Υπολογιστής Μιλίων Emirates

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να μάθετε πόσα Μίλια μπορείτε να κερδίσετε σε δρομολόγια με την Emirates ή πόσα Μίλια χρειάζεστε ακόμα για να αγοράσετε ή να αναβαθμίσετε εισιτήρια της Emirates. Μην παραλείψετε να σημειώσετε το χρώμα που αντιστοιχεί στο επίπεδο μέλους για να δείτε τα επιπλέον Μίλια που κερδίζετε.

Συνδεθείτε και ελέγξτε τη σελίδα με τα Επικείμενα Ταξίδια σας για να δείτε μια ανάλυση των Μιλίων που θα κερδίσετε από τις πτήσεις για τις οποίες έχετε ήδη κάνει κράτηση.

Σημειώστε ότι τα Μίλια που εμφανίζονται στον υπολογιστή Μιλίων ενδέχεται να διαφέρουν από τα Μίλια που αναφέρονται τη στιγμή της κράτησης, ανάλογα με το δρομολόγιό σας το οποίο θα περιλαμβάνει χρεώσεις αερομεταφορέα και κρατικούς φόρους.

Υπολογισμός Μιλίων
 

Είδος ανταμοιβής

Υπολογιστής Μιλίων για τη flydubaiΜπορείτε να κερδίσετε Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης (επιπέδου μέλους) σε όλες τις πτήσεις της flydubai. Ο αριθμός Μιλίων Skywards που κερδίζετε εξαρτάται από τον προορισμό σας, τον τύπο ναύλου, την κατηγορία θέσης και το επίπεδο μέλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Υπολογιστή Μιλίων για να δείτε πόσα Μίλια θα κερδίσετε στην επόμενη πτήση σας με τη flydubai.


Εισαγάγετε απλώς την αφετηρία και τον προορισμό του ταξιδιού σας παρακάτω για να δείτε πόσα Μίλια μπορείτε να κερδίσετε. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το επίπεδο μέλους σας στο πρόγραμμα Skywards της Emirates για να δείτε πόσα μπόνους Μίλια μπορείτε να κερδίσετε.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους προορισμούς της flydubai(Ανοίγει εξωτερικός ιστότοπος σε νέα καρτέλα)

Υπολογίστε Μίλια για τη flydubai