Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Εΐντ αλ-αντχά

Απολαύστε ένα εορταστικό γεύμα

Πάρτε μια γεύση εμιρατινής φιλοξενίας κατά την πρώτη μέρα του Εΐντ με μια λιχουδιά με χουρμάδες και καρύδα που σας καλωσορίζει στις πτήσεις από το Ντουμπάι. Και μέχρι τις 12 Ιουλίου, μπορείτε να περιμένετε αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις όπως το μπιριάνι με κοτόπουλο ή το αρνί γκαμπούλι σε όλες τις κατηγορίες θέσης. Στη Διακεκριμένη Θέση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα θαυμάσιο χαμούρ μαχμπούς ως ζεστό κυρίως πιάτο. Και για επιδόρπιο, στην Πρώτη και τη Διακεκριμένη Θέση δοκιμάστε το τσιζ κέικ μπακλαβά ή το κέικ με κάρδαμο. Ενώ στην Οικονομική Θέση τα γεύματα ολοκληρώνονται με ένα πλούσιο κέικ ασίντα με χουρμάδες.

Απολαύστε την πτήση σας στο σαλόνι του αεροσκάφους Α380 της Emirates με μια ποικιλία από εμιρατινά γλυκά και κεράσματα τα οποία συνδυάζονται κατάλληλα με τη συλλογή των ποτών μας εν πτήσει.

Απολαύστε ένα ταξίδι για το Εΐντ αλ-αντχά στο Ντουμπάι

Επισκεφθείτε διάσημα αξιοθέατα, από το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο μέχρι και ιστορικές τοποθεσίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της πόλης μας. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία πιάτων από όλον τον κόσμο.

Και κατά τη διάρκεια του Εΐντ αλ-αντχά, μην χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήστε κάθε γωνιά του Εμιράτου. Σίγουρα όπου και αν πάτε, θα ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και δραστηριότητες.

Ετοιμάστε ένα αξέχαστο γεύμα

Με τις συνταγές των κορυφαίων σεφ της Emirates στη διάθεσή σας, δεν χρειάζεται να νοσταλγείτε τις αγαπημένες σας γεύσεις. Εντυπωσιάστε την οικογένειά σας με ένα πεντανόστιμο πιάτο που θα βρείτε στον ιστότοπο emirates.com ή παρακολουθώντας τους σεφ μας στο Κανάλι «Food» της Emirates που διατίθεται στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει. Αν σκέφτεστε να ετοιμάσετε ένα αξέχαστο τραπέζι για την οικογένειά σας, γιατί να μην δοκιμάσετε τις συνταγές των σεφ μας οι οποίες περιλαμβάνουν θρεπτική αραβική σούπα, πικάντικο machbous με γαρίδες ή αρνί με ρύζι μπιριάνι;
Ξεκινήστε το μαγείρεμα

Shahid και MBC – αποκλειστικά στην Emirates

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας σειρές στο Shahid και στο MBC ενώ πετάτε μαζί μας. Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας αραβικές σειρές, όπως το Rashash, το The Bridge, το Salon Zahra, το Anbar 6, μέσω της υπηρεσίας streaming του ομίλου MBC η οποία διατίθεται μόνο με ηλεκτρονική συνδρομή. Τώρα, για πρώτη φορά, διατίθεται αποκλειστικά στην Emirates.

Μάθετε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα για το Εΐντ αλ-αντχά

Το Εΐντ αλ-αντχά, ή "η γιορτή των θυσιών", είναι μια γιορτή της πίστης. Οικογένειες σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να ανταλλάξουν δώρα και γλυκά. Είναι επίσης μια γιορτή για την κοινότητα, όπου οι πιστοί στο πνεύμα της γενναιοδωρίας μοιράζονται τις ευλογίες τους με τους λιγότερο τυχερούς συμπολίτες τους.

Λάβετε μέρος στους εορτασμούς φορώντας τα καλύτερα σας ρούχα κατά το τριήμερο της αργίας και ευχηθείτε σε όλους "Εΐντ Μουμπάρακ" (Ευτυχισμένο Eΐντ)ή "Εΐντ Σααείντ" (Χαρούμενο Εΐντ).

Emirates Airline Foundation
Αυτό το Ιντ αλ-αντχά κάντε ένα πολύ σημαντικό δώρο
Μοιραστείτε τη χαρά και μπείτε κι εσείς στο πνεύμα του Ιντ αλ-αντχά. Κάντε δωρεά στο ίδρυμα Emirates Airline Foundation και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς βελτιώνουμε τις ζωές παιδιών σε όλον τον κόσμο.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.