Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
Ontdek Dubai tijdens een stopover

Onderbreek kort uw reis als u een overstap heeft in Dubai en ervaar het beste dat onze thuisstad te bieden heeft. Het is eenvoudig met een Dubai Stopover-arrangement.

We organiseren het hotel van uw keuze en uw transfers. U kunt tegen exclusieve tarieven tours en belevenissen aan uw arrangement toevoegen, inclusief pretparken, woestijnsafari's, dinercruises en meer. Of onderbreek uw reis om te ontspannen bij een zwembad of op een van de prachtige stranden.

Waarom een Dubai Stopover boeken?

U kunt ontspannen vanaf het moment dat u aankomt in Dubai.

Kies uit verschillende hotels en appartementen met eigen catering voor uw reis. Verblijf op het strand, in de stad of in de rust van de woestijn, dankzij handig 24 uur in- en uitchecken in geselecteerde hotels, inclusief ontbijt.

Profiteer van exclusieve tarieven voor pretparken en waterparken, hop-on, hop-off bustours, avonturen in de woestijn, theaterkaartjes en meer.

Hoe u een Dubai Stopover boekt

U kunt uw reis volledig regelen bij uw reisbureau. Of u kunt uw vluchten zelf boeken en een paar dagen vrij houden in uw reisschema voor een verblijf in Dubai om extra kosten te vermijden voor het later wijzigen van uw vluchten.

Als u uw vluchten heeft geboekt, neem dan tot 48 uur voor vertrek contact op met uw reisbureau of het dichtstbijzijnde Emirates-kantoor om uw stopover-arrangement te boeken. Of u kunt onze Hotels&Visas-balie bezoeken als u aankomt in Emirates Terminal 3 in Dubai.