Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Εθνική Εορτή ΗΑΕ

Μια γεύση του πολιτισμού των Εμιράτων

Γιορτάστε μαζί μας την 52η Εθνική Ημέρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στις 2 Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για μια σημαντική ημέρα για την πατρίδα μας, διότι γιορτάζουμε την επέτειο της ένωσης των πρώην Πολιτειών της Ανακωχής και τη δημιουργία του έθνους μας το 1971. Μάθετε πώς γιορτάζουμε την επέτειο εν πτήσει και στα σαλόνια μας.

Ας ξεκινήσουν οι εορτασμοί

Επισκεφθείτε τα σαλόνια μας στο Ντουμπάι και απολαύστε σπέσιαλ πιάτα και γλυκά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως κοτόπουλο μαχμπούς, λουκουμάδες με σιρόπι χουρμά και σάλτσα φιστικιού και ουμ άλι.

Στο αεροσκάφος, ο φωτισμός περιβάλλοντος της καμπίνας είναι στα χρώματα της σημαίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Αυτή την ξεχωριστή ημέρα, όλοι μπορούν να απολαύσουν υπέροχα γλυκά εμπνευσμένα από την κουζίνα των Εμιράτων στις πτήσεις μας από το Ντουμπάι. Και αν θέλετε ο εορτασμός να διαρκέσει περισσότερο, αποκτήστε το αναμνηστικό αυτόματο ρολόι Zinvo Air Blade, εμπνευσμένο από τη σημαία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στο EmiratesRED.

Δείτε τι νέο υπάρχει στο σύστημα ice

Υπάρχουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας για τους ταξιδιώτες από τα Εμιράτα και για όποιον ενδιαφέρεται να ανακαλύψει περισσότερα σχετικά με την εμιρατινή κουλτούρα στο κανάλι μας για το Ντουμπάι και τα ΗΑΕ. Μπορείτε να μάθετε για την ιστορία και το μέλλον της χώρας, τις γεύσεις της, τις τέχνες και τον πολιτισμό της. Ή αφήστε τους τοπικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς μας να σας εμπνεύσουν στην επόμενη επίσκεψή σας.

Απολαύστε τις επιλογές μας από εμιρατινές ταινίες, εκπομπές της αραβικής τηλεόρασης, podcast και εμιρατινή μουσική. Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές είναι οι εμιρατινές ταινίες, όπως η Khorfakkan and Ghost, η Al Kaboos – μια σειρά για τους μύθους και τις παραδόσεις στα ΗΑΕ, καθώς και η ακρόαση ποιημάτων Fazza – Qassed Fazza – που έχει γράψει η Αυτού Υψηλότης, ο Σεΐχης Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Δείτε τι υπάρχει στο ice
Δώρα για την Εθνική Ημέρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Επισφραγίστε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με δώρα και αναμνηστικά από το επίσημο κατάστημα της Emirates. Μπορείτε να αγοράσετε σκουφάκι, μαντίλι, καρφίτσα και μπρελόκ για την Εθνική Ημέρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στα καταστήματά μας στο Ντουμπάι και ηλεκτρονικά.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν στις πραγματικές πτήσεις, ανάλογα με το δρομολόγιο, τις προδιαγραφές του αεροσκάφους και τις περιόδους αιχμής. Οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται στις προγραμματισμένες πτήσεις.