ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Sponsoring

We delen de passie die onze klanten hebben voor sport, muziek en de kunsten. Wij ondersteunen hun belangen en dragen bij aan levendige gemeenschappen via onze sponsoring in de VAE en de rest van de wereld.

BOUWEN AAN RELATIES MET ONZE SUPPORTERS

We brengen de wereld samen via sport, kunst en cultuur

We begonnen met de eerste motorbootrace in Dubai in 1987 en zijn doorgegaan met het sponsoren van verschillende sportteams en -evenementen, van voetbal en tennis tot autosport en paardenraces.

We verbinden gemeenschappen ook via muziek, film en literatuur, door het sponsoren van internationale symfonieorkesten, festivals en podiumkunsten.

Voetbal
We houden van voetbal. Het is een van de belangrijkste sporten in ons portfolio. We geven fans dan ook wereldwijd de kans om hun teams aan te moedigen in het heetst van de strijd.
Meer informatie
AC Milan
Bekijk ons samenwerkingsverband met een van de oudste en meest succesvolle voetbalploegen ter wereld.
Meer informatie
Arsenal FC
Toon samen met ons uw passie voor de 13-voudige winnaar van de FA Cup in haar thuishaven, het Emirates Stadium.
Meer informatie
Asian Football Confederation (AFC)
Kies uw favoriet uit de 47 landen die strijden voor de titel van kampioen in AFC-toernooien in Azië en Australië.
Meer informatie
Olympiakos FC
Wij horen bij de miljoenen fans van de meest succesvolle club uit de Griekse voetbalgeschiedenis.
Meer informatie
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais is een van de meest geliefde en gerespecteerde teams van Frankrijk en beschikt over een record van zeven overwinningen op rij in de Franse eredivisie.
Meer informatie
Real Madrid
Onze steun voor een van de waardevolste en succesvolste voetbalploegen van Europa.
Meer informatie
S.L. Benfica
Het doet ons veel plezier dat de huidige kampioen van de Primeira Liga onze slogan ‘Fly Better’ bij elke wedstrijd uitdraagt.
Meer informatie
De Emirates FA Cup
Zie hoe de beste teams in het Engelse voetbal strijden in de oudste nationale competitie ter wereld.
Meer informatie
Rugby
U vindt ons in het middelpunt van de actie met ons uitgebreide portfolio rugbysponsoringen, inclusief de status als Worldwide Partner van de Rugby World Cup, World Rugby-scheidsrechters en wedstrijdofficials, Emirates Airline Rugby Sevens en de Cape Town Sevens.
Meer informatie
Tennis
We zijn steeds nadrukkelijker aanwezig in de tenniswereld. In ons portfolio bevinden zich 60 van de bekendste evenementen van ATP Tour, evenals de US Open, Australian Open en Roland Garros.
Meer informatie
Paardenraces
We ondersteunen deze koningssport met heel ons hart. We hebben langdurige samenwerkingen opgebouwd met race-evenementen, overkoepelende organisaties, maneges en belangrijke races.
Meer informatie
Golf
We sponsoren meer dan 15 golfevenementen wereldwijd en zijn een van prominentste merken in het golf.
Meer informatie
Cricket
Cricket is voor ons een krachtig middel om verbinding te leggen met fans en gemeenschappen in heel ons netwerk. We zijn trots op onze samenwerking met de ICC en ICC Elite Umpires.
Meer informatie
Wielrennen
We sponsoren het V.A.E. Team Emirates sinds 2017 en ondersteunen het bij elke tour. Bijvoorbeeld bij de V.A.E. Tour, maar ook bij grote tours, zoals de Tour de France.
Meer informatie
Zeilen
Emirates Team New Zealand is het succesvolste team uit de recente geschiedenis van de America Cup. We moedigen ze al sinds 2004 aan bij elke race.
Meer informatie
Australian Rules football
We zijn Premier Partner van een van de grootste en beroemdste ploegen van Australië en daardoor volop aanwezig op de Melbourne Cricket Ground.
Meer informatie
Kunst en cultuur
Tijdens betekenisvolle en cultuurdiverse evenementen verbinden we de grootste talenten in muziek, het geschreven woord en podiumkunsten met hun fans.
Meer informatie