Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

FAMILIEREIZEN

Reizen met baby's

Gedurende de hele reis staan we voor u klaar om de vlucht met uw kinderen zo comfortabel mogelijk te maken. Van babywiegjes en maaltijden tot speelgoed en extra bagagevrijdom, geniet van familievriendelijke reizen met kinderen bij Emirates.

Kinder- en babystoelen
We doen er alles aan om families bij elkaar te zetten, maar er zijn een paar dingen die u kunt overwegen als u uw stoelen uitkiest. Als uw kind jonger is dan 2 jaar, kunt u een wiegje aanvragen of hem/of haar op schoot nemen met behulp van onze speciale stoelriemverlenging. Voor kinderen van 2 jaar en ouder, kunt u uw eigen autostoel meenemen of ze naast een volwassene zetten die verantwoordelijk voor ze is.
Speciale assistentie
Wiegjes
Onze babywiegjes zorgen ervoor dat u met een gerust hart de ogen kunt sluiten terwijl uw baby heerlijk slaapt. Vraag bij het online boeken een stoel aan met een wiegje voor baby's tot 2 jaar oud of voeg deze later toe via Boeking beheren. Maar vergeet niet dat u geen wiegje aan kunt vragen als u een normale stoel heeft geboekt voor een kindertarief. Houd er ook rekening mee dat onze wiegjes specifieke maten hebben en beperkt in aantal zijn.
Speciale assistentie
Borstvoeding geven aan boord
In navolging van ons gezinsvriendelijke beleid willen we dat moeders zich zo comfortabel mogelijk voelen. U kunt borstvoeding geven in uw stoel als u dat wilt, en we zullen u voorzien van een deken voor wat extra privacy.
Luiers verwisselen aan boord
U vindt luiertafels in de toiletten, zodat u comfortabel de luier van uw baby aan boord kunt verwisselen. U krijgt van ons ook een babykit met handige benodigdheden, zoals luiercrème, slabbetjes en doekjes.
Baby- en kindermaaltijden
 • Speciale kindermaaltijden
  U kunt een maaltijd voor de specifieke dieetbehoeften van uw kind uit onze selectie kiezen. Vermeld dit tijdens uw boeking of voeg dit via Boeking beheren uiterlijk 24 uur uw vlucht toe.
 • Babyvoeding
  Baby's worden ook speciaal behandeld met een breed aanbod heerlijke babymaaltijden om uit te kiezen, speciaal gemaakt voor hun kleine maagjes. Daarnaast hebben we melkvoeding en flessen aan boord, beschikbaar op aanvraag.
 • Flessen opwarmen
  Kies uit ons assortiment babyvoeding, of als u liever uw eigen babyvoeding meebrengt, kan ons cabinepersoneel u helpen de voeding en het flesje op te warmen.
 • Babymelk
  Vraag naar onze speciaal bereide melkvoeding aan boord. Deze is gemaakt van melkwei en heeft alle essentiële vitaminen en mineralen die uw baby nodig heeft.

Veelgestelde vragen