Πληροφορίες πρόσβασηςΑπευθείας μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Το επιχειρηματικό μοντέλο μας

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Emirates

Ένα βασικό μέρος της δύναμής μας ως επιχείρησης πηγάζει από το περιβάλλον "ελεύθερης αεροπλοΐας" στην κύρια βάση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, όπου ανταγωνιζόμαστε με περισσότερες από 100 άλλες αεροπορικές εταιρείες τακτικών γραμμών.

Η φιλοσοφία μας σχετικά με τη διεθνή πολιτική αερομεταφορών και την πορεία προς την ελεύθερη αεροπλοΐα μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση του προέδρου της Emirates, Σερ Tim Clark:

"Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν σαφείς ενδείξεις για την πορεία προς την πολυμέρεια στον τομέα της αεροπολιτικής τα τελευταία 20 έτη. Ολοένα και περισσότερες χώρες αναγνωρίζουν ότι η φιλελεύθερη πρόσβαση στον αέρα έχει αθροιστικό αποτέλεσμα στην οικονομία, ενώ η προστασία των εθνικών τους αερομεταφορέων δεν βασίζεται πλέον στην εξίσωση κόστους-οφέλους ούτε εξυπηρετεί το εθνικό τους συμφέρον. Αδιαμφισβήτητα, επί σειρά ετών επιδοτούσαν τους εθνικούς αερομεταφορείς τους βασιζόμενοι σε μια οχυρωματική νοοτροπία για την πολιτική της αεροπορικής προστασίας και την εξάλειψη του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να πλήττονται άλλοι κύριοι τομείς των οικονομιών τους".