ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Geniet van een heerlijke maaltijd op 12 km hoogte

Ongeacht of uw vlucht kort of lang is, u kunt er zeker van zijn dat uw maaltijden worden geserveerd op borden van Royal Doulton met bestek dat exclusief door Robert Welch voor Emirates is gemaakt.

Het is Spargelzeit (aspergetijd) aan boord

Duitsers noemen het 'Spargelzeit'. Nederlanders noemen het 'aspergetijd'. In het Engels betekent dit 'white asparagus season' (het seizoen voor witte asperges). Van 16 mei tot 15 juni kunt u deze culinaire ervaring delen op geselecteerde routes* met seizoensgebonden witte asperges op het menu. Geniet van een voorgerecht met witte aspergesalade met radijsjes, paprika en seizoensgroenten, gevolgd door gebakken zalm, gepocheerde witte asperges en garnalen met gestoomde aardappels met dille, besprenkeld met hollandaisesaus.

* Verkrijgbaar bij vertrek vanuit Dubai naar München, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Amsterdam, Brussel, Parijs, Praag en Warschau.

Krijg een voorproefje
Bekijk onze voorbeeldmenu's voor een voorproefje van wat we aan boord serveren
Bekijk onze menukaart online
Voer uw route of vluchtnummer in om vóór uw vlucht te zien wat we serveren

Aanbod voor uw vlucht

  • Ontdek de wereld bij elke hap die u neemt
    Geniet van traditionele Arabische mezze tijdens uw vlucht vanuit Dubai. Proef van heerlijke Mauritiaanse kipcurry op weg naar Mauritius of een moqueca uit Brazilië. Onze chef-koks zijn altijd bezig met het aanleren van regionale keukens en technieken, zodat u kunt genieten van de smaken van uw bestemming voordat u landt. 
  • Prikkel uw zintuigen
    Ontvang een verfrissend welkom met een gratis glas champagne, geserveerd zodra u aan boord komt. En het wordt alleen maar beter, met een groot aanbod aan cocktails, heerlijke wijnen en gedistilleerde dranken om uit te kiezen tijdens uw vlucht.

Proef de authentieke smaken van Japan

Ontdek Japan met onze nieuwe Japanse dineerervaring als u onderweg bent naar Tokyo of Osaka. Onze chef-koks hebben nauw samengewerkt met lokale experts om smaak, ontwerp en de inrichting van de tafel te bepalen.

Loop onze Onboard Lounge binnen

Kies uit de speciaal geselecteerde selectie verfijnde wijnen en sterkedranken en geniet van het verse fruit, de canapés en het gebak in onze A380 Onboard Lounge. Wij maken met alle plezier een speciale cocktail terwijl u ontspant met uw vrienden of nieuwe vrienden maakt.

We vieren 30 jaar Dilmah

Internationale Theedag op 21 mei bood ons de kans om onze langdurige samenwerking met het luxe theemerk Dilmah te vieren. We geven op bepaalde routes vanuit Dubai een speciale cadeaubox met drie luxe Dilmah-theesoorten aan iedereen aan boord. Dit zijn Ceylon Breakfast, Kurkuma, Kokos, Vanillethee en een Earl Grey met honing.

We hebben deze veelzijdige blaadjes ook gebruikt in onze Dilmah Elixir Breeze-mocktail in de A380 Onboard Lounge, met een mix van Emirates Signature Iced Tea, gekoeld appelsap en bruiswater.

Meer informatie over Dilmah