Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Πάσχα

Επισκεφτείτε τα σαλόνια μας

Η γιορτή του Πάσχα ξεκινάει από τις 16 Απριλίου στα σαλόνια μας στο Ντουμπάι και σε επιλεγμένα σαλόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Γευθείτε παραδοσιακά πιάτα της περιοχής καθώς και ζεστά πασχαλινά ψωμάκια, σοκολατένιες λιχουδιές και απολαυστικά πασχαλινά επιδόρπια.

Καλάθι με λιχουδιές εν πτήσει

Απολαύστε πασχαλινά ψωμάκια σε κάθε κατηγορία θέσης, ενώ στην Πρώτη και τη Διακεκριμένη Θέση απολαύστε ξεχωριστά πασχαλινά επιδόρπια. Επίσης, στο σαλόνι του αεροσκάφους A380, θα έχουμε παραδοσιακό κέικ φρούτων σίμνελ με αμυγδαλόπαστα. Απολαύστε πασχαλινές λιχουδιές σε επιλεγμένα δρομολόγια από 16 έως 18 Απριλίου, καθώς και από 23 έως 25 Απριλίου για δρομολόγια προς Ρωσία, Κύπρο και Ελλάδα.

Ξεχωριστές λιχουδιές για τους μικρούς μας φίλους

Το λαγουδάκι του Πάσχα έχει κρύψει μια μικρή λιχουδιά σε κάθε παιδικό γεύμα. Ένα πεντανόστιμο μπισκότο με γλάσο σε σχήμα πασχαλινού αυγού σε κάθε γεύμα ή δείπνο. Μην ξεχάσετε να αφήσετε λίγο χώρο και για το επιδόρπιο!

Δείτε ταινίες στο πνεύμα των ημερών

Αν ταξιδεύετε την πασχαλινή περίοδο, απολαύστε μια ταινία για όλη την οικογένεια. Διαθέτουμε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες, όπως Spider-Man: No Way Home, Ghostbusters: Afterlife και Sing 2, καθώς και άλλες 50 κλασικές ταινίες Ντίσνει. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν επίσης να απολαύσουν τα παιδικά τηλεοπτικά μας προγράμματα σε περισσότερα από 30 κανάλια από τα CBeebies, Cartoon Network και πολλά άλλα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το ice

Πάσχα ανά τον κόσμο

Παρελάσεις με πασχαλινά καπέλα, στόλισμα δέντρων με πολύχρωμα αυγά, παραδοσιακά παιχνίδια με αυγά - πετάξτε μαζί μας και ανακαλύψτε πώς γιορτάζουν το Πάσχα ανά τον κόσμο
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διαμόρφωση του εκάστοτε αεροσκάφους. Επίσης, ο τύπος του αεροσκάφους ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω λειτουργικών απαιτήσεων.