Profiteer wereldwijd in meer dan 70 steden van onze gratis Chauffeurservice - boek ten minste 48 uur voor uw vlucht online via Boeking beheren

We halen u op bij uw voordeur en brengen u naar de luchthaven. Als u landt, brengen wij u naar uw eindbestemming; thuis, het kantoor of naar naar uw favoriete restaurant.

U kunt onze algemene voorwaarden voor de Chauffeurservice hier bekijken.

Laat u rijden naar uw volgende ervaring

Bekijk of Chauffeurservice op uw bestemming beschikbaar is
 • Mercedes-Benz S 450 voor First Class

  Reis beter van en naar Dubai International Airport in onze Mercedes-Benz S450 sedan. Zet uw stoel achterover, ontspan en geniet van het uitzicht door het panoramische zonnedak. Of blijf in contact met de wereld dankzij onze gratis Wi-Fi in de auto. Stel de omgevingsverlichting in en ontspan tijdens de reis in het comfort van uw luxe leren stoel.

  Nu boeken
 • BMW 5 Series Touring voor Business Class

  Als u bij ons in Business Class vliegt, brengen wij u op een comfortabele manier van en naar Dubai International Airport in onze BMW 5 Series Touringcar. Zak weg in uw leren stoel, ontspan in het ruime interieur en laat onze chauffeur u brengen waar u maar wilt.

  Nu boeken
 • Chauffeurservice over de hele wereld

  U kunt onze handige chauffeurservice in meer dan 70 steden boeken. Op elke bestemming werken wij samen met partners die een hoge standaard aan auto's en ervaren chauffeurs bieden. Deze kunnen u binnen een vaste afstand ergens naartoe brengen, die u voor extra kosten kunt uitbreiden. Gebruik de kaart hierboven om te zien waar u van onze Chauffeurservice kunt profiteren.

Alleen volwassen passagiers komen in aanmerking voor Chauffeurservice en een volwassene heeft recht op één auto. Maximale capaciteit per sedan is twee volwassenen, met een totale bagagebeperking van twee koffers en één stuk handbagage. Extra kosten zijn van toepassing als een grotere auto of een kinder-/babyzitje nodig is. Betaling voor extra kilometers dient contant of via creditcard aan de chauffeur te worden voldaan. Bekijk de pdf voor alle bestemmingen. Op Qantas codeshare-vluchten uitgevoerd door Emirates (met een QF-vluchtnummer) tussen Azië en Australië/Nieuw-Zeeland wordt geen Chauffeurservice aangeboden. Als u gebruik wilt maken van Chauffeurservice, dient u een Emirates-vlucht te boeken (met een EK-vluchtnummer).