ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Mijlen kopen Opens an external link in a new tab
Koop meer Skywards mijlen
Heeft u een reward op het oog maar nog niet genoeg Skywards mijlen? Koop dan gewoon wat extra Skywards mijlen. Kom sneller in aanmerking voor een rewardvlucht of een upgrade voor uw vlucht. Voor 1.000 Skywards mijlen betaalt u slechts 30 USD. U kunt maximaal 100.000 of 200.000 Skywards mijlen per jaar kopen, afhankelijk van uw lidmaatschapsniveau.
Mijlen kopenMijlen kopen Opens an external link in a new tab
Mijlen cadeau doen Opens an external link in a new tab
Geef Skywards mijlen cadeau
Als u de volgende keer iemand wilt verwennen, koop dan Skywards mijlen voor uw familie of vrienden zodat zij zichzelf kunnen trakteren. Onze verleidelijke rewards hebben voor iedereen wat te bieden, van vluchten tot hotelovernachtingen. Voor 1.000 Skywards mijlen betaalt u USD 30. U kunt maximaal 100.000 of 200.000 Skywards mijlen per jaar cadeau doen, afhankelijk van het lidmaatschapsniveau van de ontvanger.
Mijlen cadeau doenMijlen cadeau doen Opens an external link in a new tab
Uw mijlen overschrijven Opens an external link in a new tab
Draag uw Skywards mijlen over voor minder
Als u een bepaalde  reward niet weet te bereiken, draag dan uw Skywards mijlen over aan uw gezin of vrienden, zodat u deze kunt combineren in een enkel account en meer kunt doen met uw mijlen. U betaalt USD 15 voor het overschrijven van 1000 mijlen. U kunt maximaal 50.000 mijlen per jaar overschrijven.
Uw mijlen overschrijvenUw mijlen overschrijven Opens an external link in a new tab
Uw Skywards mijlen vermenigvuldigen
Kunt u niet wachten op uw volgende reward? U kunt nu tegen een speciaal tarief de mijlen die u verdient voor vluchten en bij onze partners verdubbelen, verdrievoudigen of verviervoudigen. Betaal slechts USD 20 voor elke 1.000 mijlen die u wilt vermenigvuldigen. U kunt tot 50.000 mijlen per jaar vermenigvuldigen, zodat u nog sneller van uw volgende reward kunt genieten.
Vervallen mijlen opnieuw activeren Opens an external link in a new tab
Vervallen Skywards mijlen opnieuw activeren
Als bepaalde Skywards mijlen in de afgelopen zes maanden zijn vervallen, kunt u ze opnieuw activeren zodat deze weer aan uw saldo worden toegevoegd. Dit kost slechts USD 20 per 1000 mijlen. U kunt per jaar maximaal 50.000 Skywards mijlen opnieuw activeren.
Vervallen mijlen opnieuw activerenVervallen mijlen opnieuw activeren Opens an external link in a new tab

Meer informatie

Het kan tot 48 uur duren voordat mijlen in uw account zichtbaar zijn en u deze kunt inwisselen.

De geldigheid van Skywards mijlen die komen te vervallen of al vervallen zijn, kan alleen verlengd of hersteld worden via emirates.com.

Het kopen, cadeau doen, overdragen, herstellen, verlengen of vermenigvuldigen van mijlen is momenteel alleen beschikbaar via een individueel Emirates Skywards-account en is niet van toepassing op Mijn Familie-accounts.

U kunt geen aanvullende mijlen kopen voor Mijn Familie-accounts en u kunt geen bijgedragen mijlen cadeau doen, overdragen, herstellen, verlengen of vermenigvuldigen.

Als u op een van de bovenstaande opties klikt voor Mijlen kopen, Mijlen cadeau doen, Mijlen overdragen, Mijlen verlengen, of Mijlen opnieuw activeren of Mijlen vermenigvuldigen, verlaat u emirates.com en gaat u van de Emirates-website naar het Points Platform. Dit is een website van een derde partij, mogelijk gemaakt door Points.com Inc.

Emirats Skywards doet er alles aan om uw lidmaatschapsaccount, persoonsgegevens en mijlensaldo te beveiligen. We raden u aan om alleen mijlen te kopen via Emirates.com en Emirates-callcenters, en geen gebruik te maken van partijen die betrokken zijn bij ongeautoriseerde en illegale activiteiten voor de verkoop van mijlen en rewardtickets. Volgens de Skywards-programmaregels is het strikt verboden om mijlen en rewardtickets te kopen via ongeautoriseerde kanalen.

Algemene voorwaarden

 1. Door op een van bovenstaande opties (Mijlen kopen, Mijlen cadeau doen, Mijlen overdragen, Mijlen verlengen, Mijlen opnieuw activeren of Mijlen vermenigvuldigen) te klikken, verlaat u emirates.com en wordt u doorgestuurd van de Emirates-website naar het Points-platform, een website van derden van Points.com Inc. Het Emirates Skywards-lid erkent dat Emirates Skywards bepaalde relevante gegevens van het lid waarover Emirates beschikt, verzamelt, gebruikt en overdraagt aan Points.com Inc., waaronder relevante gegevens van een Skywards-lid dat, waar van toepassing, Skywards mijlen ontvangt, en persoonlijke gegevens die een Emirates Skywards-lid verstrekt aan Emirates, waaronder identiteitsgegevens zoals naam en e-mailadres, Skywards-accountgegevens zoals het lidmaatschapsnummer, het saldo aan Skywards mijlen, transactiegegevens zoals eerdere aankopen, vluchtgegevens, en gedragsgegevens zoals reacties op campagnes en online activiteiten. Het delen van deze gegevens gebeurt in overeenstemming met ons privacybeleid en om het Emirates Skywards-lid in staat te stellen de transactie uit te voeren, en van tijd tot tijd speciale aanbiedingen van Emirates Skywards en onze partners mogelijk te maken.
 2. Alle transacties voor Mijlen kopen, Mijlen cadeau doen, Mijlen overdragen, Mijlen verlengen, Mijlen opnieuw activeren en Mijlen vermenigvuldigen worden verwerkt en betalingen hiervoor worden verzameld en verwerkt door Points.com Inc.
 3. Het contract voor het gebruik van het Points-platform, inclusief het verwerken van betalingen door Points.com Inc. via het Points-platform, is tussen het Emirates Skywards-lid en Points.com Inc. Dientengevolge zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Points.com van toepassing op het gebruik van het Points-platform. Het gebruik en de openbaarmaking van persoonlijke gegevens door Points.com Inc. kan afwijken van dat van Emirates. Points.com Inc. is mogelijk niet gebonden aan privacywetgeving die dezelfde mate van bescherming biedt als waar Emirates aan gebonden is.
 4. Emirates Skywards raadt het Emirates Skywards-lid ten zeerste aan de algemene voorwaarden te lezen. Door gebruik te maken van het Points-platform gaat het Emirates Skywards-lid akkoord zich te houden aan de algemene voorwaarden van Points.com Inc. met betrekking tot het gebruik van het Points-platform, waaronder het betalen van alle bedragen wanneer deze verschuldigd zijn en het zich houden aan alle regels en beperkingen die van toepassing zijn op het gebruik van het platform.
 5. Skywards mijlen kunnen via het Points.com Inc.-platform (‘Points-platform’) worden gekocht, cadeau worden gedaan, overgedragen, verlengd, opnieuw worden geactiveerd of worden vermenigvuldigd door Skywards-leden met minimaal één eerdere verdienactiviteit in zijn of haar Emirates Skywards-account, verdiend door vluchten met Emirates of een partnerluchtvaartmaatschappij, of door een transactie bij een partner (‘in aanmerking komend Skywards-lid’). Voor dit doel gelden persoonlijke bonusmijlen niet als verdienactiviteit.
 6. Skywards mijlen kunnen door een in aanmerking komend Skywards-lid worden gekocht via het Points-platform voor persoonlijk gebruik (‘Losse mijlen kopen’), of als gift aan een ander in aanmerking komend Skywards-lid (‘Mijlen cadeau doen’) in tranches van 1.000 mijlen en voor de prijs van USD 30 per 1.000 mijlen. De minimale aankoop bedraagt 2.000 mijlen. Van tijd tot tijd krijgen in aanmerking komende leden de mogelijkheid om hun saldo aan Skywards mijlen te verhogen wanneer zij te weinig mijlen hebben voor het boeken van Emirates-vluchtrewards of Emirates-upgraderewards op emirates.com ('Mijlen inline kopen' en samen met 'Losse mijlen kopen' en 'Mijlen kopen'). Deze leden kunnen mijlen inline kopen in tranches van 1.000 mijlen. De kosten bedragen USD 30 per 1.000 mijlen. De minimale aankoop bedraagt 1.000 mijlen. Het gecombineerde maximum dat een lid voor zichzelf kan kopen via het product Mijlen kopen en ontvangen als cadeau via het product Mijlen cadeau doen is gebaseerd op het lidmaatschapsniveau op het moment dat deze aankoop wordt uitgevoerd:
  • Platinum- en Gold-leden kunnen maximaal 200.000 mijlen in een kalenderjaar kopen.
  • Silver- en Blue-leden kunnen maximaal 100.000 mijlen in een kalenderjaar kopen.
  Mijlen kopen of Mijlen cadeau doen kan niet worden toegevoegd aan het Mijn Familie-account. Niveau mijlen kunnen niet worden gekocht of cadeau worden gedaan.
 7. Skywards mijlen kunnen door een in aanmerking komend Skywards lid naar een ander worden overgedragen via het Points-platform (‘Mijlen overschrijven’), in tranches van 1000 mijlen en voor de prijs van USD 15 per 1000 mijlen. De minimale aankoop bedraagt 2.000 mijlen. Het maximale aantal mijlen dat overgeschreven en ontvangen kan worden door een lid bedraagt 50.000 mijlen per kalenderjaar. Mijlen overdragen is net beschikbaar voor het sturen van Skywards mijlen naar of het ontvangen van Skywards mijlen van een Mijn Familie-account. Niveau mijlen kunnen niet worden overgeschreven.
 8. De geldigheidsduur van Skywards mijlen die binnen de komende negentig (90) dagen komen te vervallen, kan worden verlengd met 12 maanden vanaf de oorspronkelijke vervaldatum door een in aanmerking komend Skywards-lid via het Points-platform (‘Mijlen verlengen’), voor de prijs van USD 20 per 1.000 mijlen. Skywards mijlen die in de afgelopen honderdtachtig (180) dagen zijn vervallen, kunnen voor een geldigheidsduur van 12 maanden vanaf de dag van aankoop opnieuw worden geactiveerd door een in aanmerking komend Skywards-lid via het Points-platform (‘Mijlen opnieuw activeren’), voor de prijs van USD 20 per 1.000 mijlen. De minimale aankoop bedraagt 1.000 mijlen. Het maximale aantal mijlen dat een lid kan verlengen en opnieuw activeren, bedraagt 50.000 mijlen per kalenderjaar. Skywards mijlen verzameld in het Mijn Familie-account kunnen niet worden verlengd of opnieuw geactiveerd. Niveau mijlen kunnen niet worden verlengd of opnieuw worden geactiveerd.
 9. In aanmerking komende Skywards-leden krijgen zo af en toe de optie om bepaalde Skywards mijlen te verdubbelen, verdrievoudigen of verviervoudigen voor USD 20 per 1.000 mijlen. Deze kunnen via het Points Platform worden gekocht ('Mijlen vermenigvuldigen'). De optie voor Mijlen vermenigvuldigen geldt voor
  • Een bepaald gedeelte van de Skywards mijlen die in aanmerking komende Skywards-leden al in het verleden hebben verdiend voor in aanmerking komende vluchten of bij partners
  • De Skywards mijlen die in aanmerking komende Skywards-leden zullen verdienen voor Emirates-vluchten die voor een toekomstige datum zijn geboekt en bevestigd, zolang het volledige vluchtschema nog moet worden uitgevoerd
  Een in aanmerking komend lid kan Mijlen vermenigvuldigen tot maximaal 50.000 mijlen in een kalenderjaar kopen. Het aantal Skywards mijlen dat via het product Mijlen vermenigvuldigen in het Points-platform kan worden gekocht, zal worden vermeld op het Points-platform en in aanmerking komende leden kunnen mijlen alleen vermenigvuldigen via een van deze vermelde opties. Per boeking mag slechts een keer het product Mijlen vermenigvuldigen worden gekocht. Mijlen die zijn gekocht op basis van Mijlen vermenigvuldigen worden aan het account van het in aanmerking komende lid toegekend op basis van de onderstaande Clausule 17, onafhankelijk van het feit of de komende reis is gestart of afgerond. Dientengevolge kan de transactie voor mijlen vermenigvuldigen niet worden aangepast of teruggedraaid, niettegenstaande een wijziging of annulering van de boeking waarvoor het Mijlen vermenigvuldigen is gekocht. Mijlen vermenigvuldigen kan niet aan het Mijn Familie-account worden toegevoegd. Niveau mijlen kunnen niet worden vermenigvuldigd.
 10. De prijs van Skywards mijlen en de regels die gelden voor het aankopen, overdragen, verlengen, opnieuw activeren en vermenigvuldigen van Skywards mijlen en/of de voorwaarden voor het verkrijgen van Skywards mijlen, kunnen op elk moment worden gewijzigd.
 11. Aangekochte/overdragen/vermenigvuldigde Skywards mijlen of mijlen die cadeau worden gedaan, zijn minimaal 3 jaar na de aankoopdatum geldig en verlopen in het derde jaar aan het einde van de geboortemaand van het ontvangende lid. Verlengde Skywards mijlen zijn 12 maanden geldig vanaf de oorspronkelijke vervaldatum en verlopen aan het einde van deze periode. Opnieuw geactiveerde Skywards mijlen zijn 12 maanden geldig vanaf de aankoopdatum en verlopen aan het einde van deze periode.
 12. Skywards mijlen kunnen worden gekocht, cadeau worden gedaan, overdragen en opnieuw worden geactiveerd via emirates.com en de contactcenters of boekingskantoren van Emirates. Skywards mijlen kunnen alleen online worden vermenigvuldigd op emirates.com, en niet via contactcenters of boekingskantoren van Emirates.
 13. Leden kunnen alleen een creditcard gebruiken om te betalen voor Mijlen kopen, Mijlen cadeau doen, Mijlen overdragen, Mijlen verlengen, Mijlen opnieuw activeren en Mijlen vermenigvuldigen. Betalen met contant geld is niet mogelijk.
 14. Emirates Skywards-leden moeten inloggen bij hun Emirates Skywards-account op emirates.com voordat ze doorgestuurd kunnen worden naar het Points-platform om de transactie af te ronden.
 15. Transacties worden verwerkt op basis van de valuta van het land van inwoning vermeld in het lidmaatschapsprofiel van het Skywards-lid, met uitzondering van het geval dat Mijlen inline kopen hoort bij transacties die worden verwerkt op basis van de valuta die wordt gebruikt voor de prijs van de boeking op Emirates.com. Indien betaald wordt in andere valuta dan in USD, kan de wisselkoers variëren (afhankelijk van de dan geldende actuele wisselkoers). In gevallen waarin betaling in de lokale valuta van het lid niet wordt ondersteund, worden de transacties standaard in USD verwerkt. Lokale belastingen kunnen worden geheven en verschuldigd zijn volgens het beleid van Emirates.
 16. Skywards mijlen worden binnen 48 uur na volledige en succesvolle betaling met creditcard via het Points-platform op het Emirates Skywards-account bijgeschreven. Mochten de Skywards mijlen niet worden bijgeschreven op het account, dan kunnen Skywards mijlen worden geclaimd door contact op te nemen met een Emirates-contactcenter.
 17. Skywards mijlen kunnen op elk moment worden gekocht, cadeau gedaan en overgedragen, maar kunnen alleen worden vermenigvuldigd als het lid de optie voor Mijlen vermenigvuldigen krijgt aangeboden voor een komende Emirates-vlucht. Skywards mijlen kunnen worden verlengd in de laatste negentig (90) dagen voor het verloop ervan en opnieuw worden geactiveerd tot honderdtachtig (180) dagen na het verloop ervan.
 18. Skywards mijlen kunnen binnen de voorgeschreven beperkingen worden gekocht, overgedragen, verlengd, vermenigvuldigd en opnieuw worden geactiveerd, maar moeten ten minste 48 uur vóór het indienen van een boeking of het inwisselen van mijlen worden gekocht. Transacties die worden gedaan om mijlen te kopen (door losse mijlen of inline mijlen te kopen), cadeau te doen, over te schrijven, te verlengen, te vermenigvuldigen of opnieuw te activeren om deze Skywards mijlen in te wisselen voor rewards, garanderen de beschikbaarheid van dergelijke rewards niet. Terugbetalingen met betrekking tot Skywards mijlen die zijn gekocht op basis van Mijlen kopen, Mijlen cadeau doen, Mijlen overdragen, Mijlen verlengen, Mijlen opnieuw activeren en Mijlen vermenigvuldigen, zijn niet toegestaan, tenzij wettelijk verplicht. De contante prijs waarvoor Skywards mijlen gekocht worden, houdt geen verband met de waarde die een Skywards-lid ontvangt bij het inwisselen van Skywards mijlen voor een reward in vergelijking met de prijs waarvoor datzelfde product of dezelfde service beschikbaar is voor aankoop met geld+mijlen of alleen geld.
 19. Een lid mag zijn of haar Skywards mijlen niet voor geld of vergoedingen verkopen en een lid mag geen Skywards mijlen kopen van een derde.
 20. Als de ontvanger van Skywards mijlen geen Skywards-lid is, moet de ontvanger eerst lid worden van Emirates Skywards voordat hij of zij deze Skywards mijlen kan ontvangen.
 21. Skywards mijlen die zijn gekocht, cadeau gedaan, overgedragen, verlengd, vermenigvuldigd of opnieuw geactiveerd, tellen niet mee voor de niveaustatus.
 22. Het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Points.com Inc. gelden voor dergelijke transacties en verwerkte betalingen.
 23. De Emirates Skywards-programmaregels zijn van toepassing.