ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

HULP

Feedback of klachten

Gebruik dit formulier om een klacht in te dienen of om ons feedback te geven over een van onze producten en services.
We kunnen niet reageren op aanvragen voor hulp via dit formulier

We kunnen u niet helpen met uw reisplannen en aankomende boekingen via dit formulier. Gebruik dit formulier alleen om ons feedback te geven of een klacht in te dienen over een vlucht of service waarvan u in het verleden gebruik heeft gemaakt. Als u binnenkort vliegt en hulp nodig heeft met een boeking, bel ons dan. We begrijpen dat het tijd kan kosten om contact te krijgen met onze contactcentra, omdat we op dit moment met heel veel telefoontjes te maken hebben.

Vertel ons over uw ervaring

We horen graag wat u vindt van onze vluchten of services. Het is handig om te weten wat u leuk vond en wat we kunnen verbeteren.

Neem hier contact met ons op over een toekomstige vlucht, zodat we u direct kunnen helpen.

Soort feedback of klacht

Help ons bepalen wat voor soort feedback of klacht u wilt sturen. Als dit een Emirates-boeking betreft, maar de vlucht bij een andere luchtvaartmaatschappij is uitgevoerd, bijv. Qantas of flydubai, selecteer dan hieronder de derde optie en voeg uw ticketnummer toe aan uw opmerkingen.
Persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens

Contactgegevens klant

Bevestiging

Door het verzenden van deze informatie bevestig ik dat alle ingevoerde informatie naar mijn weten juist is. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de manier waarop we omgaan met uw persoonlijke gegevens.