Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

EMIRATES SKYWARDS

Skysurfers

Elke reis is een prachtig avontuur voor kleine ontdekkingsreizigers 

Word beloond terwijl u de wereld over reist

Skywards Skysurfers is het loyaltyprogramma voor jonge reizigers. Kinderen tussen 2 en 17 jaar kunnen Skywards mijlen voor elke Emirates- en flydubai-vlucht verdienen. Ze kunnen hun mijlen gebruiken om te betalen voor de volgende vlucht of profiteren van unieke lifestylevoordelen bij onze partners wereldwijd.   
 
En als ze mijlen blijven verdienen, kunnen Skysurfers Silver- en Gold-niveau bereiken, waardoor ze kunnen profiteren van extra voordelen. 
 
U kunt uw kinderen eenvoudig inschrijven voor Skywards Skysurfers. Voeg de gegevens van uw kind toe om deze aan uw Emirates Skywards-account te koppelen. Alleen een geregistreerde ouder of voogd mag een Skysurfers-account beheren zolang het actief is.

Dit kunt u verwachten als Skywards Skysurfer

 • Skywards mijlen verdienen
  Onze Skysurfers verdienen mijlen voor elke vlucht, net als Emirates Skywards leden. U kunt Skywards mijlen verdienen voor vluchten van Emirates, flydubai en onze luchtvaartmaatschappijpartners. U kunt ook niveaumijlen verdienen en profiteren van nog meer voordeel als u de Silver- of Gold-niveaustatus bereikt.
 • Ga op avontuur
  Je kunt je verdiende mijlen gebruiken voor je volgende ontdekkingsreis. Je kunt je mijlensaldo altijd en overal bekijken. En zodra je ze wilt gebruiken voor een reward, vraag je aan een van de geregistreerde ouders of voogden die je account beheren of ze willen inloggen op hun account om een aanvraag voor je in te dienen.
 • Meer voordeel
  Wij maken elke vlucht een plezier voor kleine ontdekkingsreizigers, dankzij honderden entertainmentkanalen, speciale maaltijden en leuke speeltjes. En Silver en Gold Skysurfers kunnen profiteren van inchecken met prioriteit, extra bagagevrijdom en meer.
 • Geniet van een voorkeursbehandeling
  Reizen met kinderen kan uitdagend zijn. Wij maken gezinsreizen eenvoudiger en plezieriger met dingen zoals gezinsvriendelijke stoelopties en speciale incheckbalies.
  Meer informatie
Meer informatie Opens an external link in a new tab
Maak kennis met onze Emirates Fly With Me Animals
Kleine avonturiers kunnen hun reizen delen met zachte knuffelvriendjes, behulpzame bemanningsleden en leuke speeltjes uit de Emirates Official Store.
Meer informatieMeer informatie Opens an external link in a new tab

Veelgestelde vragen

Meer informatie over Skysurfers

Bezoek de pagina Veelgestelde vragen Emirates Skywards of lees alle Veelgestelde vragen als u nog vragen heeft over Skysurfers.