Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Kaapstad

Iedereen heeft wel een reden om een vlucht naar Kaapstad te boeken. De Moederstad heeft alles: prachtige stranden, levendige lounges en restaurants, en vijfsterrenhotels waarvandaan u dit alles kunt gaan ontdekken. Historisch gezien was het een drukke havenstad voor reizigers die langs de kaap van Afrika zeilden. En nu is het een smeltkroes van culturen voor bezoekers van over de hele wereld.

Kaapstad is een van de meest fotogenieke steden ter wereld, het heeft gouden stranden, een azuurblauwe oceaan en exotische wilde dieren in het binnenland, en dit alles onder het oog van de majestueuze Tafelberg. U mag uiteraard uw camera niet vergeten.

Neem het prachtige landschap, voeg daar het grootste deel van het jaar mooi weer aan toe, en u hebt een fantastische reden om buiten te zijn. In het weekend trekt de lokale bevolking van Kaapstad massaal de bossen in (bijv. de Leeukop of Kaappunt) voor een braai (barbecue), of gaan ze naar het strand. Vishoek, St James, Clifton, Houtbaai en Bloubergstrand zijn de meest populaire stranden.

Omdat Kaapstad aan de kust ligt, zijn de vis en schaaldieren zoals verwacht vers en lekker, of u nu inktvis eet in een restaurant of een stuk in papier gewikkelde vis op het strand koopt. Met zo'n diverse bevolking vindt u zo'n beetje iedere internationale keuken van uw gading, en het lokale eten van Cape Malay smaakt ook prima. Eet niet te veel, anders hebt u daarna geen energie meer om de stad in te gaan.

's Avonds komt Kaapstad echt tot leven, met een diner- en nightlifescene die er mogen zijn. In de stad wordt live jazz, rock, trance en alles daar tussenin gespeeld. In combinatie met de gastvrijheid van de lokale bevolking bent u verzekerd van een onvergetelijke avond uit.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Kaapstad

1 bestemming

Onze bestemmingen in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Durban heeft een snelle groei doorgemaakt en is nu dankzij haar culturele verscheidenheid en adembenemende natuurlijke schoonheid een van de topbestemmingen van Afrika.
Zuid-Afrika
Voortreffelijke restaurants, musea van wereldklasse en een bruisend nachtleven zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd zult beleven in Johannesburg.