ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

We brengen de wereld samen via sport, kunst en cultuur

We begonnen met de eerste motorbootrace in Dubai in 1987 en zijn doorgegaan met het sponsoren van verschillende sportteams en -evenementen, van voetbal en tennis tot autosport en paardenraces.

We verbinden gemeenschappen ook via muziek, film en literatuur, door het sponsoren van internationale symfonieorkesten, festivals en podiumkunsten.

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, ga dan naar onze pagina Sponsorverzoeken(opent in een nieuw venster).

Voetbal

We houden van voetbal. Het is een van de belangrijkste sporten in ons portfolio. We geven fans dan ook wereldwijd de kans om hun teams aan te moedigen in het heetst van de strijd.
Meer informatie

AC Milan

Bekijk ons samenwerkingsverband met een van de oudste en meest succesvolle voetbalploegen ter wereld.
Meer informatie

Arsenal FC

Toon samen met ons uw passie voor de 13-voudige winnaar van de FA Cup in haar thuishaven, het Emirates Stadium.
Meer informatie

Asian Football Confederation (AFC)

Kies uw favoriet uit de 47 landen die strijden voor de titel van kampioen in AFC-toernooien in Azië en Australië.
Meer informatie

Hamburger SV

We zijn de trotse sponsor van een van de oudste en meest succesvolle sportclubs van Duitsland.
Meer informatie

Olympiakos FC

Wij horen bij de miljoenen fans van de meest succesvolle club uit de Griekse voetbalgeschiedenis.
Meer informatie

Real Madrid

Onze steun voor een van de waardevolste en succesvolste voetbalploegen van Europa.
Meer informatie

S.L. Benfica

Het doet ons veel plezier dat de huidige kampioen van de Primeira Liga onze slogan ‘Fly Better’ bij elke wedstrijd uitdraagt.
Meer informatie

De Emirates FA Cup

Zie hoe de beste teams in het Engelse voetbal strijden in de oudste nationale competitie ter wereld.
Meer informatie

Rugby

U vindt ons in het middelpunt van de actie met ons uitgebreide portfolio rugbysponsoringen, inclusief de status als Worldwide Partner van de Rugby World Cup, World Rugby-scheidsrechters en wedstrijdofficials, Emirates Airline Rugby Sevens en de Cape Town Sevens.
Meer informatie

Tennis

We zijn steeds nadrukkelijker aanwezig in de tenniswereld. In ons portfolio bevinden zich 60 van de bekendste evenementen van ATP Tour, evenals de US Open, Australian Open en Roland Garros.
Meer informatie

Autosport

We zijn wereldwijde partner van de F1®. Onze 'Vlieg beter'-belofte bereikt zo racefans op de circuits van Europa, Azië, Australazië en Amerika.
Meer informatie

Paardenraces

We ondersteunen deze koningssport met heel ons hart. We hebben langdurige samenwerkingen opgebouwd met race-evenementen, overkoepelende organisaties, maneges en belangrijke races.
Meer informatie

Golf

We sponsoren meer dan 15 golfevenementen wereldwijd en zijn een van prominentste merken in het golf.
Meer informatie

Honkbal

Onze doorlopende steun voor een van de meest gelieve sportploegen, bekend vanwege het doorbreken van barrières en het dichter bij elkaar brengen van de wereld via hun liefde voor honkbal.
Meer informatie

Cricket

Cricket is voor ons een krachtig middel om verbinding te leggen met fans en gemeenschappen in heel ons netwerk. We zijn trots op onze samenwerking met de ICC en ICC Elite Umpires.
Meer informatie

Wielrennen

We sponsoren het V.A.E. Team Emirates sinds 2017 en ondersteunen het bij elke tour. Bijvoorbeeld bij de V.A.E. Tour, maar ook bij grote tours, zoals de Tour de France.
Meer informatie

Zeilen

Emirates Team New Zealand is het succesvolste team uit de recente geschiedenis van de America Cup. We moedigen ze al sinds 2004 aan bij elke race.
Meer informatie

Australian Rules football

We zijn Premier Partner van een van de grootste en beroemdste ploegen van Australië en daardoor volop aanwezig op de Melbourne Cricket Ground.
Meer informatie

Kunst en cultuur

Tijdens betekenisvolle en cultuurdiverse evenementen verbinden we de grootste talenten in muziek, het geschreven woord en podiumkunsten met hun fans.
Meer informatie