ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

DE EMIRATES ERVARING

Chauffeurservice

Vlieg First Class of Business Class en wij rijden u van en naar de luchthaven.

Veranderingen in onze chauffeurservice

Chauffeurservice is beschikbaar in bijna al onze huidige bestemmingen. U kunt controleren of de service beschikbaar is in uw stad door de onderstaande zoekfunctie te gebruiken.

De veiligheid en het welzijn van al onze klanten en chauffeurs is onze topprioriteit

In Dubai dragen onze chauffeurs mondkapjes. Onze chauffeurs in de rest van de wereld volgen de veiligheidsrichtlijnen van de betreffende bestemmingen. U moet zich ook houden aan de lokale veiligheidseisen en uw eigen mondmasker en handschoenen meenemen, waar dit vereist wordt. Handgel is beschikbaar in uw auto.

De auto wordt aan het begin van de dienst van de chauffeur volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Het interieur wordt bovendien na elke rit gereinigd, waaronder de gordels, deurgrepen, knoppen, schakelaars en schermen. Bekijk onze pagina over Uw veiligheid en ontdek wat we doen om u te beschermen op weg naar en vanaf de luchthaven, en tijdens uw vlucht.

Laat u rijden naar uw volgende ervaring

Bekijk of Chauffeurdienst op uw bestemming beschikbaar is

 • First Class-luxe van deur tot deur
  Reis beter naar en vanuit Dubai International in onze luxe First Class-limousine. Zet uw stoel achterover, ontspan en geniet van het uitzicht of lees uw berichten terwijl onze chauffeur u naar uw bestemming rijdt. Stel de temperatuur in en ontspan in het comfort van uw luxe stoel.
 • BMW 5 Series Touring voor Business Class

  Als u bij ons in Business Class vliegt, brengen wij u op een comfortabele manier van en naar Dubai International Airport in onze BMW 5 Series Touringcar. Neem plaats in uw leren stoel, ontspan in het ruime interieur en laat onze chauffeur u brengen waar u maar wilt.

 • Chauffeurservice over de hele wereld

  U kunt onze handige chauffeurservice in meer dan 70 steden boeken. Op elke bestemming werken wij samen met partners die een hoge standaard aan auto's en ervaren chauffeurs bieden. Deze kunnen u binnen een vaste afstand ergens naartoe brengen, die u voor extra kosten kunt uitbreiden. Gebruik de kaart hierboven om te zien waar u van onze Chauffeurservice kunt profiteren.

BEGIN UW REIS

Boek Emirates Chauffeurservice

Regel het ophalen voor uw Chauffeurservice minimaal 12 uur voor uw vlucht. U kunt dit aan uw reisschema toevoegen als u uw vlucht boekt, of dit later doen via Boeking beheren. Als u landt, kunt u inchecken bij uw chauffeur bij onze Chauffeurservicebalie.

Boekingsvoorwaarden

 1. Alleen volwassen passagiers komen in aanmerking voor Chauffeurservice en één volwassene heeft recht op één auto.
 2. Maximale capaciteit per sedan is vier passagiers, met een totale bagagebeperking van twee koffers en één stuk handbagage. Dit kan gewijzigd worden op basis van lokale regelgevingen.
 3. Uw chauffeur wacht maximaal 15 minuten na de geplande ophaaltijd.
 4. Extra kosten zijn van toepassing als een grotere auto of een kinder-/babyzitje nodig is.
 5. U kunt tegen een toeslag verder reizen dan de kilometerlimiet. U betaalt gewoon rechtstreeks aan onze Chauffeurservice-partner voordat u vertrekt. Onze partner neemt 96 uur voor vertrek van uw vlucht contact met u op en stuurt een betaallink naar het e-mailadres in uw boeking. Het kan ook zijn dat u wordt gebeld. De optie om de toeslag aan de chauffeur te betalen bij het ophalen, is in de meeste steden niet beschikbaar.
 6. Chauffeurservice is niet beschikbaar voor Skywards Business en First Class Classic Rewards en upgrades van Economy naar Business Class.
 7. De voertuigmodellen voor Chauffeurservice zijn afhankelijk van beschikbaarheid.
 8. Volledige algemene voorwaarden voor Chauffeurservice zijn hier van toepassing.