Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

FAMILIEREIZEN

Families op de luchthaven

Van familievriendelijk personeel tot instappen met prioriteit, we doen er alles aan om uw ervaring op de luchthaven gemakkelijker voor u te maken.
 • Familievriendelijke bemanning
  Onze bemanning spreekt vloeiend de taal van kinderen. Zowel onze medewerkers op de grond als onze bemanning doorlopen een strikte training om ervoor te zorgen dat u en uw familie te allen tijde een plezierige ervaring bij ons hebben.
 • Voorrang bij het instappen
  We zorgen ervoor dat u voor andere passagiers aan boord gaat, zodat u meer tijd heeft om uw plek te vinden. Wij kondigen altijd aan wanneer het tijd is voor u om aan boord te gaan.

OP DE LUCHTHAVEN

Gratis kinderwagens

U kunt een gratis kinderwagen ophalen vlak bij onze incheckbalies in Emirates Terminal 3, zodat u zonder problemen door de luchthaven kunt lopen. Wanneer u moet boarden, kunt u de kinderwagen achterlaten op de daarvoor bestemde plek bij de gate. Onze kinderwagens worden regelmatig gereinigd met een langwerkende desinfecterende spray, zodat uw kind veilig kan worden vervoerd.
Plezier voor kinderen op de luchthaven

Terwijl u ontspant in onze First en Business Class Lounges op Dubai International, kunnen de kinderen zich uitleven in onze speelruimte. We hebben videospelletjes, speelgoed en nog veel meer voor kinderen van alle leeftijden.

Plezier in Dubai International Concourse B
 • Hoe hoog is uw Bounce?

  Kinderen springen van plezier. Bezoek Bounce, een trampolinespeeltuin voor alle leeftijden.

 • Geniet van heerlijke suikertraktaties

  Candylicious heeft iets voor elke zoetekauw.

 • Geniet van een Nutella-traktatie

  Kinderen (en ouders) kunnen de Nutella-bar bezoeken om van alles van Nutella te proeven.