ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Ontmoet het team

Kom te weten hoe het is om bij de grootste internationale luchtvaartmaatschappij ter wereld te werken, de verschillende rollen achter onze soepel verlopende werkzaamheden en de mensen achter onze bekroonde service.
De vrouwen van Emirates
Over de hele wereld verbinden Emirates-vluchten mensen en bedrijven, en maken reizen, toerisme en handel mogelijk. Vanuit de cockpit of in de vliegtuigcabine, op het laadplatform of in de hangar, bij servicebalies over de hele wereld of vanuit het hoofdkwartier in Dubai, de vrouwelijke werknemers van Emirates leveren elke dag een belangrijke bijdrage aan het succesvol uitvoeren van elk van de vluchten van de luchtvaartmaatschappij.

Ons managementteam

Aan het roer van ons bedrijf staat een stabiel managementteam dat leiding gegeven heeft aan de groei en het succes van The Emirates Group. Onze uitvoerende managers blijven innovatie stimuleren en doorbouwen op onze basis voor langdurig succes. Meer informatie over ons leidinggevende team.

OVER ONS

Banen

Een carrière bij ons biedt de mogelijkheid om samen te werken met enkele van de meest briljante mensen in deze industrie, om een bijdrage te leveren aan een ervaring van wereldklasse waar alle mensen van houden. U wordt onderdeel van een gedreven, vooruitstrevend werknemersbestand dat altijd tot het uiterste gaat om de meest innovatieve producten en services te leveren.