Απευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενοΠληροφορίες πρόσβασης

Πληροφορίες για την Emirates

Η επιχείρησή μας

Ως παγκόσμιος οργανισμός, δεσμευόμαστε για τη δεοντολογία των επιχειρηματικών μας πρακτικών. Πιστεύουμε ότι οι μακρόχρονες, επιτυχημένες επαγγελματικές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, τη δικαιοσύνη και τη δύναμη των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η εμπορική μας επιτυχία οφείλεται στην πολιτική αερομεταφορών του Ντουμπάι Open Skies και βασίζεται στο ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο και την πελατοκεντρική προσέγγιση που μας διακρίνει. Δείτε παρακάτω τις επιχειρηματικές μας πολιτικές και τις οικονομικές μας εκθέσεις.
 • Διαβάστε περισσότερα Opens an external link in a new tab
  Δήλωση βιωσιμότητας
  Έχουμε δεσμευτεί όσον αφορά τη βιωσιμότητα σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε αξία στους ανθρώπους, τις κοινότητες και τις οικονομίες, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Διαβάστε περισσότερα και δείτε τους τομείς στους οποίους εστιάζει η δραστηριότητά μας.
  Διαβάστε περισσότεραΔιαβάστε περισσότερα Opens an external link in a new tab
 • Διοίκηση
  Έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές και τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Αυτό είναι η βάση της επιτυχίας μας και οφείλουμε να το κάνουμε.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Πολιτικές και πρακτικές
  Ο Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας και οι πολιτικές μας διέπουν τον τρόπο με τον οποίο ασκούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε ολόκληρο τον Όμιλο. Διασφαλίζουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται με ακεραιότητα και συμμόρφωση και ότι αντανακλούν τη δέσμευσή μας για ορθές πρακτικές ESG.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Ασφάλεια
  Η ασφάλεια αποτελεί μία από τις βασικές αξίες της εταιρείας μας και συνιστά τον ακρογωνιαίο λίθο όλων των λειτουργιών και πρακτικών μας. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε αλλά και να βελτιώνουμε διαρκώς τα επίπεδα ασφάλειας, καθώς και να καλλιεργήσουμε μια εταιρική κουλτούρα με επίκεντρο την ασφάλεια σε ολόκληρη την εταιρεία μας.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Χρηματοοικονομική διαφάνεια
  Η εμπορική μας επιτυχία οφείλεται στην πολιτική αερομεταφορών του Ντουμπάι Open Skies και βασίζεται στο ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο και την πελατοκεντρική προσέγγιση που μας διακρίνει.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Εταιρείες του Ομίλου
  Ο Όμιλος Emirates περιλαμβάνει την αεροπορική εταιρεία Emirates, την dnata, καθώς και δεκάδες άλλες κορυφαίες επωνυμίες κυρίως στους κλάδους των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, των αερομεταφορών και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
  Διαβάστε περισσότερα