Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Βοήθεια

Οι επιλογές εισιτηρίων που έχετε στη διάθεσή σας

Μελετήστε τις επιλογές παρακάτω για να δείτε με ποιον τρόπο επεκτείνουμε την ισχύ των εισιτηρίων για τις κρατήσεις που έχουν επηρεαστεί από την
COVID-19.

Πώς να κρατήσετε το εισιτήριό σας για το επόμενο διάστημα

Σε περίπτωση που τα σχέδια σας έχουν επηρεαστεί από τη νόσο COVID-19, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας μέσω της σελίδας Διαχείριση κράτησης ή μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για επιστροφή χρημάτων.

0

Περαιτέρω καθοδήγηση σχετικά με τις επιλογές εισιτηρίων

Πώς να αλλάξετε την κράτησή σας

Αν έχετε κάνει κράτηση της πτήσης σας απευθείας με την Emirates, η ισχύς του εισιτηρίου σας θα παραταθεί αυτόματα. Απλώς ενημερώστε μας τηλεφωνικώς για τις ημερομηνίες όταν θελήσετε να ταξιδέψετε.

Αν έχετε κάνει κράτηση μέσω κάποιου ταξιδιωτικού πράκτορα, επικοινωνήστε μαζί του πριν τη λήξη του εισιτηρίου σας, για να παρατείνετε την ισχύ του από 24 σε 36 μήνες.

Μπορώ να αλλάξω τον προορισμό μου;

Ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να αλλάξετε τον προορισμό σας, υπό την προϋπόθεση ότι ο νέος προορισμός βρίσκεται εντός της ίδιας περιοχής*. Αυτό, ωστόσο, εξαρτάται από την ημερομηνία που πραγματοποιήσατε την κράτηση για το εισιτήριό σας.

 • Αν πραγματοποιήσατε κράτηση του εισιτηρίου σας από 12 Οκτωβρίου 2021 έως και 30 Απριλίου 2022 για ταξίδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν έως και 31 Αυγούστου 2022

  Μπορείτε να την αλλάξετε για τον ίδιο προορισμό στην ίδια κατηγορία θέσης για τον ίδιο ναύλο που πληρώσατε και στην ίδια καμπίνα χωρίς επιπλέον χρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, εάν ο ίδιος ναύλος δεν είναι διαθέσιμος ή εάν οι κρατήσεις είναι περιορισμένες αυτές τις ημερομηνίες, θα εφαρμοστεί το κόστος της διαφοράς ναύλου. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, φροντίστε να ακυρώσετε την κράτησή σας, για να αποφύγετε χρεώσεις.

 • Αν έχετε κάνει κράτηση από 1η Απριλίου 2021 έως 11 Οκτωβρίου 2021 και το εισιτήριό σας αφορά ταξίδι που πρόκειται να πραγματοποιηθεί έως 31 Αυγούστου 2022

  Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας για άλλον προορισμό εντός της ίδιας περιοχής, στην ίδια κατηγορία θέσης χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Αν στο δρομολόγιο της αρχικής σας κράτησης δεν συμπεριλαμβανόταν το Ντουμπάι, μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας μόνο για παρόμοιο δρομολόγιο στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται το Ντουμπάι.

 • Για εισιτήρια που εκδόθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορούν ταξίδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2022

  Το εισιτήριό σας θα γίνει αποδεκτό για οποιαδήποτε πτήση προς τον ίδιο προορισμό ή εντός της ίδιας περιοχής* στην ίδια κατηγορία θέσης. Για παράδειγμα, εάν η αρχική σας κράτηση ήταν για το Λονδίνο, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας για το Άμστερνταμ χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Αν στο δρομολόγιο της αρχικής σας κράτησης δεν συμπεριλαμβανόταν το Ντουμπάι, μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας μόνο για παρόμοιο δρομολόγιο στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται το Ντουμπάι.

 • Για εισιτήρια που εκδόθηκαν από την 1η Οκτωβρίου 2020 έως και τις 31 Μαρτίου 2021 και αφορούν ταξίδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2022

  Ο ναύλος που πληρώσατε είναι αποδεκτός για όλες τις πτήσεις προς τον ίδιο προορισμό ή εντός της ίδιας περιοχής στην ίδια κατηγορία θέσης. Για παράδειγμα, εάν η αρχική σας κράτηση ήταν για το Λονδίνο στην Οικονομική Θέση, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας για το Άμστερνταμ στην Οικονομική Θέση (δηλ. στην ίδια κατηγορία θέσης) χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Αν στο δρομολόγιο της αρχικής σας κράτησης δεν συμπεριλαμβανόταν το Ντουμπάι, μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας μόνο για παρόμοιο δρομολόγιο στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται το Ντουμπάι.

*Οι περιοχές της Emirates είναι:

 • Αφρική
 • Αυστραλασία
 • Ευρώπη
 • Άπω Ανατολή
 • Κίνα
 • Κόλπος, Μέση Ανατολή και Ιράν
 • Νησιά Ινδικού Ωκεανού
 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Δυτική Ασία

Ισχύουν τέλη αλλαγής;

Δεν ισχύουν τέλη αλλαγής, εφόσον πραγματοποιήσετε αλλαγή κράτησης εντός της περιόδου ισχύος του εισιτηρίου σας. Επομένως, έχετε μεγαλύτερη ευελιξία να προγραμματίσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει διαφορά στον ναύλο ή τον φόρο, εάν επιλέξετε να αλλάξετε την ημερομηνία ή τον προορισμό.