0

bestemmingen

0

miljoen passagiers sinds 2008

0

luchthavens bezocht

0 km

langste Emirates A380-vlucht (DXB-AKL)

meer dan 0 miljard

km gevlogen

0 +

retourvluchten

0 km

kortste Emirates A380-vlucht (DXB-KWI)

0

A380 in onze vloot

0

A380 in afwachting van levering

Vliegtuigspecificaties

Een nieuwe ervaring aan boord

Maak kennis met een ruimte die speciaal is ingericht om uw vlucht nog aangenamer te maken. Vanaf juli 2017 hebben onze A380 Onboard Lounges een nog strakker design - met een smetteloos ivoren kleurenpalet en bronzen en houten nerfaccenten.

De stoelen nodigen uit voor een goed gesprek en er zijn meer open ruimtes waar u anderen kunt ontmoeten, en de rustgevende ledverlichting zorgt voor een ontspannen sfeer waarin u kunt genieten van een cocktail en wat hapjes.

Kom geïnspireerd aan

Of u nu vliegt naar uw volgende meeting of onderweg bent naar uw vakantieadres, dankzij onze flat-bed stoelen in de Business Class arriveert u geïnspireerd. U treft in onze Business Class attente extra's aan zodat u precies kunt doen waar u zin in heeft.
 • Films, tv-programma's, games, muziek, nieuws en meer, allemaal binnen handbereik

  Waar u ook zin in heeft, u kunt altijd kiezen uit 3.500 kanalen met liefde, lachen en spanning op ice.
  Meer informatie
 • Blijf verbonden wanneer u vliegt

  Dankzij wifi aan boord kunt u social media bekijken tijdens uw vlucht. En als u langer online wilt blijven, kunt u hiervoor betalen.
  Meer informatie
 • Geniet van de meest verse ingrediënten en drankjes

  Met ons onderscheidende 'Healty Options'-menu, maaltijden die uit meerdere gangen bestaan en ons kindvriendelijke aanbod hebben we behoorlijk veel verschillende dinerkeuzes te bieden.
  Meer informatie

De producten en services op deze website kunnen variëren op basis van de configuratie van het vliegtuig. Als gevolg van operationele vereisten kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.