Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Εθνική Εορτή ΗΑΕ

Μια γεύση του πολιτισμού των Εμιράτων

Γιορτάστε μαζί μας την εθνική μας γιορτή στις 2 Δεκεμβρίου, καθώς θα φωτίσουμε τις καμπίνες μας με τα χρώματα της σημαίας των ΗΑΕ. Θα σας προσφέρουμε επίσης ιδιαίτερα γλυκίσματα εμπνευσμένα από την κουζίνα των Εμιράτων σε όλες τις κατηγορίες θέσης των πτήσεών μας.
 
Και αν θέλετε ο εορτασμός να διαρκέσει περισσότερο, αποκτήστε το αναμνηστικό αυτόματο ρολόι Zinvo Air Blade, εμπνευσμένο από τη σημαία των ΗΑΕ, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά εν πτήσει στο EmiratesRED.  

Απολαύστε ένα κέρασμα πριν από την απογείωση

Επισκεφθείτε τα σαλόνια μας στο Ντουμπάι και ξεκινήστε το ταξίδι σας με ιδιαίτερα γλυκίσματα και λιχουδιές, όπως ένα απολαυστικό κέικ με μους χουρμάδων ή μια τάρτα χουρμάδων με κρέμα αραβικού καφέ.

Δείτε τι νέο υπάρχει στο σύστημα ice

Έχουμε προσθέσει συναρπαστικό περιεχόμενο για το Ντουμπάι και τα ΗΑΕ στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice. 

Εξερευνήστε την ιστορία και το μέλλον της χώρας, τις γεύσεις της, τις τέχνες και τον πολιτισμό της. Ή αφήστε τους τοπικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς μας να σας εμπνεύσουν στην επόμενη επίσκεψή σας. Υπάρχει επίσης μια ολόκληρη νέα συλλογή ταινιών από τα ΗΑΕ, αραβικών τηλεοπτικών εκπομπών, podcast, ηχητικών και μουσικής για να απολαύσετε στο ταξίδι σας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.