Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η Άρσεναλ και το Στάδιο Emirates

Η Άρσεναλ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει κατακτήσει 3 τίτλους της αγγλικής Premier League και είναι μοναδική κάτοχος 14 κυπέλλων Αγγλίας. Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που έχει την τύχη να απολαμβάνει την αγάπη των φιλάθλων και να έχει πιστούς υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο.

Η σχέση μας με την Άρσεναλ χρονολογείται από το 2006, ενώ η πρόσφατη παράταση μέχρι το 2028 σημαίνει ότι αυτή θα είναι η μακροβιότερη χορηγία φανέλας στην ιστορία της Premier League. Η συμφωνία παρατείνει και εμβαθύνει επίσης μια από τις ισχυρότερες και πιο αναγνωρίσιμες συνεργασίες στον κόσμο του αθλητισμού.

Είμαστε επίσης περήφανοι που έχουμε τα δικαιώματα επί της ονομασίας του σταδίου της Άρσεναλ, του σταδίου Emirates. Το στάδιο 60.000 θέσεων στο Βόρειο Λονδίνο είναι συνυφασμένο με την ομάδα και, με την ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας, η έδρα της Άρσεναλ θα συνεχίσει να είναι γνωστή με την ονομασία "Στάδιο Emirates" μέχρι το 2028.

Το Κύπελλο Emirates

Η εταιρεία είναι επίσημος υποστηρικτής του Κυπέλλου Emirates, ενός ετήσιου διήμερου τουρνουά προετοιμασίας που φιλοξενείται από την Άρσεναλ. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το Στάδιο Emirates κατακλύζεται σε ένα Σαββατοκύριακο από 100.000 και πλέον φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου να αγωνίζονται για το Κύπελλο Emirates. 

Από το πρώτο Κύπελλο Emirates το 2007, πολλοί σύλλογοι που υποστηρίζει η Emirates όπως οι Παρί Σαν Ζερμέν, Αμβούργο και Μπενφίκα, καθώς και η κάτοχος της έδρας Άρσεναλ, έχουν έρθει αντιμέτωποι με ισχυρούς αντιπάλους όπως η Βαλένθια, η Ίντερ και η Γιουβέντους. 

Οι μακρόχρονες συνεργασίες και συμπράξεις και η δημοτικότητά τους επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι συμβαδίζουμε με μια ομάδα με πραγματική ηγετική παρουσία σε διεθνές επίπεδο.

Εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς της Άρσεναλ σε ολόκληρο τον κόσμο

Μας αρέσει να χαρίζουμε ξεχωριστές στιγμές στους οπαδούς της Άρσεναλ σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όπου κι αν προέρχονται, όλοι οι οπαδοί ενώνονται ως "Γκούνερς". Για τη σεζόν 2023, επιλέξαμε έναν Παγκόσμιο Γκούνερ, τον Αντριάν Ντουάτβα, 33 ετών από την Ουγκάντα, ο οποίος πέταξε μέσω Ναϊρόμπι στο Λονδίνο για την απόλυτη εμπειρία μιας ημέρας γεμάτης ποδόσφαιρο. 

Δείτε τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα του καταπληκτικού αυτού Σαββατοκύριακου στο στάδιο Emirates: το καλωσόρισμα από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον θρύλο της Άρσεναλ και μέλος της ομάδας των Invincibles, μια αποκλειστική ξενάγηση στο στάδιο, την υποδοχή των παικτών κατά την άφιξη και την παρακολούθηση της προθέρμανσής τους από τον πάγκο και τέλος, την παρακολούθηση του αγώνα σε κάποια από τις καλύτερες θέσεις στον χώρο.