετε ακόμα πιο κοντά στην επόμενη ανταμοιβή σας. Εξαργυρώστε Μίλια Skywards στην επόμενη μεγάλη απόδραση με τους φίλους και συγγενείς σας ή χρησιμοποιήστε τα για να εξασφαλίσετε εισιτήρια και να παρακολουθήσετε από κοντά την αγαπημένη σας ομάδα εν δράσει.

Μετατρέψτε 10.000 Πόντους σε 1.000 Μίλια Skywards. Η μετατροπή είναι δυνατή σε πακέτα των 10.000 Πόντων.

Άμεση μετατροπή σε ΜίλιαΑνοίγει εξωτερικός ιστότοπος σε νέα καρτέλα.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Waldorf Astoria Hotels & Resorts by Hilton Conard Hotels & Resorts by Hilton Double Tree by Hilton Embassy Suites Hotels by Hilton Hilton Garden Inn Hampton by Hilton Homewood Suites by Hilton Home 2 Suites by Hilton Hilton Grand Vacations

Σημαντικές πληροφορίες

  • Τα μέλη πρέπει να είναι εγγεγραμμένα στο πρόγραμμα Hilton Honors για να μπορούν να κερδίσουν Πόντους Hilton Honors. Στη συνέχεια, μπορούν να μετατρέψουν τους Πόντους Hilton Honors σε Μίλια Skywards.
  • Ο ελάχιστος αριθμός πόντων που μπορείτε να μετατρέψετε είναι 10.000 Πόντοι, χωρίς μέγιστο όριο.
  • Τα μέλη μπορούν να μετατρέψουν Πόντους Hilton Honors σε πακέτα των 10.000 Πόντων, οι οποίοι ισούνται με 1.000 Μίλια Skywards.
  • Τα μέλη πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα και στους δύο λογαριασμούς για να μπορούν να μετατρέψουν Πόντους Hilton Honors σε Μίλια Skywards.
  • Από τη στιγμή που οι Πόντοι Hilton Honors έχουν μετατραπεί σε Μίλια Skywards, δεν μπορούν να ξαναγίνουν Πόντοι Hilton Honors.
  • Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates δεν μπορούν να διεκδικήσουν Μίλια Skywards που δεν έχουν ακόμη πιστωθεί στον λογαριασμό τους για περιόδους διαμονής που ολοκληρώθηκαν την 1η Απριλίου 2018 ή πριν από αυτήν την ημερομηνία, αναδρομικά.
  • Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος Skywards της Emirates.
  • Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος Hilton Honors.