ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Veranderingen in onze wereldwijde loungeservice

Onze wereldwijde lounges zijn voorlopig gesloten. Maar als u overstapt in Dubai, kunt u terecht in onze Business Class Lounge op Concourse B van Dubai International Airport die is geopend met tijdelijk aangepaste services. Toegang is gratis voor First Class-, Business Class- en in aanmerking komende Emirates Skywards-klanten. Lees meer over ons huidige netwerk en services.

BUSINESS CLASS LOUNGE

Tank bij voordat u vliegt

In onze Business Class Lounge in Concourse B op Dubai International Airport, kunt u nu terecht bij Costa Coffee voor een persoonlijke barista ervaring. Costa Coffee is populair bij koffieliefhebbers en gebruikt een unieke blend van duurzaam verbouwde bonen van verantwoord ondernemende plantages.


Geniet voordat u aan boord gaat van een espresso in een stijlvolle omgeving, rust uit met een geurige kruidenthee of geniet van vers gebak of koek.

BUSINESS CLASS LOUNGE

Trakteer uzelf op een snack zonder schuldgevoel

Ga voor gezond tijdens uw reis en proef het gezonde eten van onze nieuwe Health Hub. Er is vers fruit, smoothies en sapjes die vol zitten met natuurlijke goede stoffen, en er zijn ook superfoods.


Kies voor een vegetarische wrap met humus en gegrilde mediterraanse groenten of een salade - probeer de Schotse gerookte zalm en geblancheerde broccoliroosjes met Braziliaanse noten. U kunt ook genieten van glutenvrije muffins, yoghurt en groentenchips, en water met fruitsmaak.

 • Wissel tijdens uw reis ervaringen uit

  Ontmoet medereizigers bij onze bar en geniet van goede wijn, premium sterke drank en champagne.
 • Geniet van moeiteloos overstappen

  Profiteer van de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit onze ruime lounge in de Concourse A Lounges aan boord te gaan.
 • Vergeet even de wereld om u heen.

  Geniet van een moment van inspiratie in speciale stilteruimtes.

Voordelen Business Class Lounge

Meer hoogstaande producten en services die u kunt verwachten in onze Business Class Lounge
 • Kosteloze Wi-Fi

 • Gastronomisch dineren

 • Exclusieve wijnen

 • Rechtstreeks in het vliegtuig stappen

 • Stille ruimtes

Gratis loungetoegang is niet beschikbaar voor Business Class Special-tarieven. Echter, als u een Skywards Platinum-, Gold- of Silver-lid bent, krijgt u toegang tot onze lounges op basis van uw Skywards-niveau. Als u niet in aanmerking komt voor gratis toegang, komt u mogelijk in aanmerking voor het kopen van toegang in Dubai en geselecteerde luchthavens wereldwijd. Als gevolg van lokale vergunningsvoorschriften is de toegang tot de lounge mogelijk niet beschikbaar voor alleenreizende minderjarigen en jonge passagiers.